Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Satna Barbara Berry :good:

koleś, któremu sprzedałem auto dzwonił do mnie po miesiącu gdzie może dokupić ten zapach :)

Opublikowano

Po około 5 dniach CS Hawaiian Gardens ładnie się "rozkręcił". Jak się wsiada do auta to go czuć, nie jest męczący, zobaczymy na jak długo wystarczy :)

Opublikowano
Po około 5 dniach CS Hawaiian Gardens ładnie się "rozkręcił". Jak się wsiada do auta to go czuć, nie jest męczący, zobaczymy na jak długo wystarczy :)

Też go kupiłem dla teścia ;) Zobaczymy jak jemu się spodoba ;)

Opublikowano

Dokładnie, jak to pachnie ?

Ja kupiłem California Scents truskawkę i pomarańczę. Truskawka pachnie truskawką elegancko, natomiast pomarańcza pachnie hmm: szarlotką zupełnie nie przypomina pomarańczy trochę się zawiodłem na dodatek pomarańczę kupiłem dla znajomego i jest nie zadowolony.

Tak samo PB New Car Smell- pachnie jak oprysk na wiśnie (akurat mam koło domu sad i czuć :D ) to też nie było dla mnie i lipa trochę. :idea:

Opublikowano

Miał ktoś coś z tych zapachów? Jakieś opinie na temat ich zapachu?

-CALIFORNIA SCENTS - DESEERT JASMINE

-CALIFORNIA SCENTS - Laguna Breeze

-CALIFORNIA SCENTS - Hawaiian Gardens

*CALIFORNIA SCENTS - MALIBU MELON

Opublikowano

-CALIFORNIA SCENTS - Hawaiian Gardens

Mam aktualnie od ~3 tygodni. Pachnie kwiatami, bardzo przyjemny zapach. Wyczuwalny w samochodzie po 2-3 dniach, przynajmniej nie wali po nozdrzach ja CS Cherry.

Opublikowano

Rozpisywanie się na temat doznań zapachowych nie ma najmniejszego sensu.

Co jednemu pachnie, drugiemu śmierdzi...

Ja znam takich dwóch, co przez różnice w odczuciu woni zapachu samochodowego. potrafiło pokłócić się na kilka dni. :mrgreen:

Opublikowano
Rozpisywanie się na temat doznań zapachowych nie ma najmniejszego sensu.

Co jednemu pachnie, drugiemu śmierdzi...

Dokładnie :D

...przynajmniej nie wali po nozdrzach ja CS Cherry.

Dla mnie jest akurat :D

Opublikowano

Ja zakupiłem sobie Chemical Guys New Car Scent Air Freshener. Pierwsze wrażenie było dziwne, przypomina zapachem plastikowe worki na śmieci :D Po czasie zapach zaczął mi się podobać.

Opublikowano
Ja zakupiłem sobie Chemical Guys New Car Scent Air Freshener. Pierwsze wrażenie było dziwne, przypomina zapachem plastikowe worki na śmieci :D Po czasie zapach zaczął mi się podobać.

czemu każdy inaczej ocenia ten zapach ? :P aż ciężko się połapać ;P

Opublikowano
Ponowie Pytanie z Kilku postów wyżej...

Jest jakiś zapach (nie choinka) który przypomina a najlepiej jest taki sam jak Wander Baum - Classic Black?? :o

post pozostał bez odpowiedzi a też chętnie się dowiem.

Opublikowano

Bo chcą czegoś co pachnie dłużej i pewnie też dlatego aby nie wieszać nic na lusterko ani w innych miejscach.

Opublikowano

Parę słów ode mnie:

CS Palisades Pina Colada : Średnio przypomina tytułowy drink. Dla mnie pachnie identycznie jak Vanilla Dr. Marcus z tym ,że jest idealny moim zdaniem pod względem intensywności zapachu w stosunku do jego nachalności czyli cały czas go czuć nawet na minimalnym otwarciu a przy tym nie męczy i nie przysparza o ból głowy. Od jednej osoby usłyszałem ,że ma zapach "wiosennego wiatru"

CS Hollywood Tropicana : Bardzo podobny do Everfresh Wunder-Baum'a co mi osobiście bardzo pasuje bo uwielbiam ten zapach. Na razie leży w aucie jeden dzień na maksymalnym otwarciu i szkoda,że nie jest ciut bardziej intensywny ale może się jeszcze rozkręci.

Co do innych zapachów to mogę z czystym sumieniem polecić zawieszki "AREON mon" a zwłaszcza serię "delicious" - bardzo przyjemne i bardzo trwałe zapachy.

Następne jakie będę testował to zbierające świetne opinie Yankee Candle - szkoda ,że żaden z forumowych sklepów tego nie posiada w ofercie... :/

Opublikowano
Bo chcą czegoś co pachnie dłużej i pewnie też dlatego aby nie wieszać nic na lusterko ani w innych miejscach.

To tak jak pisałem kupić zapach w puszce, a gdy się skończy to wsadzić tam WunderBaum Classic :D

Opublikowano

ja do odswierzania auta uzywam megsa m23...bo nim go nie czuc bardzo neutralny po spryskaniu daje sensacje auta czystego i odswierzonego.

jakiegokolwiek zapachu uzyjecie to i tak komus sie nie spodoba

Opublikowano

Co jak co ale Strippee Scent zrobił doskonałe wrażenie na Mojej Dziewczynie :lol::-]

Mogę polecić ten zapach 8-)

Opublikowano
Co jak co ale Strippee Scent zrobił doskonałe wrażenie na Mojej Dziewczynie :lol::-]

Mogę polecić ten zapach 8-)

Jak on pachnie? ;)

Opublikowano

ciężko go jednoznacznie określić

trochę w stylu jakichś kobiecych perfum

mi ten zapach się całkiem podoba, mojej narzeczonej też, choć twierdzi, że na upalne dni jest deko zbyt duszący