Pepper Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Satna Barbara Berry koleś, któremu sprzedałem auto dzwonił do mnie po miesiącu gdzie może dokupić ten zapach
m911 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ucichlo ? http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=6258
pestka86 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 ucichlo ?http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=6258 Jak chodzi o zapachy ode mnie to nic nie ucichło, było napisane ze czas oczekiwania 4-4,5 tygodnia, paczka powinna być w ten weekend już u mnie, i będzie od razu podana informacja . Cierpliwości
jezyk_05 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Po około 5 dniach CS Hawaiian Gardens ładnie się "rozkręcił". Jak się wsiada do auta to go czuć, nie jest męczący, zobaczymy na jak długo wystarczy
emilus100 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Po około 5 dniach CS Hawaiian Gardens ładnie się "rozkręcił". Jak się wsiada do auta to go czuć, nie jest męczący, zobaczymy na jak długo wystarczy Też go kupiłem dla teścia Zobaczymy jak jemu się spodoba
tiger1981 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Hawaiian Gardens starczył mi na 2 miechy
DaV Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak on mniej więcej pachnie?. Da się do czegoś porównać?
Ruffi Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dokładnie, jak to pachnie ? Ja kupiłem California Scents truskawkę i pomarańczę. Truskawka pachnie truskawką elegancko, natomiast pomarańcza pachnie hmm: szarlotką zupełnie nie przypomina pomarańczy trochę się zawiodłem na dodatek pomarańczę kupiłem dla znajomego i jest nie zadowolony. Tak samo PB New Car Smell- pachnie jak oprysk na wiśnie (akurat mam koło domu sad i czuć ) to też nie było dla mnie i lipa trochę.
abc045 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Miał ktoś coś z tych zapachów? Jakieś opinie na temat ich zapachu? -CALIFORNIA SCENTS - DESEERT JASMINE -CALIFORNIA SCENTS - Laguna Breeze -CALIFORNIA SCENTS - Hawaiian Gardens *CALIFORNIA SCENTS - MALIBU MELON
k24 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 -CALIFORNIA SCENTS - Hawaiian Gardens Mam aktualnie od ~3 tygodni. Pachnie kwiatami, bardzo przyjemny zapach. Wyczuwalny w samochodzie po 2-3 dniach, przynajmniej nie wali po nozdrzach ja CS Cherry.
SJake Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Rozpisywanie się na temat doznań zapachowych nie ma najmniejszego sensu. Co jednemu pachnie, drugiemu śmierdzi... Ja znam takich dwóch, co przez różnice w odczuciu woni zapachu samochodowego. potrafiło pokłócić się na kilka dni.
emilus100 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Rozpisywanie się na temat doznań zapachowych nie ma najmniejszego sensu.Co jednemu pachnie, drugiemu śmierdzi... Dokładnie ...przynajmniej nie wali po nozdrzach ja CS Cherry. Dla mnie jest akurat
abc045 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Bardziej chodziło mi o ich zapach tzn czym/jak pachną...
dominiq Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ja zakupiłem sobie Chemical Guys New Car Scent Air Freshener. Pierwsze wrażenie było dziwne, przypomina zapachem plastikowe worki na śmieci Po czasie zapach zaczął mi się podobać.
jagmar Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ja zakupiłem sobie Chemical Guys New Car Scent Air Freshener. Pierwsze wrażenie było dziwne, przypomina zapachem plastikowe worki na śmieci Po czasie zapach zaczął mi się podobać. czemu każdy inaczej ocenia ten zapach ? aż ciężko się połapać ;P
dominiq Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Kwestia skojarzeń Za to mogę go z czystym sumieniem polecić
abc045 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ponowie Pytanie z Kilku postów wyżej... Jest jakiś zapach (nie choinka) który przypomina a najlepiej jest taki sam jak Wander Baum - Classic Black?? post pozostał bez odpowiedzi a też chętnie się dowiem.
SJake Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Jesli podoba wam się WunderBaum Classic to czemu go sobie nie kupicie tylko szukacie zamienników?
DaV Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Bo chcą czegoś co pachnie dłużej i pewnie też dlatego aby nie wieszać nic na lusterko ani w innych miejscach.
ultratouch Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Parę słów ode mnie: CS Palisades Pina Colada : Średnio przypomina tytułowy drink. Dla mnie pachnie identycznie jak Vanilla Dr. Marcus z tym ,że jest idealny moim zdaniem pod względem intensywności zapachu w stosunku do jego nachalności czyli cały czas go czuć nawet na minimalnym otwarciu a przy tym nie męczy i nie przysparza o ból głowy. Od jednej osoby usłyszałem ,że ma zapach "wiosennego wiatru" CS Hollywood Tropicana : Bardzo podobny do Everfresh Wunder-Baum'a co mi osobiście bardzo pasuje bo uwielbiam ten zapach. Na razie leży w aucie jeden dzień na maksymalnym otwarciu i szkoda,że nie jest ciut bardziej intensywny ale może się jeszcze rozkręci. Co do innych zapachów to mogę z czystym sumieniem polecić zawieszki "AREON mon" a zwłaszcza serię "delicious" - bardzo przyjemne i bardzo trwałe zapachy. Następne jakie będę testował to zbierające świetne opinie Yankee Candle - szkoda ,że żaden z forumowych sklepów tego nie posiada w ofercie...
damian Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Bo chcą czegoś co pachnie dłużej i pewnie też dlatego aby nie wieszać nic na lusterko ani w innych miejscach. To tak jak pisałem kupić zapach w puszce, a gdy się skończy to wsadzić tam WunderBaum Classic
s.martino Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 ja do odswierzania auta uzywam megsa m23...bo nim go nie czuc bardzo neutralny po spryskaniu daje sensacje auta czystego i odswierzonego. jakiegokolwiek zapachu uzyjecie to i tak komus sie nie spodoba
Ruffi Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Co jak co ale Strippee Scent zrobił doskonałe wrażenie na Mojej Dziewczynie Mogę polecić ten zapach
Burner Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Co jak co ale Strippee Scent zrobił doskonałe wrażenie na Mojej Dziewczynie Mogę polecić ten zapach Jak on pachnie?
VuDoo Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 ciężko go jednoznacznie określić trochę w stylu jakichś kobiecych perfum mi ten zapach się całkiem podoba, mojej narzeczonej też, choć twierdzi, że na upalne dni jest deko zbyt duszący
Rekomendowane odpowiedzi