Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niestety wtedy nie wiedzialem co towarte tylko skojazylem ze moze byc dobre bo podobne do tych california. Do wrzeszcza na paliwo bym i tak wydal conajmniej te5zl. Nastepnym razem poszukam w innych marketach bo zapach coraz bardziej mi sie podoba, aha dowam ze na sloncu istotnie szybciej sie ulatnia, dlatego trzymam pod siedzeniem a czasem na puleczcie pod konsola srodkowa. Zobacze jak z trwaloscia, jak bedzie slabo to wroce do choinki lub tego jablka z cynamonem bo tez oachnie zajefajnie.

Przy zakupie glori fm10 planu wziasc california scents jakis z polecanych zapachow na forum, bede mial porownanie, ale to nie ten miesiac.

Opublikowano
bruno, o tym była już gadka, krótkotrwały efekt. Przykład: wypsikałem po 5 strzałów pod każdy dywanik + cała seria jak z karabinu w powietrze i po 2 dniach zapachu już nie było. Jak narazie ze wszystkich zapachów najtrwalsze i przyjemne to california scents.

Jak kupiłem samochód z Niemiec w środku pachniało cytrusami przez dobre 2 miesiące. W między czasie czyszczone były nawiewy, klima itd a zapach nadal się utrzymywał.

Myślałem, że to produkt typu Air Freshener ale skoro mówicie, że ich trwałość nie jest tak duża to sam nie wiem co to mogło być.

Wracając do tematu. Czy zapachy California S mają jakiś uchwyt, rzep, tasmę dwustronną lub coś podobnego żeby je zamocować?

Opublikowano

A czy jest jakiś zapach odpowiadający Wunderbaum Black Classic? To może jakiś męski perfum?

Opublikowano

Oo Black Classic :good: Też lubie ten zapach, Niezły jest jeszcze Relax i Wild Child z tej nowej seri i New car niczego sobie jest. A, że pachną 2 tygodnie to nic :-] , choinka na lusterku to juz swojego rodzaju Cult :-]

Zdjęcia z projektu na VWzone:

Dla przykładu, taka oto "jedyneczka"

dsc0998h.jpg

dsc01136b.jpg

Odpowiedni pakiet :D

dsc01145hp.jpg

I z wunderbaumem odrazu lepiej :D

img5426u.jpg

612d7c541aae.jpg

Pasuje do koloru auta :)

Opublikowano
choinka na lusterku to juz swojego rodzaju Cult

No właśnie nie na lusterko, bo nie lubię jak mi coś bimba (przy lusterku oczywiście ;) ), ale i tak zapach trwa 10-14 dni, co daje 2szt/m-c czyli ok.10-12zł.

Opublikowano

Zmienię na chwilę temat. Jeżeli ktoś lubi zapach CG P40 czy też FK QD -EXTRA SLICK FINAL BODY SHINE to mam rozwiązanie. Można kupić zapach w puszcze Areon Ken o zapachu gumy balonowej.

areon-ken-bubble-gum_1.jpg

Mam już tydzień w samochodzie otwarty i powiem że świetnie pachnie. Jak wsiadam do autka to aż się dzieciństwo przypomina.

Ja kupiłem tutaj przy okazji zakupu lakierów:

Areon Ken

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po przeczytaniu pozytywnych opinii na forum zamówiłem CS Monterery Vanilla, CS Hawaiian Gardens ze strony PolishAngel. Po otwarciu puszek mocno się zawiodłem, zapachy ledwo co pachną, wsiadając do auta trzeba wziąć puszkę w rękę żeby coś poczuć zapach :/ Zmarnowana kasa, zero zapachu....

Opublikowano

jezyk_05, spokojnie, po 2-3 dniach zapach staje się wyczuwalny w całym samochodzie i przynajmniej nie jest nachalny jak CS Cherry...

Opublikowano
jezyk_05, jak chcesz mocno intensywnego zapachu to Cherry jest dla ciebie :D

miałem cherry a teraz mam Golden State Delight i wydaje mi się ze ten jest bardziej intensywny.

Opublikowano

Ja dzisiaj wsadziłem do auta CS Orange, zapach ładny, nie nachalny, jednak mam podobne odczucia co jezyk_05 tj. jest zbyt mało wyczuwalny w porównaniu do Cherry, gdzie jak dochodziłem na parkingu do samochodu już był wyczuwalny zapach, z Orange tego niema.

Z drugiej jednak strony może to i lepiej, bo Cherry po dwóch miesiącach, nadal jest intensywny i zaczął być drażniący.

Opublikowano
jezyk_05, spokojnie, po 2-3 dniach zapach staje się wyczuwalny w całym samochodzie i przynajmniej nie jest nachalny jak CS Cherry...

Jutro będzie już 3 dzień, auto nie było specjalnie wietrzone czyt. używane. Zobaczymy może się poprawi.

jezyk_05, jak chcesz mocno intensywnego zapachu to Cherry jest dla ciebie :D

Tutaj nie chodzi o to żeby był mega intensywny, jak narazie jest niewyczuwalny, puszka otwarta 2 dzień, brat dzisiaj wsiadł do auta i się zapytał czy już ten zapach otworzyłem o którym wczesniej mu wspominałem :roll: Nie wiem może trafiłem jakąś felerną partie

Opublikowano

jezyk_05, masz cup holder pod nawiewami? Włóż zapach tam i skieruj na niego nawiew. Jeżeli to nie pomoże odwróć drewienka na drugą stronę i powtórz.

Opublikowano

Jest cupholder, ale jak to bywa w Ibizie jest on zepsuty. Puszka stoi obok popielniczki ( pod klimatronikiem ), poczekam jeszcze, może się rozkręci coś bardziej.

Opublikowano

Ponowie Pytanie z Kilku postów wyżej...

Jest jakiś zapach (nie choinka) który przypomina a najlepiej jest taki sam jak Wander Baum - Classic Black?? :o

Opublikowano

Ja sobie wsadzę Wander Baum Classic Black do puszki po Californi jak się skończy zapach i będzie można regulować intesywność :D

Opublikowano
Ponowie Pytanie z Kilku postów wyżej...

Jest jakiś zapach (nie choinka) który przypomina a najlepiej jest taki sam jak Wander Baum - Classic Black?? :o

Dokładnie ???????????????? jak jest kupuję cały wagon :kox::kox:

• Dystrybutor
Opublikowano
Areon ken bubble gum jest fajny, mam juz jakies 2 tygodnie i ladnie pachnie, auto cabrio wiec czesto mocno wietrzone a zapach nadal fajnie pachnie.

ja mam od 3 tygodni i pachnie :D

Opublikowano

Ja dziś podjechałem do all4auto zakupić sobie jakiś zapaszek CS;) Całą drogę powtarzałem sobie "kupie jeden, nie kupie w promocji 3+1", no i niestety, poległem....

W mojej kolekcji pojawiły się takie cuda:

Citrus Splash

Concord Cranberry

Satna Barbara Berry

Squash Blossom

Wszystkie są super i miałem duży problem jaki najpierw otworzyć;p

Te 4 mi najbardziej pasowały, mają taki świeży zapach i nie są zbyt słodkie. Kto ma sklep pod ręką i możliwość powąchania powinien spróbować;p