mario704 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 Czy ktoś robił taki patent?2 X CS. Z jednego pocięte drewienka idą do filtra kabinowego, a druga pucha otwarta we wnętrzu auta. Ooo Panie aż oczy by bolały z tego stężenia.Postaw jedną do połowy otwartą w aucie i już będziesz miał dość.To jest najbardziej trwały zapach od CS
rafalk Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 Panowie szukam zapachu, jakby to powiedzieć, uniwersalnego.Chodzi o to, aby nie był drażniący i akceptowalny przez wszystkich kobiety, mężczyźni, dzieci. Ściślej to chodzi o zapach do taksówki. polecicie coś ? Doradzicie coś, chodzi o zapach w sprayu.
mario704 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 Miałem mainza jagodę w sprayu -nie drażnił i ładnie pachniał lecz krótko ale do taxy może by się nadał
cannonn Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 Jeśli z perfumowych to scentway polecam. Do tej pory wąchałem london club i voyage a new york i jest mega. Na forumowej giełdzie masz new yorka.
rafalk Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2016 Voyage a new york znam, a jak pachnie london club ?
jedrek1980 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2016 Voyage a new york znam, a jak pachnie london club ? Coś jak damskie perfumy mi tak średnio przypadł głową mnie bolała po nim
wooke Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2016 W końcu dostałem swoją przesyłkę z zapachem Shiny Garage Black Coffee. Najpierw zaaplikowałem go w łazience i szału nie zrobił. Dlatego przestrzegam żeby ktoś nie zawiódł się tak jak ja. Trzeba poczekać kilka minut, aż zapach "zgryzie" się w powietrzu wtedy czuć delikatny, nienachalny zapach kawy chyba z mlekiem. Jest bardzo podobny do CS kawowego. Dałem kilka psiknięć również w samochodzie. Zapach mi bardzo pasuje. Jutro rano zdam dalszą relację czy będzie go nadal czuć. Producent deklaruje trwałość zapachu 3-4 dni. Mam nadzieję, że tak będzie i nie wywietrzeje po godzinie tak jak Mainz. Jeśli w moim przypadku zapach utrzyma się minimum jeden dzień to będzie to dla mnie produkt nr jeden wśród zapachów.
maciason Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2016 Przetestowałem juz chyba wszystkie zapachy jakie sa na rynku, od rożnych choinek, ambi purow, flakonikow z drewienkami i innych badziewi sprzedawanych w marketach az po rożne puszki CS, psikacze itd. Niektóre nawet sa niezle, ale ich trwałość jest nijaka, wydasz 10zl wsadzasz do auta i po 10 dniach nic nie czuć.. Jeżeli ktos lubi CS Cherry w samochodzie, albo zapach jakis jabłek czy fiołków to fajnie, ale moim zdaniem auto to nie kibel i pachnieć powinno przyzwoicie. Moim zdaniem NAJLEPSZĄ opcja na zapach w aucie jest pójście do jakiegoś Rossmana czy innej drogeri i kupienie w promocji męskich perfum, za 20-30zl trafiając na promocje można juz kupić cos fajnego a uwierzcie mi, nawet 30ml starczy na bardzo długo, nawet po 15zl sa fajne wody toaletowe chociażby adidasa. Psikasz takie cos co jakis czas w nawiewy + w fotele i masz spokój na jakis czas, nie masz żadnych tłustych plam, a Twoje auto nie wali żadna owocowa chemia czy zapachem podobnym do kostki toaletowej. Dodatkowo nie jedna dziewczyna zainteresuje sie tym zapachem wsiadając do Twojego auta plus tez tego jest taki ze wychodząc w pośpiechu z domu gdy zapomnisz sie czymś psiknąc to zawsze masz zapach w samochodzie
lord1971 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2016 Czy miał ktoś z koleżanek i kolegów do czynienia z Autoglym Autofresh Concentrate ponoć bardzo wydajny z 1l/25 l gotowego preparatu, chodzi mi głównie o jego trwałość i ogólnie efekt. Wart swojej ceny czy też nie?
grochu70 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2016 W końcu dostałem swoją przesyłkę z zapachem Shiny Garage Black Coffee. Najpierw zaaplikowałem go w łazience i szału nie zrobił. Dlatego przestrzegam żeby ktoś nie zawiódł się tak jak ja. Trzeba poczekać kilka minut, aż zapach "zgryzie" się w powietrzu wtedy czuć delikatny, nienachalny zapach kawy chyba z mlekiem. Jest bardzo podobny do CS kawowego. Dałem kilka psiknięć również w samochodzie. Zapach mi bardzo pasuje. Jutro rano zdam dalszą relację czy będzie go nadal czuć. Producent deklaruje trwałość zapachu 3-4 dni. Mam nadzieję, że tak będzie i nie wywietrzeje po godzinie tak jak Mainz. Jeśli w moim przypadku zapach utrzyma się minimum jeden dzień to będzie to dla mnie produkt nr jeden wśród zapachów. i jak z trwałością ?
wooke Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2016 W piątek o 16 psiknięte w łazience na płytki wyczuwalny do wczoraj wieczorem. Aplikacja ta sama w samochodzie, dzisiaj rano bardzo słabo. Ale trzeba wziąć pod uwagę, że temperatura w aucie pewnie 0 stopni. Jeśli to tak będzie wyglądało to ta butelka wystarczy mi pewnie na rok.
Johny3 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2016 Mnie przypadły do gustu zapachy K2, które co jakiś czas można dostać w Biedronce za chyba 3.99 zł. Nie jest to może nic specjalnego, ale 1. ja nie muszę mieć zapachu, jak jest to dobrze, 2. ładnie pachnie, dla mnie nie jest zbyt intensywny, 3. jest dość wydajny, ponad miesiąc na pewno. Tylko nie polecam jabłkowego, wszyscy, którzy wsiadali do mojego auta pytali co tak jabolem czuć
zajkos10 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2016 Panowie zastanawiam sie nad puszeczkami CS - Hollywood Tropicana , Hawaiian Gardens , Vista Grapefruit , ktos cos moze powiedziec na temat tych konkretnych zapachow ? Chce coś "żywego" ale tez jednoczesnie delikatnego
atvmmz Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2016 Miałem Hollywood, dla mnie jeden z fajniejszych zapachów. Trwały i nie tak nachalny jak wiśnia. Na pewno polecam!
KHOT Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2016 628967 Chce coś "żywego" ale tez jednoczesnie delikatnego Popatrz na Scentway-e - z trwałością średnio, ale zapachy są genialne.
Maciej WTN Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2016 Jestem po pierwszych testach K2 Fahren w sprayu. Zapach mi juz wcześniej znany, mi się podoba Co do trwałości psiknięty dość obficie w sobote po południu wczoraj wieczorem pachniał nadal. Nie jest mega, zapach jest subtelny i póki co nie spotkałem się z negatywna opinią. Nawet osoby które wcześniej krytykowały zapachy twierdzą, że zapach jest bardzo przyjemny Auto stoi pod chmurką, temperatury jakie są każdy widzi. Dzisiaj psiknę kolejny raz dla poprawy zobaczymy jak będzie dalej
maciek-drummer Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2016 A jak tam z trwałością Shiny Garage Coffee?
wooke Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2016 maciek-drummer, wczoraj jak włączyłem ciepły nawiew na nogi, bo tam psikałem było go jeszcze czuć. Wytrzymał cztery dni.
Dave0103 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2016 Panowie zastanawiam sie nad puszeczkami CS - Hollywood Tropicana , Hawaiian Gardens , Vista Grapefruit , ktos cos moze powiedziec na temat tych konkretnych zapachow ? Chce coś "żywego" ale tez jednoczesnie delikatnego Wąchałem dziś Hawaiian Gardens, co prawda już lekko zwietrzałe ale dla mnie to trochę przypomina zapach odświeżacza do kibla
cptolgierd Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2016 Kupiłem kilka dni temu New Car Scent'a. Zapach dla mnie to las z kostką do kibla. Nie polecam, zawiodłem się. Z Californi jedynie co mi się podoba to CINNAMON APPLE. Jabłko z cynamonem, tak świętami zalatuje
Dave0103 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2016 Testował ktoś puszki 7tin? Nie co tańsze niż CS, a jak z trwałością?
Devdill Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2016 Dave0103, testowałem wiśnie, new car i wanilie. Ten pierwszy to zbliżony zapach do CS Cherry (podobna intensywność, trwałość itd.) Drugi paaaaaskudnyy... praktycznie od razu poleciał do starego, blaszanego, garażu na działce....intensywność całkiem ok, trwałość... no trochę mi "waniało" nim więc nie najgorzej. Wanilia - bliżej jej do "wanilii" Wunder-Baum niż do CS (i tu akurat bardzo żałuję) intensywność "ujdzie", natomiast dość szybko wywietrzała.
Killaz Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Polecam wcześniej wspominanego K2 Fahren. Zapach inspirowany Fahrenheitem od Diora, no cóż, do tego wiele mu brakuje, ale jest moim zdaniem ciekawą alternatywą i wręcz odskocznią od wszelkich "New Carów" pachnących proszkiem do prania, czy Coronado Cherry, które notabene bardzo lubię. Ja miałem Fahrena w buteleczce, ale jak wyczytałem, że jest w atomizerze - już jest w drodze do mnie :-) Zapach nie dla każdego, najprościej - idźcie do perfumerii, powąchajcie Fahrenheita i jeśli wam ten retro fiołek odpowiada to śmiało możecie kupić. Niestety, niektórzy tego fenomenalnego zapachu nie cierpią. PS. Jednocześnie odradzam listki Yankee Candle, po trzech dniach "Midnight cośtam" przestało pachnieć, przebiła jego zapach półroczna Coronado Cherry zalana wrzątkiem, porażka.
Damianldz Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Panowie jest jakiś zapach podobny do zawieszki Kube Bonda ?
Rekomendowane odpowiedzi