Strus Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2016 Się chyba skuszę na jakiś Scentway. A że nie lubię jak coś się dynda na lusterku to chyba wezmę jakieś REO
luk45z Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2016 Moje Scentway IMAO powiesiłem na uchwycie przy podsufitce z tyłu i tam sobie dynda 6 lutego wsadzony New York.
neimad Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2016 Hej, ja można też się podzielę moimi spostrzeżeniami. Od lat używałem CS 'a lajlepszy dla mnie był cherry w różnych wydaniach. Później spróbowałem stripper scent od chemical guys I już zostało to w aucie. Po jakimś czasie stwierdziłem, że trzeba spróbować czegoś nowego.. Wziąłem więc zapach "skóra "ponownie od chemical guys ale okazał się dla mnie zbyt "ostry" więc co tu robić... Zmieszałem ze sobą oba w proporcjach +- 50/50 i teraz jestem mega zadowolony. Jedyna wada, że co 1-2 dni trzeba spryskać kabinę. Podobno inni czują zapach cały czas mi chyba nos już się przyzwyczaił :-) W każdym razie polecam.
Damianldz Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2016 Jakiś czas temu kupiłem dwa zapachy, CS w formie zawieszki żelowej (Laguna Breeze) i Yankee Candle zawieszkę żelową o zapachu Coconut bay.Zawieszka CS to taki średniak bym powiedział jeżeli chodzi o trwałość tzn. założyłem ją jakoś na początku stycznia i do teraz jeszcze można wyczuć zapach przy ciepłym nadmuchu. Minus dla mnie jest taki, że z jednej strony żel osłonięty jest plastikiem, z drugiej niestety nie, więc po jakimś czasie zaczynają przyklejać się do niego paprochy i wygląda to nieestetycznie - dlatego właśnie zawieszka wyleciała i wpadła puszka. Jeżeli chodzi o Yankee to ujmę to tak... Równie dobrze mogłem te pieniądze podpalić i byłby taki sam pożytek - zapach bardzo słabo wyczuwalny, dałem mu tydzień na "rozkręcenie się" i przez tydzień prawie nic nie czułem (i nie tylko ja) - może inne zapachy czuć bardziej, nie wiem.... Jest jeszcze jedna rzecz której nie lubię, a którą niektórzy producenci stosują aby optycznie "powiększyć" ilość produktu, otóż po odklejeniu cudaśnej naklejki okazuje się, że tego żelu to tak trochę poskąpiono wypełniając nim tylko te elementy których nie zakrywa naklejka... Jakoś nie lubię takich praktyk, więc biorąc pod uwagę intensywność zapachu jak i cenę 20zł - ode mnie minus. Ogólnie po przetestowaniu zawieszek Yankee Candle (żelowej i papierowych), jak i klipsów montowanych na kratkę mogę powiedzieć, że najlepiej sprawdzały się tu zawieszki papierowe kupione w "pakietach" czyli, Varienty Pack i Bonus pack (cenowo jak i jakościowo) Fajnie ,ze dodałeś ten post bo miałem kupować te słoiczki. Ja od siebie dodam, że od 2 tyg mam w krajach nawiewów zapachy YC New Car i jak dla mnie super. Zapach dobrze wyczuwalny ,ale nie nachalny. Następny zestaw kupie o zapachu skóry.
dżizas Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2016 YC chyba potrzebuje trochę wyższej temperatury. Mam założony Black Coconut i jest prawie niewyczuwalny o tej porze roku. Poprzednio miałem go jakoś latem to pachniał jak szalony przez ok 2 tyg. To samo tyczy się CS. Wiele osób bardzo je chwali. Na mnie większego wrażenia zapach Capistrano Coconutnie nie zrobił. Założony jesienią, od samego początku prawie niewyczuwalny Ale, żeby być w pełni obiektywnym przetesuję go jeszcze latem.
Devdill Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2016 dżizas, niestety jeśli chodzi akurat o ten zapach to żadna temperatura nie zmienia jego intensywności, a jeśli już to moooże minimalnie... Coconut bay miałem założoną późnym latem, więc temperatury nie były jeszcze niskie w ciągu dnia i niestety był lipton... Tak samo było z papierową zawieszką jak i patyczkami - po prostu TTTM. Jednak biorąc pod uwagę te trzy wersje, tego samego zapachu, to żelowa zawieszka wypadła najgorzej. Pod względem intensywności najlepiej było z patyczkami (wiadomo, bezpośredni nadmuch, jednak szybko wywietrzały), natomiast papierek jak i żel stawiam na równi, a biorąc pod uwagę cenę zawieszki papierowej (kupując zestaw 3 sztuk) to wychodzi niecałe 10zł za sztukę. Dlatego moim zdaniem cena nie jest w tym przypadku adekwatna do tego co oferuje ten zapach... Wspominasz, że Black Coconut czuć było intensywnie przez 2 tygodnie, możliwe, dlatego na temat żelowych zawieszek wypowiedziałem się tylko w kwestii Coconut Bay. Dla przykładu zawieszki papierowe Yankee Candle Sweet Raspberry czy Vanilla Cupcake biły na głowę Coconut Bay a były tańsze (Sweet Raspberry miałem założoną na początku zimy zeszłego roku )
dill Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2016 w Tesco teraz mają wiele fajnych zawieszek i zapachów w obniżonej cenie. Żona jakieś takie jaszczurki gumowe kupiła zapachowe za 4 zeta i ładnie trzyma zapach. Są wtykane w kratke Dodane po 55 sekundach: w Tesco teraz mają wiele fajnych zawieszek i zapachów w obniżonej cenie. Żona jakieś takie jaszczurki gumowe kupiła zapachowe za 4 zeta i ładnie trzyma zapach. Są wtykane w kratke
Devdill Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 Będąc dziś u Mx'ów kupiłem 2 zapachy scentway, Bora Bora (bo mi się spodobał ale tym razem wersja zawieszki) i zapach którego nie testowałem, Vanille Vanille - pisząc krótko, zapach kobiecych perfum (chociaż bardziej liczyłem na duuużą porcję wanilii i ledwo wyczuwalne inne akcenty ) które nie tak dawno miałem okazję wąchać, ogólnie zapach całkiem przyjemny taki lekko słodki/cukierkowy Wydaje mi się, że zapach powinien przypaść szczególnie Paniom do gustu
Maciej WTN Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 A używał ktoś zapachów z K2 ale tych pryskanych? Jak z trwałością?
Blacha8 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 A używał ktoś zapachów z K2 ale tych pryskanych? Jak z trwałością? Mam k2 fahren. Jak dla mnie ciężki zapach, po psiknięciu jako odświeżacz powietrza utrzymuje się kilka godzin. Jak się skończy to będę szukał czegoś innego
Maciej WTN Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 A używał ktoś zapachów z K2 ale tych pryskanych? Jak z trwałością? Mam k2 fahren. Jak dla mnie ciężki zapach, po psiknięciu jako odświeżacz powietrza utrzymuje się kilka godzin. Jak się skończy to będę szukał czegoś innego A psikałes w aucie na dywaniki? Miałem K2 fahren ale zawieszke-butelke i mi zapch własnie podpasował
Blacha8 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Na dywaniki nie stosowałem, dlatego że mi ten zapach średnio odpowiada. Psikam tylko jak jest taka potrzeba
grabek246 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Kupilem ostatnio w Motogo http://sklep.motogo.pl/pl/p/Scentway-IM ... -York/2437 Śmiało moge polecic
Dzidziak888 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Chłopaki a mam pytanie: Ktoś z was jest uczulony na Stripper Scent'a? Bo kurier przyszedł z nim przed chwilą. rozpylilem 2 razy mgiełkę w pokoju i wierci mnie w nosie i kicham jak poj@>@^/. No ale zapach fajny
Strus Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 A używał ktoś zapachów z K2 ale tych pryskanych? Jak z trwałością? Miałem Fahren. Daje radę. Zapach całkiem fajny. Taki "inny" bym powiedział. Scentway IMAO New York jeździ od jakiś 2 tygodni w aucie. Bardzo fajny. Ja mam przy słupku przedniej szyby takie cuś co zapewne służy do zatykania biletów parkingowych. I tam właśnie zawiązałem IMAO. Także częściowo zwisa mi nad kratkę wylotu powietrza. Zapach jak na razie dobrze wyczuwalny. Jak otwieram np drzwi z tyłu to od razu czuć że coś fajnie pachnie
Devdill Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Chłopaki a mam pytanie: Ktoś z was jest uczulony na Stripper Scent'a? Bo kurier przyszedł z nim przed chwilą. rozpylilem 2 razy mgiełkę w pokoju i wierci mnie w nosie i kicham jak poj@>@^/. No ale zapach fajny Potwierdzam Zapach fajny ale przez kichanie musiałem z niego zrezygnować.
Dzidziak888 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2016 Devdill, Testowo walnąłem dzisiaj kilka strzałów w sprinterze. No i ustało. Nie miałem "zatkanego" nosa i nie kichałem. Dziwne. Ale wydaje mi się że wczoraj trochę polało mi się po ręku z atomizera i był bezpośredni kontakt z skórą. No nic produkt w fazie testów nadal. Zapach serio mi się podoba (ciekawe komu się nie podoba, bo facetowi to chyba każdemu ). A jak reakcja alergiczna wróci to i tak już mam kupca na połowę opakowania.
hubikas Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Też kichalem po Stripper Sceny, także widzę że nie tylko Ja tak reaguje po nim.
R90 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2016 Czy ktoś robił taki patent? 2 X CS. Z jednego pocięte drewienka idą do filtra kabinowego, a druga pucha otwarta we wnętrzu auta.
rafalk Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2016 Panowie szukam zapachu, jakby to powiedzieć, uniwersalnego. Chodzi o to, aby nie był drażniący i akceptowalny przez wszystkich kobiety, mężczyźni, dzieci. Ściślej to chodzi o zapach do taksówki. polecicie coś ?
piepia Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2016 Czy ktoś robił taki patent?2 X CS. Z jednego pocięte drewienka idą do filtra kabinowego, a druga pucha otwarta we wnętrzu auta. Zapach jest na tyle intensywny, ze ludzie by sie udusili gdybys wrzucil go do filtra kabinowego Moj lezy pod siedzeniem i przez pierwszy miesiac jest prawie zamkniety a i tak jest bardzo mocno wyczuwalny.
Maciej WTN Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2016 Używał ktoś już nowych psikaczy od Shiny Garage?
wooke Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 Maciej WTN, właśnie zamówiłem kawę Jak przyjdzie zdam relację.
Rekomendowane odpowiedzi