Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakupiłem ostatnio zapach CG Guma Balonowa, bardzo ładny zapach gorąco polecam :good:

Chce zakupić jeszcze jeden zapach od CG BLACK FROST lub STRIPPER SCENT??

Ten drugi czytałem że bardzo ładny ale może ktoś coś jeszcze mi powie o nim po dłuższej styczności?

No i Black Frost może ktoś już zakupił i zdradzi jego tajemnicę? :o

Opublikowano
Zakupiłem ostatnio zapach CG Guma Balonowa, bardzo ładny zapach gorąco polecam :good:

Chce zakupić jeszcze jeden zapach od CG BLACK FROST lub STRIPPER SCENT??

Ten drugi czytałem że bardzo ładny ale może ktoś coś jeszcze mi powie o nim po dłuższej styczności?

No i Black Frost może ktoś już zakupił i zdradzi jego tajemnicę? :o

Stripper-a używam raz na jakiś czas, jest dość (że tak to nazwę) bogaty w bukiet zapachów :), jak dla mnie słodki i silny zapach damskich perfum wymieszany z delikatnym zapachem tytoniu...jednym słowem - klub ze striptizem bez dwóch zdań :kox:

Pierwszy raz jak go użyłem moja "właścicielka" po wejściu do auta od razu zapytała kogo wcześniej wiozłem :lol: hehe.

Utrzymuje się w aucie podobną ilość czasu jak reszta zapachów CG.

A co do Black Frost wypowiem się na dniach, jak tylko do mnie dojdzie.

Opublikowano

Stripper-a używam raz na jakiś czas, jest dość (że tak to nazwę) bogaty w bukiet zapachów :), jak dla mnie słodki i silny zapach damskich perfum wymieszany z delikatnym zapachem tytoniu...jednym słowem - klub ze striptizem bez dwóch zdań :kox:

Pierwszy raz jak go użyłem moja "właścicielka" po wejściu do auta od razu zapytała kogo wcześniej wiozłem :lol: hehe.

Utrzymuje się w aucie podobną ilość czasu jak reszta zapachów CG.

A co do Black Frost wypowiem się na dniach, jak tylko do mnie dojdzie.

Dzięki bardzo za konkretną odp ;)

Czekam na odp na temat BLACK FROST :o

Opublikowano
zakupiłem zapach Smelly Beaver - Bouncing Bubblegum

2ngt02d.jpg

zapach gumy balonowej wyczuwam truskawkę i inne słodkości pachnie super jak z trwałością jeszcze nie wiem bo w aucie siedzi od 3 dni, jedno jest pewne z bobrem szybko się nie rozstanę

I jak z trwałością ? Będzie podobnie do palemek z CS ?

Ktoś może przerabiał jakiś inny zapach z Smelly Beaver?

Opublikowano
zakupiłem zapach Smelly Beaver - Bouncing Bubblegum

2ngt02d.jpg

zapach gumy balonowej wyczuwam truskawkę i inne słodkości pachnie super jak z trwałością jeszcze nie wiem bo w aucie siedzi od 3 dni, jedno jest pewne z bobrem szybko się nie rozstanę

I jak z trwałością ? Będzie podobnie do palemek z CS ?

Ktoś może przerabiał jakiś inny zapach z Smelly Beaver?

Mam obecnie niebieskiego bobra, zapach na początku był intensywny, lecz po tygodniu intensywność spadła do 60%, może to przez ujemne temperatury. Dużo bardziej jestem zadowolony z wrzuconych wyżej prze zemnie wkładów do wylotów powietrza.

Opublikowano

Black Frost od CG dotarł, i... :o ...mam mieszane uczucia, dlaczego?

Pierwsze wrażenie jest takie że skądś ten zapach znam, i to od dawna, ale nie pamiętam skąd...ale do rzeczy,

zapach Black Frost przypomina bliżej nie określony męski perfum, silny, świeży zapach, dosłownie mrożący. Moja małżonka stwierdziła że pachnie jak perfum Denim lub Adidas, ale nie była w stanie określić dokładnie jaki.

Zapach zaprezentowałem kilku osobom, i za każdym razem słyszałem - "ja to skądś znam" po czym następowało długie "yyyyyyyyyyy... nie wiem, jakiś perfum", ale suma sumarum wszystkim się podobał.

Jest całkiem inny od wszystkich które do tej pory próbowałem, ale czterech liter mi nie urwał.

Podsumowując, gdybym miał wybrać pomiędzy Stripper-em a Black Frostem CG wybrałbym Stripper-a.

Opublikowano

Pierwsze wrażenie jest takie że skądś ten zapach znam, i to od dawna, ale nie pamiętam skąd...ale do rzeczy,

zapach Black Frost przypomina bliżej nie określony męski perfum, silny, świeży zapach, dosłownie mrożący. Moja małżonka stwierdziła że pachnie jak perfum Denim lub Adidas, ale nie była w stanie określić dokładnie jaki.

Zapach zaprezentowałem kilku osobom, i za każdym razem słyszałem - "ja to skądś znam" po czym następowało długie "yyyyyyyyyyy... nie wiem, jakiś perfum", ale suma sumarum wszystkim się podobał.

Jest całkiem inny od wszystkich które do tej pory próbowałem, ale czterech liter mi nie urwał.

Podsumowując, gdybym miał wybrać pomiędzy Stripper-em a Black Frostem CG wybrałbym Stripper-a.

Fajnie ze ktoś się wkoncu konkretnie wypowiedział :good:

Także ja wybiorę Strippera ;)

Opublikowano

Szkoda, że nie ma mniejszych opakowań zapachów. Takich 50ml do 100 ml. Dla mnie lepiej byłoby kupić taki mniejszy i sprawdzić czy mi zapach podejdzie. Jeśli tak to wtedy można się szarpnąć na ~500ml.

Opublikowano

Wg mnie Black frost to Brutal lub Wars, były kiedyś takie polskie perfumy męskie :D

Zdecydowanie Stripper :)

Opublikowano

Wg mnie Black frost to Brutal lub Wars, były kiedyś takie polskie perfumy męskie :D

Tak! To jest to :)

Już teraz wiem dlaczego kojarzyłem ten zapach :lol:

Szkoda, że nie ma mniejszych opakowań zapachów. Takich 50ml do 100 ml. Dla mnie lepiej byłoby kupić taki mniejszy i sprawdzić czy mi zapach podejdzie. Jeśli tak to wtedy można się szarpnąć na ~500ml.

To fakt, ale wtedy pewnie spadła by sprzedaż dużych opakowań :D hehe

A jeśli chciałbyś sprawdzić przed zakupem jak pachną zapachy CG to zapraszam do siebie, trochę mi się ich nazbierało.

Opublikowano

W mroźne dni dobrze jest nastawić jedną z kratek nawiewu na Smelly Beaver (jeśli oczywiście "wisi :D ) żeby zapach wrócił.

Sprawdziłem praktycznie wszystkie, działa ;)

• Dystrybutor
Opublikowano

u mnie bober pachnie już ponad miesiąc, nawet w mroźne dni po otwarciu auta czuć jego woń. Aby wzmocnić jego zapach robię tak jak napisał Karol

Opublikowano

Mała aktualizacja co do zapachu Yankee Candle Car Jar Classic Vanilla Cupcake :)

Od wrzucenia zawieszki do samochodu (3 grudnia) do początku tego tygodnia (5 stycznia) zapach bardzo fajnie utrzymywał się przez ten czas.

Jedna uwaga jest taka, że na początku warto odciąć połowę folii, albo mniej, i drugą część wyrzucić mniej więcej w połowie miesiąca - ja zrobiłem ten błąd, że wyjąłem całkowicie zawieszkę i przez tydzień-dwa było zbyt "intensywnie" w aucie :kox:

Teraz wymieniłem zawieszkę na Yankee Candle Car Jar Classic Sweet Strawberry ponieważ poprzedniej nie czułem (chociaż pasażerowie mówili, że jednak czuć :D) i powiem, że tu również mam pozytywne odczucia :)

Zapach porównałbym do truskawek, ale takich dodanych do pieczonego ciasta - jest całkiem przyjemnie, nie za słodko :)...

Przy okazji, podarowałem znajomej patyczki Yankee Coconut bay i powiem tak - Wow! :shock: tak zbliżonego zapachu kokosa jeszcze nie znalazłem do auta

Wiem już co następne wyląduje w samochodzie

Jednak z Yankee nie rozstanę się za szybko ;)

Korci mnie jeszcze żelowa forma zawieszek, ale jakoś tak... no ta cena :roll: mnie odstrasza :kox:

Opublikowano
Co to znaczy męski zapach w Black Frost?

Czy faktycznie Black frost pachnie jak Brutal lub Wars

Kupiłem ten zapach, podobny do męskiego ? ciekawe jakiego :D zapach mdli, jednak strippera nic nie pobije. Myślałem, że nowa konkurencja ale jednak jak dla mnie porażka zapach. Bardziej taki kiblowy.

Opublikowano
Co to znaczy męski zapach w Black Frost?

Czy faktycznie Black frost pachnie jak Brutal lub Wars

Pisząc "męski zapach" miałem na myśli zapach perfum dedykowany dla mężczyzn.

A czy pachnie jak Brutal czy Wars to już indywidualna sprawa, każdemu kojarzy się z czym innym, jak chociażby też z zapachem "...kiblowym" jak napisał wega67 :) w czym też, wg mnie, ma trochę racji.

Stripper-a wg mnie nie pobije.

Opublikowano

Przetestowałem sticki Yankee a konkretnie Midsummer's Night. wytrzymałem z nim 2 dni. Przywodzi mi na myśl najtańsze zapachy samochodowe sprzed kilku lat.

Na strippera mnie teraz nie stać choć to mój zdecydowany faworyt zapachowy. Teraz chyba z dolnej półki test czyli coś od K2. Podobno dają radę

Opublikowano

I ten właśnie zamierzam zakupić. Jak będzie większy fundusz to na test wpadnie CHEMICAL GUYS Purple Stuff Premium Grape Soda Scent :)

Opublikowano
Przetestowałem sticki Yankee a konkretnie Midsummer's Night. wytrzymałem z nim 2 dni. Przywodzi mi na myśl najtańsze zapachy samochodowe sprzed kilku lat.

Dla mnie jest to zapach typowych tanich perfum - z resztą pisałem o tym :D

Opublikowano

ja wczoraj powiesiłem zawieszkę od SHINY GARAGE -melon marakuja. Pachnie jak guma balonowa i dość intensywnie .Ciekawe ile wytrzyma ale przy otwieraniu samochodu aż bucha zapachem :)