Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Royal - Air Magic Odświeżacz powietrza zapach "GREEN TEA" pachnie inaczej niż zawieszki puszki i inne ambi pury jest w nim coś takiego co mi przypadło do gustu nuta zbliżona do zapachu lipton green tea ale znacznie mocniejszy :mrgreen: zaraz za nim dash fresh spring ale do czego go porównać sam nie wiem ale pachnie przyjemnie sa jeszcze zapachy ambiquim(chyba tak sie to pisze) ale ich nie testowałem/ niuchałem to się nie wypowiem :dontknow: royala mozna poniuchac np w bmw katowice xD na salonie bylem i zobaczyłem

Opublikowano

Z okazji DDD pokusiłem się o kilka zapachów Yankee Candle, które parę osób polecało na forum.

Coś mi się wydaje, że z Yankee zaprzyjaźnię się na dłużej, natomiast CS pójdzie w odstawkę - oczywiście o ile te pierwsze okażą się w miarę trwałe. :song:

Na razie otworzyłem zapach Vanilla Cupcake w formie zawieszki papierowej i z ciekawości sprawdziłem również zapach Midsummers Night w formie patyczków.

Ten pierwszy pachnie naprawdę przyjemnie tak jak wafelki waniliowe, czy wspomniana w nazwie babeczka - bardzo fajny :good: .

Drugi jest to zapach perfum, według mojego zmysłu powonienia, jest to coś w stylu wody po goleniu a'la BOND itp - czyli raczej z kategorii "marketowych" zapachów.

Nie jest zły, ale szału również nie robi. ;)

Na pewno jest bardzo intensywny, delikatnie naderwałem klejone łączenie plastikowego wieczka z kartonikiem i zapach dość mocno leci w nozdrza więc myślę, że starczy na długo :kox:

Podobnie jest z pierwszym zapachem.

Nadciąłem folię z jednej strony tak, aby tylko dało się przeciągnąć sznurek na zewnątrz i przechodząc cały dzień obok zapachu non stop go czuć.

Pewnie skończy się na tym, że najpierw odetnę rogi folii, żeby nie udusić się w samochodzie :kox:

Kupiłem jeszcze zapach coconut bay, ale o tym jak pachnie dowiem się dopiero za jakiś czas ;)

Opublikowano

Ja od jakiegoś czasu używam zapachów firmy DrMarcus. Dostępne w sklepach Auchan. Używam tych w formie woreczków z granulkami. Aktualnie mam w użyciu zapach waniliowy i truskawkowy. Zapachy są przyjemne, nie drażniące. Waniliowy utrzymuje się już półtora miesiąca. CEna ok 6-7 PLN.

Opublikowano

Kojarzy ktoś w jakiej sieci sklepów można dostac zapachy BAHAMA - te takie "sticki" wsuwane na nawiewy z narysowanymi palemkami - zapach pinacolada? Kiedyś kupiłem, ale nie pamiętam gdzie, a przy działaniu ciepłego powietrza z nadmuchu jest świetny, jeszcze gdzieś się chyba miesza z resztkami wiśni CS i w samochodzie jest "słodko, aż do zjedzenia". :song: Lub czy znacie może jakieś inne sprawdzone, dobre pachnidła o "smaku" pinakolady? :kox:

Opublikowano

kamilgt, a jak jest z jego trwałością? Co ile trzeba psikac tym, żeby jakoś w miare było wyczuwalne w aucie? Miałem kiedyś w tej postaci jakieś psikadło arbuzowe, ale trwałością to na zachwycało. 8-)

Opublikowano

Będąc dziś w Tesco zanabyłem sobie coś takiego

zapach_dr_marcus_fresh_bag_woreczek_red_fruits_k2.jpg

Zapach świetny. Z bliska troszkę chemią podjeżdża, ale jak wisi pod lusterkiem, pachnie pierwsza klasa :good: Ciekawe ile wytrzyma.

• Dystrybutor
Opublikowano

zakupiłem zapach Smelly Beaver - Bouncing Bubblegum

2ngt02d.jpg

zapach gumy balonowej wyczuwam truskawkę i inne słodkości pachnie super jak z trwałością jeszcze nie wiem bo w aucie siedzi od 3 dni, jedno jest pewne z bobrem szybko się nie rozstanę

Opublikowano

Ja zakupiłem ~2m-cy temu WUNDER-BAUM Clip (sport) Zaczepiłem go za lusterkiem. W ciepłe dni był wyczuwalny ,ale po ~3tyg. lipa, a później o nim zapomniałem. Niedawno sobie o nim przypomniałem i wsadziłem go w w kratkę nawiewu przedniej szyby...trochę ciepłego nawiewu i od kilku dni jest lepiej niż :good: ciekawe jak długo :)

Opublikowano
dwa tygodnie i jest dalej go czuć. bardzo słabo ale czuć.

dzieki za odpowiedz a jeszcze powiedz ile psikniec stosujesz jednorazowo, na ile taka buteleczka starczy?