adamus94 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Royal - Air Magic Odświeżacz powietrza zapach "GREEN TEA" pachnie inaczej niż zawieszki puszki i inne ambi pury jest w nim coś takiego co mi przypadło do gustu nuta zbliżona do zapachu lipton green tea ale znacznie mocniejszy zaraz za nim dash fresh spring ale do czego go porównać sam nie wiem ale pachnie przyjemnie sa jeszcze zapachy ambiquim(chyba tak sie to pisze) ale ich nie testowałem/ niuchałem to się nie wypowiem royala mozna poniuchac np w bmw katowice xD na salonie bylem i zobaczyłem
daniel87 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Małe pytanie...spodobał mi się zapach Sonaxa Cocpit matowy. Dokładnie tego: http://www.autokosmetyki.pl/24h-sonax-x ... ,p445.html Efekt po nim niekoniecznie przypadł mi do gustu, ale jak wspomniałem wyżej zapach jak najbardziej. Może ktoś kojarzy, używał, wąchał i zna odpowiednik w zawieszce, puszce, atomizerze
Devdill Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Z okazji DDD pokusiłem się o kilka zapachów Yankee Candle, które parę osób polecało na forum. Coś mi się wydaje, że z Yankee zaprzyjaźnię się na dłużej, natomiast CS pójdzie w odstawkę - oczywiście o ile te pierwsze okażą się w miarę trwałe. Na razie otworzyłem zapach Vanilla Cupcake w formie zawieszki papierowej i z ciekawości sprawdziłem również zapach Midsummers Night w formie patyczków. Ten pierwszy pachnie naprawdę przyjemnie tak jak wafelki waniliowe, czy wspomniana w nazwie babeczka - bardzo fajny . Drugi jest to zapach perfum, według mojego zmysłu powonienia, jest to coś w stylu wody po goleniu a'la BOND itp - czyli raczej z kategorii "marketowych" zapachów. Nie jest zły, ale szału również nie robi. Na pewno jest bardzo intensywny, delikatnie naderwałem klejone łączenie plastikowego wieczka z kartonikiem i zapach dość mocno leci w nozdrza więc myślę, że starczy na długo Podobnie jest z pierwszym zapachem. Nadciąłem folię z jednej strony tak, aby tylko dało się przeciągnąć sznurek na zewnątrz i przechodząc cały dzień obok zapachu non stop go czuć. Pewnie skończy się na tym, że najpierw odetnę rogi folii, żeby nie udusić się w samochodzie Kupiłem jeszcze zapach coconut bay, ale o tym jak pachnie dowiem się dopiero za jakiś czas
adek1983 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ja od jakiegoś czasu używam zapachów firmy DrMarcus. Dostępne w sklepach Auchan. Używam tych w formie woreczków z granulkami. Aktualnie mam w użyciu zapach waniliowy i truskawkowy. Zapachy są przyjemne, nie drażniące. Waniliowy utrzymuje się już półtora miesiąca. CEna ok 6-7 PLN.
kojak Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2014 Kojarzy ktoś w jakiej sieci sklepów można dostac zapachy BAHAMA - te takie "sticki" wsuwane na nawiewy z narysowanymi palemkami - zapach pinacolada? Kiedyś kupiłem, ale nie pamiętam gdzie, a przy działaniu ciepłego powietrza z nadmuchu jest świetny, jeszcze gdzieś się chyba miesza z resztkami wiśni CS i w samochodzie jest "słodko, aż do zjedzenia". Lub czy znacie może jakieś inne sprawdzone, dobre pachnidła o "smaku" pinakolady?
kamilgt Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2014 CG Pinacolada, jeden z moich ulubionych zapachów
Damianldz Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2014 Właśnie Panowie jakie zapachy polecacie w firmie patyczkow do nawiewow?
Thomas207 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2014 Yankee Candle ma naprawde fajne.
kojak Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2014 kamilgt, a jak jest z jego trwałością? Co ile trzeba psikac tym, żeby jakoś w miare było wyczuwalne w aucie? Miałem kiedyś w tej postaci jakieś psikadło arbuzowe, ale trwałością to na zachwycało.
ludwik93 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2014 Panowie w Polsce gdzieś dostanę taką choinke ? bo na Śląsku się nie spotkałem wonder baum flaga Ameryki Pozdrawiam !
luq92 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2014 Będąc dziś w Tesco zanabyłem sobie coś takiego Zapach świetny. Z bliska troszkę chemią podjeżdża, ale jak wisi pod lusterkiem, pachnie pierwsza klasa Ciekawe ile wytrzyma.
Dystrybutor e36ace Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 zakupiłem zapach Smelly Beaver - Bouncing Bubblegum zapach gumy balonowej wyczuwam truskawkę i inne słodkości pachnie super jak z trwałością jeszcze nie wiem bo w aucie siedzi od 3 dni, jedno jest pewne z bobrem szybko się nie rozstanę
Damianldz Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 A ja zakupiłem patyczki w kratki aroma car new car, na początku pachnie bardzo mocno zobaczymy za kilka dni.
daniel87 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ja zakupiłem ~2m-cy temu WUNDER-BAUM Clip (sport) Zaczepiłem go za lusterkiem. W ciepłe dni był wyczuwalny ,ale po ~3tyg. lipa, a później o nim zapomniałem. Niedawno sobie o nim przypomniałem i wsadziłem go w w kratkę nawiewu przedniej szyby...trochę ciepłego nawiewu i od kilku dni jest lepiej niż ciekawe jak długo
faraon3021 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 A to ktos sprawdzal? http://www.chemicalguysuk.com/product_p/bubbgm.htm
Manios Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 A to ktos sprawdzal?http://www.chemicalguysuk.com/product_p/bubbgm.htm Korzystam z tego od ponad roku, pachnie rewelacyjnie, a co do trwałości to jest średnio, ja odświeżam raz w tygodniu, kilka psiknięć na dywany i pod fotele. Z mojej strony polecam, starcza na bardzo długo.
chris18404 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 czy ktos korzystał z tego: http://sklep.motogo.pl/pl/p/Xexclusive- ... 100ml/1883
grabek246 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 chris18404, ja używam, pisałem o tym. zapach przyjemny, trwały niezbyt słodki.
grabek246 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 chris18404, ja używam, pisałem o tym. zapach przyjemny, trwały niezbyt słodki.
chris18404 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 chris18404, ja używam, pisałem o tym. zapach przyjemny, trwały niezbyt słodki. Własnie ktoś pisał ale nie pamietałem kto:) trwały czyli?
grabek246 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 dwa tygodnie i jest dalej go czuć. bardzo słabo ale czuć.
chris18404 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 dwa tygodnie i jest dalej go czuć. bardzo słabo ale czuć. dzieki za odpowiedz a jeszcze powiedz ile psikniec stosujesz jednorazowo, na ile taka buteleczka starczy?
grabek246 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 chris18404, po strzale pod każdy dywanik i raz do bagażnika
chris18404 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 chris18404, po strzale pod każdy dywanik i raz do bagażnika dzieki za odpowiedź czyli na pol roku starczy co nie?
Rekomendowane odpowiedzi