pawell1 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Panowie, mam to świadomość że po srpyskaniu będzie czuć nawet parę godzin, ale jeśli butelka półlitrowa jest dosyć wydajna to łudze się że gra jest warta świeczki, tylko no właśnie - na ile może starczyć takie opakowanie 473 ml chemical guysa? A zapachy w formie stałej imo są mało ekonomiczne... 20 zł za california scent co miesiąc to w skali roku 250 zł. Ja jednak wolałbym zatankować, albo przeznaczyc to kase na bieżace wydatki, powiem wam że swego czasu fajne zapachy były w lidlu, za 2 zł (wtedy) był jakiś air frehener w płynie (działał tak że miał nasąconą gąbke zanurzoną w zapachu i ładnie pachniało, wiecie co? za 2 zł pachniało miesiać i nie był to jakiś kiblowy zapach choć był przeznaczony do domu Obecnie podrożał, ale bo kosztuje juz 6 zł przynajmiej u mnie ale warto sprawdzić.
maclaz Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2014 Powiem Ci że u mnie Wunder-Baum trzyma sporo ponad miesiąc Może dlatego że rzadko wietrzę cały samochód. Myślę że CS powinien trzymać dużo dłużej. Mój szwagier w Carreforurze kupił ładny zapach, właśnie w płynie, który wkłada się do kratki nawiewu. Pachnie jak męskie perfumy a kosztuje chyba z 5zł. Zapach czuć nawet jak się stoi obok samochodu (passat b5fl) i też już ponad 2 miesiące.
jerzykilerr Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2014 Pachnie jak męskie perfumy Jakbyś mógł się dowiedzieć jaki to dokładnie zapach to byłbym wdzięczny, bo takiego właśnie szukam
maclaz Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2014 O takie coś: Nie jestem w stanie tylko powiedzieć jaki kolor tego płynu powinien być. Ale myślę że jak się przejdziesz na stoisko z małym nożykiem, to sobie znajdziesz odpowiedni
pawell1 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2014 A testował ktoś zapachy plaka deopar? Chodzi mi o coś takiego: jaka jest wasza opinia?
Thomas207 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2014 Ja sie stalem fanem Yankee Candle, sloiczki na lusterko wytrzymuja 3-4 tyg, pachna nienachalnie, subtelnie, po prostu ladnie. Obecnie mam Midnight Yasmine, taki delilatny kwiatowy z nutka cytryny. Mialem tez Clean Cotton, Coconut Bay, owoce lesne, jakis kwiatowy. Wszystkie byly super.
cyprianmeister Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2014 jak widzę napis plak to przypomina mi się duch czinkoczenciaka który nawiedza mnie czasem w nocy opłakując to że go traktowałem tym smarowidłem za młodu
chris18404 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2014 czy ktoś praktykował takie coś: że pojemnik po takim zapachu http://allegro.pl/dr-marcus-harmony-zap ... 84850.html zalać jakims innym np. http://allegro.pl/wyprzedaz-kemko-odswi ... 00410.html pytam ponieważ właśnie wykorzystałem dr.Marcusa i stoi pusta buteleczka i zastanawiam sie czy taka kombinacja zda egzamin....
Eidos71 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2014 chris18404 - ja kiedyś próbowałem. Napełniłem pustą buteleczkę po Ambi Pur jakimś rzadkim (chodzi o konsystencję) olejkiem zapachowym. Knot, który był w Ambi stwardniał i praktycznie zapach był niewyczuwalny (a sam olejek, po wyjęciu koreczka z knotem pachniał). Zaprzestałem takich praktyk i teraz w służbówce co miesiąc gości nowy Ambi, a w prywatnym pachną CS-y
Jelex Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 ja również polecam zapachy California Scents - póki co Cherry sprawdzony i daje rade, pachniał ze 2 miesiące albo lepiej!
Devdill Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Ostatnio pokusiłem się o kilka zapachów m.in. CS Pomberry Crush - gdybym miał opisać zapach to nawiązałbym go do CS Cherry. Jak zapewne wiecie w wiśni mamy połączenie wiśni z mocną nutą migdałów, które to tworzą tą specyficzną woń, tu jest podobnie z tą różnicą, że wiśnię zastąpiły owoce granatu. Jeżeli mam być szczery to zapach nie przypadł mi za specjalnie do gustu z prostego powodu po kilku puszkach cherry mieszanka owocu i migdałów nie do końca mi odpowiada. CS Squash Blossom - tu jest o wiele lepiej, chociaż nazwa ma się raczej nijak do samego zapachu. Liczyłem na coś pokroju Hawaii Garden, natomiast jak dla mnie jest to zapach lemoniady. Przyznam szczerze, że musiałem odrobinę "zaktualizować" swoją listę ulubionych zapachów o ten. Na pewno dużym plusem jest trwałość, puszkę otworzyłem na początku września i do tej pory bez problemu czuć ją po otwarciu drzwi (pokrywka zakręcona). Drugi plus to taki, że pomimo słodkiej nuty nie jest duszący tak jak chociażby wiśnia, przy której musiałem chwilę poczekać zanim wsiadłem do auta(głównie przez migdały). Ostatni zapach to AF Union Jack - nie będę się zbytnio rozpisywał bo i nie ma po co. Nie wiem czy ja trafiłem na jakąś felerną zawieszkę czy "ten typ tak ma", ale po otrzymaniu jej byłem wręcz zawiedziony zaczynając od samego wyglądu po zapach. Zawieszka zupełnie nie przypominała tej z zdjęć była jakaś wyblaknięta, natomiast zapach również kompletnie nic nie reprezentował - dla mnie to on był jakby sfermentowany, sam nie wiem. Trochę to dziwne mi się wydało ponieważ wcześniej miałem Red, blue square i wygląd jak i zapach były ok. Do przetestowania pozostał mi jeszcze zapach emerald bay, ale to dopiero gdy squash blossom wyda ostatnie tchnienie
grabek246 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 panowie czy ktoś już ma? Chemical Guys - Black Frost Air Freshener
ludwik93 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 szczerze też jestem pod wrażeniem CS cherry, jeździ już w aucie miesiąc i pachnie tak jak co by był przed chwilą otwarty teraz myśle nad jakimś innym CS chodzi mi po głowie waniliowy, testował ktoś, jak długotrwałość i intesywność zapachu ?? pozdrawiam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Września 2014 Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 grabek246, w skrócie: "zimna" nuta nawiązująca do dawnej męskiej wody kolońskiej. intensywność i trwałość jak stripper czyli nie za mocna, po zrobieniu auta powinno być fajnie, świeżo i męsko
Lex Luthor Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 Ludwik Monterrey Vanilla wytrzymał mi półtora miesiąca, przy czym po miesiącu zmieniłem strony wkładów. Nie jest tak intensywny jak Cherry, więc musiałem mieć otwarty "dozownik" w 25%. Podobny czas działania ma Malibu Melon. Teraz, po 3 miesiącach od otwarcia, siedzi u narzeczonej w i10 i żeby go wyczuć to musi być niemal pod nosem
ludwik93 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 Lex Luthor, ale chyba się skuszę bo Cherry już jest taki monotonny przyda się zmiana dzięki za pomoc !!
grabek246 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 CAR CRAZY, dzieki, chyba sie skusze
Lex Luthor Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 Ja swoje Cherry zakleiłem niemal w całości izolacją, wieczko zakręcone, a i tak wypala śluzówkę nosa
tango Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 Panowie, mam to świadomość że po srpyskaniu będzie czuć nawet parę godzin, ale jeśli butelka półlitrowa jest dosyć wydajna to łudze się że gra jest warta świeczki, tylko no właśnie - na ile może starczyć takie opakowanie 473 ml chemical guysa? A zapachy w formie stałej imo są mało ekonomiczne... 20 zł za california scent co miesiąc to w skali roku 250 zł. Ja jednak wolałbym zatankować, albo przeznaczyc to kase na bieżace wydatki, powiem wam że swego czasu fajne zapachy były w lidlu, za 2 zł (wtedy) był jakiś air frehener w płynie (działał tak że miał nasąconą gąbke zanurzoną w zapachu i ładnie pachniało, wiecie co? za 2 zł pachniało miesiać i nie był to jakiś kiblowy zapach choć był przeznaczony do domu Obecnie podrożał, ale bo kosztuje juz 6 zł przynajmiej u mnie ale warto sprawdzić. Pawel, mam drugiego CS - Cherry i powiem ze zapach utrzymuje sie duzo dluzej niz miesiac. U mnie nos przyzwyczail sie juz do tego zapachu ale inne osoby, ktore wsiadają do niego zwracają na niego uwagę. W tej chwili ma juz ponad 3 miesiące i wciaz pachnie delikatnie. Tak wiec spokojnie 2 do 3 miesiecy w zaleznosci od ustawienia pokrywki - jest regulacja mocy ulataniania zapachu. Teraz w samochodzie beda winogrona - tez od CS.
maclaz Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 Pachnie jak męskie perfumy Jakbyś mógł się dowiedzieć jaki to dokładnie zapach to byłbym wdzięczny, bo takiego właśnie szukam Wczoraj w końcu udało mi się trafić w sklepie te zapachy. Ten o zapachu zbliżonym do perfum to Black: http://selgros24.pl/images/prodImages/A ... 0_1000.jpg Widziałem je na półkach w Carrefour i Auchan. Występują też w innych odmianach: spray, żel i bardziej elegancki pojemnik do kratki nawiewu.
damian Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 W tesco też są. Dobre to, bo np. puszka z drewienkami z aromy jest ok?
Swoop Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 pachniał ze 2 miesiące albo lepiej! u mnie wiśnia pachniała ponad rok, więc warto
Amvl Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 pachniał ze 2 miesiące albo lepiej! u mnie wiśnia pachniała ponad rok, więc warto Który ? California Scents Xtreme Volcanic Cherry czy California Scents Coronado Cherry
k@rto Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 u mnie California Scents Coronado Cherry 2 miesiace a California Scents Desert Jasmine może max z tydzień.. jeszcze 3 różne z CS czekają na testy.
grabek246 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 proponuje spróbować CS ICE
Rekomendowane odpowiedzi