Sparco Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2014 andrew9 kup sobie czarnego ludzika Mr. & Mrs. FRAGRANCE - CESARE BLACK
andrew9 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2014 hmm.. wygląda to ciekawie. Dzięki za propozycję Czy to koniecznie trzeba montować przy kratce wentylacyjnej (mam Celicę VII gen. - tam jest to dość trudne), czy można umieścić gdziekolwiek w samochodzie? (jeśli zapach będzie przez to trochę mniej intensywny to ok.) A co do za cudo to Chemical Guys Strip? Używał ktoś jeszcze tego?
Piotrek Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2014 Chemical Brothers Strip? Chyba chodzi o Chemical Guys Stripper Scent. Zapach fajny, dosyć słodki. Jedyna wada to trwałość.
andrew9 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2014 No patrzyłem na to: http://www.chemicalguys.com/Chemical_Gu ... 069_16.htm Ale jeśli słodki to odpada i poszukam chyba ludzika :-)
daniel87 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2014 Mi ostatnio podpasował biały Wunder-baum ale ogólnie waham się między białym, a czarnym ludzikiem
Mongolski Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2014 tj bylo pisane -ludziki na shellu za jakies 25 pln -sprawdzone
DzoloDetailing Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Oczywiscie chodzi o Stripper Scent Co do trwałosci, jak raz sie szczerze zaaplikujeto to nuta utrzymuje sie długo i wystarczą strzały co jakiś czas na podtrzymanie:)
Denis Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Miałem Stripper Scent w najmniejszej dostępnej buteleczce z atomizerem (120ml). Sam zapach jest MEGA i jak do tej pory nie miałem lepszego. Niestety utrzymywał się max 2 dni. Nie pomagało rozpylanie produktu na filtr powietrza, pod dywaniki i klocki ze specjalnego drewna które miały utrzymywać zapach. Na pocieszenie dodam, że chodzą słuchy iż (podobno) wersje 473 ml oraz 3,785L są bardziej wydajne i trzymają dłużej (rzekomo najmniejsze wersję są lekko rozcieńczone) DzoloDetailing, którą wersje posiadasz ?
DzoloDetailing Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Ja posiadam 120 i 473 ml i tu ja róznicy nie wyczułem. Tak jak mowisz, trwałość 2-3 dni ale ja choc pewnie to błąd to zlałem obficie całą tapicerkę w aucie, podsufitkę też i teraz mozna powiedziec ze auto "przeszło" tym zapachem. Mam połączoną jasną z ciemną tapicerkę i plam nie stwierdziłem chodz pewnie nie jest to dla niej zdrowe. Jak bańka mocniejsza to trzeba pomyśleć
C5 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Gdzie kupujecie Stripper Scent w bańkach 3,785L ?
SEBOOL2006 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Gdzie kupujecie Stripper Scent w bańkach 3,785L ? Chociażby u Nowickich http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... -3-8l.html Na chwilę obecną brak w magazynie
C5 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Gdzie kupujecie Stripper Scent w bańkach 3,785L ? Chociażby u Nowickich http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... -3-8l.html Na chwilę obecną brak w magazynie Dzięki Jakoś kiepsko szukałem
Dystrybutor e36ace Opublikowano 3 Marca 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2014 miałem i małą butelkę i galona różnicy jednak nie odczułem
Mongolski Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2014 a jak kobitki oceniaja owego strippera?
bienek Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2014 Mojej sie baaaaardzo podoba, do tego stopnia, że jak jej dałem sobie popsikać auto, to wróciło do mnie 1/4 butelki mniej
DzoloDetailing Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2014 a jak kobitki oceniaja owego strippera? Nie było reklamacji
knefelson Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 powiedzcie mi jak jest z zywotnoscia Stripper Scent, trzeba tego hektolitry wylac czy pare strzalow na dywaniki wystarcza?
bienek Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Raczej trzeba lać na bogato Dosyć szybko wietrzeje, ale pachnie super
knefelson Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 bienek a jakas puszka CS'a jest podobna do stripper'a? moze by szlo stripper'em podbic troche zapach?
kubik Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Na początku jest dość intensywny,więc ostrożnie
DzoloDetailing Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2014 Jeśli komuś zalezy na trwałości to Stripper nie jest dla nich. Trzeba systematycznie dawać 2-3 strzały co 3 dni. Mi sie ten zapach podoba do tego stopnia że to nie jest problem.Polecam kupić może małą pojemność na probę.
Przemox6 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 U mnie Stripper pachnie do paru dni bo się przyzwyczaiłem ale jak na początku kupiłem to po pierwszym psikaniu czułem go gdzie niegdzie po 2 tygodniach. Moze spróbuje teraz Buble Gum
Swoop Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 U mnie Stripper pachnie do paru dni bo się przyzwyczaiłem ale jak na początku kupiłem to po pierwszym psikaniu czułem go gdzie niegdzie po 2 tygodniach. u mnie to samo, czasami jak zapomnę psiknąć i dam większy nawiew na nogi to też po tygodniu-dwóch czuć zapach...
Strus Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 Ja w sumie miałęm styczność tylko z CS - testowałem Coronado Cherry, Newport New Car i Bubble gum. Ten ostatni szybko z auta wyleciał. New car jest mało intensywny i moim zdaniem nie jest tym czego można by się po New Car spodziewać. Teraz mam Monterey Vanilla. Niestety te zapachy nadają się na lato. Zimą w ogóle ich nie czuć Chyba że wersje żelowe ale nie sprawdzałem. Czy Mr. & Mrs. FRAGRANCE jest trwałe i czy Vanilia jest fajna ? Testował ktoś może ?
Rekomendowane odpowiedzi