Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm.. wygląda to ciekawie. Dzięki za propozycję :good:

Czy to koniecznie trzeba montować przy kratce wentylacyjnej (mam Celicę VII gen. - tam jest to dość trudne), czy można umieścić gdziekolwiek w samochodzie? (jeśli zapach będzie przez to trochę mniej intensywny to ok.)

A co do za cudo to Chemical Guys Strip? Używał ktoś jeszcze tego?

Opublikowano

Oczywiscie chodzi o Stripper Scent :) Co do trwałosci, jak raz sie szczerze zaaplikujeto to nuta utrzymuje sie długo i wystarczą strzały co jakiś czas na podtrzymanie:)

Opublikowano

Miałem Stripper Scent w najmniejszej dostępnej buteleczce z atomizerem (120ml). Sam zapach jest MEGA i jak do tej pory nie miałem lepszego. Niestety utrzymywał się max 2 dni. Nie pomagało rozpylanie produktu na filtr powietrza, pod dywaniki i klocki ze specjalnego drewna które miały utrzymywać zapach.

Na pocieszenie dodam, że chodzą słuchy iż (podobno) wersje 473 ml oraz 3,785L są bardziej wydajne i trzymają dłużej (rzekomo najmniejsze wersję są lekko rozcieńczone)

DzoloDetailing, którą wersje posiadasz ?

Opublikowano

Ja posiadam 120 i 473 ml i tu ja róznicy nie wyczułem. Tak jak mowisz, trwałość 2-3 dni ale ja choc pewnie to błąd to zlałem obficie całą tapicerkę w aucie, podsufitkę też i teraz mozna powiedziec ze auto "przeszło" tym zapachem. Mam połączoną jasną z ciemną tapicerkę i plam nie stwierdziłem chodz pewnie nie jest to dla niej zdrowe. Jak bańka mocniejsza to trzeba pomyśleć :)

Opublikowano

Mojej sie baaaaardzo podoba, do tego stopnia, że jak jej dałem sobie popsikać auto, to wróciło do mnie 1/4 butelki mniej :kox:

Opublikowano

Jeśli komuś zalezy na trwałości to Stripper nie jest dla nich. Trzeba systematycznie dawać 2-3 strzały co 3 dni. Mi sie ten zapach podoba do tego stopnia że to nie jest problem.Polecam kupić może małą pojemność na probę.

Opublikowano

U mnie Stripper pachnie do paru dni bo się przyzwyczaiłem ale jak na początku kupiłem to po pierwszym psikaniu czułem go gdzie niegdzie po 2 tygodniach.

Moze spróbuje teraz Buble Gum

Opublikowano
U mnie Stripper pachnie do paru dni bo się przyzwyczaiłem ale jak na początku kupiłem to po pierwszym psikaniu czułem go gdzie niegdzie po 2 tygodniach.

u mnie to samo, czasami jak zapomnę psiknąć i dam większy nawiew na nogi to też po tygodniu-dwóch czuć zapach...

Opublikowano

Ja w sumie miałęm styczność tylko z CS - testowałem Coronado Cherry, Newport New Car i Bubble gum. Ten ostatni szybko z auta wyleciał. New car jest mało intensywny i moim zdaniem nie jest tym czego można by się po New Car spodziewać. Teraz mam Monterey Vanilla. Niestety te zapachy nadają się na lato. Zimą w ogóle ich nie czuć :( Chyba że wersje żelowe ale nie sprawdzałem.

Czy Mr. & Mrs. FRAGRANCE jest trwałe i czy Vanilia jest fajna ? Testował ktoś może ?