Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

leszcz, wczoraj wróciłem z usa chciałem Przywiesc innym kosmetyki temat w którym o tym mówiłem pojechał do kosza.

Za to przywiozłem zapach ocean brise połączenie drewna i żelu. Zobaczymy jak się to śpisze.

Firmę podam później jak tylko bagaż odzyskam Bo mi go zgubili:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zastanawiam się czy ktoś używa Leather Essence Colourlock , szukam testera lub chętnie sprawdze osobiście zapach na terenie śląska . Używałem Gliptone lecz jest bardzo chemiczny aż gryzący dla niektórych osób które wsiadały do mnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiecie może czy w Łodzi gdzieś od ręki można dostać CS lub areona ale tylko w formie puszki żel/drewienka ?

• Partner forum
Opublikowano

Ar3k, Ja używałem, ale nie Śląsk :D Co do zapachu to na pewno nie jest chemiczny, sam olejek praktycznie nie ma zapachu dopiero jak nasączymy kawałek dołączonej skóry to zaczyna się "reakcja" i w zależności od nasycenia wzrasta intensywność. Nie każdemu ten zapach będzie pasował niektórzy stwierdzą że czuć "oborą" ;) Ale jest to moim zdaniem najbardziej naturalny zapach skóry na rynku

Opublikowano
Wiecie może czy w Łodzi gdzieś od ręki można dostać CS lub areona ale tylko w formie puszki żel/drewienka ?

W SNB na Rewolucji 44.

Opublikowano
Ar3k, Ja używałem, ale nie Śląsk :D Co do zapachu to na pewno nie jest chemiczny, sam olejek praktycznie nie ma zapachu dopiero jak nasączymy kawałek dołączonej skóry to zaczyna się "reakcja" i w zależności od nasycenia wzrasta intensywność. Nie każdemu ten zapach będzie pasował niektórzy stwierdzą że czuć "oborą" ;) Ale jest to moim zdaniem najbardziej naturalny zapach skóry na rynku

wali obora :D:D jak kiedys zrobilem gliptone to gosciu powiedzial, ze pachnie jak w muzeum :wallbash:

Opublikowano

rufus295, mają tak ze idę i kupuję od razy ? bez wcześniejszego zamawiania u MXN ?

[ Dodano: 1 Luty 2014, 18:04 ]

mam jeszcze pytanko , jak jest z trwałością i intensywnością zapachu patyczków do nawiewów CS ?

Opublikowano

tez mocno zastanawiam sie nad colourlock -jak z wydajnoscia produktu? na ile wystarczy ori pack?

czy zapach mozna porownac do ori skorzanej tapicerki samochodowej ?

Opublikowano

wali obora :D:D jak kiedys zrobilem gliptone to gosciu powiedzial, ze pachnie jak w muzeum :wallbash:

I co tu wybrać :o

• Partner forum
Opublikowano

Mongolski, Moim zdaniem jest bardzo naturalny i faktycznie jest to zapach skóry tylko jak widzisz po wpisach nie każdy lubi zapach prawdziwej skóry :-]

Wydajność : jak będziesz chciał mieć tylko "aromat/delikatną nutę" skóry w aucie to starczy na dłuuuugo, a jak myślisz o intensywności takie jak CS cherry to raczej będzie ciężko osiągnąć.

Wszystkie zapachy typu Leather są mniej mniej intensywne niż owocowe/kwiatowe .

Opublikowano

dobra zamówiłem California Scents - Coronado Cherry i California Scents - Monterey Vanilla, w przypadku tego pierwszego wiem ze bd zadowolony , ale jestem ciekaw jaka będzie vanilia

Opublikowano

Właśnie dostałem zapachy Kemko (Black i Cool Air), bardzo ciekawe zapachy. Black bardzo korzenny, może nawet cedrowy - mi się podoba, a jestem fanem WUNDER-BAUM Black Classic . Cool Air - mam wrażenie, że lżejsza odmiana, mniej ciężka Kemko Black.

Jedyny problem to wytrzymałość, może to kwestia temperatury, bo jak rozgrzeje się w samochodzie to intensywność zapachu jest większa.

Pozdro

Opublikowano

Miał juz ktos styczność z jak widze nowościami:

CHEMICAL GUYS Chuy Bubble Gum Premium Air Freshener

CHEMICAL GUYS Purple Stuff Premium Grape Soda Scent

?

Ten Grape mnie ciekawi, jak bedzie pachnial jak Meguiar's Endurance to bedzie super :evil:

Opublikowano

Czy ktoś stosował CHEMICAL GUYS NEW CAR SCENT AIR FRESHENER i Meguiar's Odor Eliminator?

szukam czegoś o "naturalnym", świeżym zapachu...

• Partner forum
Opublikowano

Doniek, CG Grape Soda , jak najbardziej podobny do Endurance tylko bardziej intensywny i taki "gazowany/soda" :)

ksylo1, CG new car nie jest naturalny , ma w sobie sporo słodyczy i hmm"plastiku" jedni bardzo lubią, a drudzy ....... :?

Opublikowano

ksylo1, CG new car nie jest naturalny , ma w sobie sporo słodyczy i hmm"plastiku" jedni bardzo lubią, a drudzy ....... :?

słodyczy??? wow... nazwał bym to inaczej chińska fabryka tandetnego plastiku ... :)

Opublikowano

Czy zapachy SC te w puszeczkach z 3 kostkami można kłaść bokiem ? bo w AR będzie w normalnej pozycji trudno to upchnąć

Opublikowano

koledzy dostalem CS Newport New Car w puszce w formie żelu, 2 dni siedzi juz w aucie i zupelnie go nie czuc. przy standartowych drewienkach pachnialo juz po 5 min, a tu jakos licho. moze ze wzgledu na to, ze zimno nijako "zamrozilo" zapach?

Opublikowano
Doniek, CG Grape Soda , jak najbardziej podobny do Endurance tylko bardziej intensywny i taki "gazowany/soda" :)

słodyczy??? wow... nazwał bym to inaczej chińska fabryka tandetnego plastiku ... :)

Wyjaśnione. Krótko i dosadnie! Dzięki...