mikolaj123r9 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Mnie też ciekawi jak sobie radzi CH G
warsztatpusz Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Mnie też ciekawi jak sobie radzi CH G zaryzykowałem i zamowiłem. Jak dostane to opisze
Maniek8888 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2013 zapytam po raz kolejny: czy w ofercie PB albo innego producenta istnieje zapach zbliżony do PB QD+ ???
8szymon8 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Czy ktoś z was kupował na stronie http://www.zapachydoauta.pl jakiś zapach of California CS? Na pewno A jest do puszeczki dodawana kratka regulacyjna (to takie czarne ) Bo zastanawiam się czy zamawiać tam czy via allegro Dzięki za info
ktm950 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 CS Citrus, to dla mnie lipa przy porównaniu z My shaldan Squash. Shaldan ładnie wyczuwalny w aucie, a CS ni hu...hu nie czuć
moog Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 poszukuje, widział ktoś u nas?
Thomas207 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Czy ktoś z was kupował na stronie http://www.zapachydoauta.pl jakiś zapach of California CS? Na pewno A jest do puszeczki dodawana kratka regulacyjna (to takie czarne ) Bo zastanawiam się czy zamawiać tam czy via allegro Dzięki za info Ja kupowalem - te z serii Car Scents maja pokrywke, Spillproof nie maja. Ja kupuje na miejscu, bo sklep jest z Wroclawia.
8szymon8 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Czy ktoś z was kupował na stronie http://www.zapachydoauta.pl jakiś zapach of California CS? Na pewno A jest do puszeczki dodawana kratka regulacyjna (to takie czarne ) Bo zastanawiam się czy zamawiać tam czy via allegro Dzięki za info Ja kupowalem - te z serii Car Scents maja pokrywke, Spillproof nie maja. Ja kupuje na miejscu, bo sklep jest z Wroclawia. Ja muszę korzystać z usług Poczty Polskiej, ale dowiedziałem się że CS Corrando Cherry ma dekielek
FSO-Team Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Polecam zapach winogronowy (Grape)- ten w puszcze po pasztecie od California Scents fajna odmiana od wisienki- winogrono jest lepsze na lato- zapach jest wyraźny ale nie tak "ciężki" jak Corrando Cherry
kondzio777 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 wunder baum arctic white super pachnie. Nie ma ostrego zapachu więc można odrazu powiesić na lusterku bez folii . Polecam
kubik Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 wunder baum arctic white super pachnie. Nie ma ostrego zapachu więc można odrazu powiesić na lusterku bez folii . Polecam Też ostatnio poczułem u kolegi ,ogólnie
Paweł84Katowice Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Kiedyś używałem zapachu na kratkę Dr.Marcus Lemon ale strasznie zmienił się zapach na beznadziejny i od już chyba 2-3 lata kupuję Ambi Pur Car Absolute Amazon Rain lub Absolute Arctic Ice . Polecam szczerze zwłaszcza jak ktoś ma klimę w aucie
zmstr Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Przetestowałem dużą ilość zapachów California Scents z serii Spilproof i Car Scents. Takie są moje wrażenia: Balboa Bubblegum - jeśli ktoś lubi słodkie zapachy, to będzie zachwycony. Intensywny i świetny zapch - 9/10[/b Newport New Car - jeździ aktualnie w mojej Fabii. Zapachu nowego samochodu raczej jednak nie przypomina, dla mnie kojarzy się z zapachem.... wieńca pogrzebowego - 2/10 Melon/Mango - słodkawy ale mdły aż głowa boli, dla mnie porażka - 1/10 Gardenia Del Mar - jeździ w Jaguarze, dla mnie genialny, choć mógłby być bardziej intensywny, bo jest bardzo delikatny - 9/10 Fresh Linen - jeździł w aucie miesiąc, niby ładny, ale bez żadnej wyrazistości - dla mnie jak auta Nissana, czyli nijaki, ani brzydki, ani świetny - 5/10 Hollywood Tropicana - zakochałem się w tym zapachu, tak samo jak w gardenii, choć wszystkim znajomym ten podoba się zdecydowanie bardziej, dlatego idąc nie tylko za swoja opinią, totalny zwycięzca - 10/10 Monterrey Vanilla - fajny delikatny zapach wanilii, jednak jakoś szybko ginie w aucie - 6/10 L.A. Lavender - jeśli komuś nie skojarzy się z zapachem na mole, będzie zachwycony, bardzo fajny zapaszek i nie atakuje nozdrzy do zmulenia - 7/10 Strawberries & Cream - Super zapach, dokladnie taki jak jego nazwa, nie za słodki, stonowany, polecam - 8/10
pawelpp Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zadałem pytanie w "Krótkie pytanie..." : Panowie czy jest jakiś zapach do auta o...zapachu PB NL ? Uzyskałem odpowiedż: dream state cs Niestety nigdzie nie znajduję czegoś takiego. Czy chodzi o California Scents Golden State Delight ?
g.pajak Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 pawelpp, dla mnie PB NL pachnie wyraźnie migdałami. Szukaj czegoś w tym tonie dla mnie Corrando Cherry pachnie mocno migdałami, dlatego wszystkim się podoba
Swoop Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Corrando Cherry pachnie mocno migdałami migdałami? Mi to pachnie wiśniami kandyzowanymi
g.pajak Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 g.pajak napisał/a: Corrando Cherry pachnie mocno migdałami migdałami? Migdały to jest właśnie ten tajemniczy składnik, o który każdy pyta Rozmowa przeważnie wygląda tak: - O! jak tu ładnie pachnie! - Zgadnij jaki to zapach? - Chyba wiśnia, ale coś jeszcze... (po paru minutach) Wiem, migdały! Migdały moim zdaniem, tworzą "magię" tego zapachu PS> wiadomo jednak, że zawsze rozmowa o zapachach jest jak rozmowa o smakach, każdy ma swoje skojarzenia PS2> zapach migdałów działa podobno bardzo relaksująco, tak udowodnili podobno amerykańscy naukowcy Dlatego podświadomie wszystkim się podoba PS3> cyjanek potasu też podobno pachnie migdałami
pawelpp Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Cherry to wiśnia więc musi pachnieć wiśniami Czyli nie ma identycznego zapachu jak Natural Look ? Zawsze po nałożeniu NL zaciągam się zapaszkiem i pomyślałem,że można kupić taki w puszce
GrzegorzLU Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 pawelpp, Zapach California Scents - Golden State Delight
Grzes Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Auto Finesse Union Jack - zapach bardzo ciekawy, każdy kto wsiada do auta pyta sie co tak pachnie ale naprawdę ciężko jest określić jego nutę zapachową
Grzes Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Mam go dopiero tydzień. Dam znać jak już nie będzie wyczuwalny
michal Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 a jak z trwałoscia ? lipa 2 tygodnie intensywnie, 3 tygodnie wyczuwalne, po miesiącu koszalin
Grzes Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 a jak z trwałoscia ? lipa 2 tygodnie intensywnie, 3 tygodnie wyczuwalne, po miesiącu koszalin Ciekawe jak pod względem trwałości wypadną pozostałe zapachy z tej serii.
glorusek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Polećcie coś w sprayu żeby prysnąc od czasu do czasu i żeby kilka h trzymał się w powietrzu i zajebisty zapach miał
Rekomendowane odpowiedzi