ShiningCar Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 Dla mnie jeden z ładniejszych zapachów California Scents - California ICE
sedzia23 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 Panowie potrzeba jakieś fajnego i długo utrzymującego się zapachu coś w stylu arktycznym/morskim. Niestety wszystkie zapachy które kupowałem dawały efekt na plus minus tydzień.. Myślałem o Ambi Pur Car - ABSOLUTE ARCTIC ICE. Cena 20 zł a producent niby zapewnia 60 dni efektywnego odświeżania..
damian Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 Testował ktoś palmy z CS? W tygodniu będę miał kokos i wiśnia. Dam znać w temacie jak będzie z trwałością
cptolgierd Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 Karol, jaki ma zapach ta choinka CS Ice?
ShiningCar Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 Karol, jaki ma zapach ta choinka CS Ice? Ciężko mi jednoznacznie do czegoś porównać, ale zaryzykuję stwierdzenie, że jest to zapach najbardziej "męski" wśród gamy CS
Doniek Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 Dobra zamówiłem palme Coronado Cherry i puszke Golden State Delight zobaczymy co z tego wyjdzie CG Strippera juz mam dość... . Narazie kupilem na prędce Wunderbauma Black Ice ale już mnie męczy przez nie caly tydzień pachnie jak w jakimś poldku
kamilgt Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 palme Coronado Cherry ja nie wytrzymałem i wywaliłem, chociaż bardzo lubię wersje w puszcze... wg mnie palma jest dużo mocniejsza
Piotrek Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 Testował ktoś już może, nowe zapachy Wunderbaumów Marilyn, Audrey, Briggite ?
Ziółas Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 Ja tam wróciłem do choinkowej klasyki mianowicie Wunder Baum, New Car, moim zdaniem fajny zapach bo lekki i nie słodki
michal Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 jak pachną : Auto Finesse Blue Square Air Auto Finesse Union Jack Auto Finesse Red Square Air ?
ShiningCar Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 michal, zapachy z pewnością wyróżniają się z tłumu. Nie wiem czy ktoś będzie w stanie dokładnie je opisać, ale są naprawdę ciekawe.
kedar Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 Zawieszki Auto Finesse - trwalsze od Palm od CS? Bo cena 2x wyższa niż Palmy i niz Wunderbaumy.
ShiningCar Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 kedar, wydaje mi się, że trwalsze od palm CS (papierowych). Zapachy AF na pewno warte zainteresowania dla szukających czegoś "innego"
damian Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 Kupiłem na próbę dwie papierowe palmy. Jedna miała być Coronado Cherry, a druga Capistrano Coconut, ale sprzedawca się pomylił i jest dwa razy wiśnia. Szału nie robi, nie wiem czy wytrzyma 2 tygodnie, teraz było gorąco, więc to też ma wpływ na trawałość. Ja raczej drugi raz nie kupię, taniej wychodzi puszka i zapach jest mocniejszy. Jako ciekawostka puszki są Made in U.S.A, a zawieszka Made in China.
jukojuko Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 palme Coronado Cherry ja nie wytrzymałem i wywaliłem, chociaż bardzo lubię wersje w puszcze... wg mnie palma jest dużo mocniejsza Która palma jest mocniejsza od cherry?
kamilgt Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 jukojuko, miałem na myśli to, że palemka cherry jest dużo mocniejsza od puszki cherry może nie mocniejsza w zapachu, ale 'ostrzejsza' jeden dzień u mnie wiśniowa palemka posiedziała i więcej nie dałem rady
jukojuko Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 A już myślałem że jest palemka jakaś mocniejsza od cherry. Ja zaczynałem od cherry i naprawdę ten zapach potrafi trzymać rok . Ale innej podobnej nie znalazłem , kupuję teraz na chybił trafił . Jak coś nowego wynajdę to dam znać
damian Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 kamilgt, ale mówisz o takiej jak ja mam, czy o tej za 20zł?
damian Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 Masz rację, wiśnia z puszki jest przyjemniejsza dla nosa
jukojuko Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 Powiedzcie teraz co jest tak intensywne i trwałe jak cherry z puchy ?
damian Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 jukojuko, Balboa Bubblegum miałeś, bo też bardzo trwały i intensywny zapach?
Piotrek Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 jukojuko, Ja od maja mam ( co prawda już nie w samochodzie ) Shasta Strawberry i cały czas pachnie. Nie dolewałem wody, nie obracałem drewienek. Zapach na początku jest bardzo mocny, jak sie przyłoży nos to aż się nie dobrze robi. Ale jak jest zakręcona puszka to jak dla mnie fajnie pachnie taką świeżą truskawką.
atvmmz Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Balboa Bubblegum zakupiłem dziewczynie, trwały i mocny zapach. Śmiało można brać jeśli ktoś lubi gumę. Natomiast nie polecam Hollywood Tropicana, z trwałością na razie jest dobrze ale zapach słabo wyczuwalny. Mała aktualizacja Balboa powoli się kończy, a Hollywood Tropicana pachnie dalej. Na dodatek co raz bardziej przypada mi do gustu. Dla mnie jest podobnie jak z wiśnia, z biegiem czasu zapach staje się przyjemniejszy.
GrzegorzLU Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 jukojuko, u mnie cherry lezy w aucie od kwietnia i bardzo wyczuwalny nadal
Rekomendowane odpowiedzi