Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie potrzeba jakieś fajnego i długo utrzymującego się zapachu coś w stylu arktycznym/morskim.

Niestety wszystkie zapachy które kupowałem dawały efekt na plus minus tydzień..

Myślałem o Ambi Pur Car - ABSOLUTE ARCTIC ICE.

Cena 20 zł a producent niby zapewnia 60 dni efektywnego odświeżania..

Opublikowano
Testował ktoś palmy z CS?

W tygodniu będę miał kokos i wiśnia. Dam znać w temacie jak będzie z trwałością :)

Opublikowano
Karol, jaki ma zapach ta choinka CS Ice?

Ciężko mi jednoznacznie do czegoś porównać, ale zaryzykuję stwierdzenie, że jest to zapach najbardziej "męski" wśród gamy CS :mrgreen:

Opublikowano

Dobra zamówiłem palme Coronado Cherry i puszke Golden State Delight zobaczymy co z tego wyjdzie :mrgreen: CG Strippera juz mam dość... . Narazie kupilem na prędce Wunderbauma Black Ice ale już mnie męczy przez nie caly tydzień :dontknow: pachnie jak w jakimś poldku :D

Opublikowano

Ja tam wróciłem do choinkowej klasyki mianowicie Wunder Baum, New Car, moim zdaniem fajny zapach bo lekki i nie słodki

Opublikowano

Zawieszki Auto Finesse - trwalsze od Palm od CS? Bo cena 2x wyższa niż Palmy i niz Wunderbaumy.

Opublikowano

Kupiłem na próbę dwie papierowe palmy. Jedna miała być Coronado Cherry, a druga Capistrano Coconut, ale sprzedawca się pomylił i jest dwa razy wiśnia. Szału nie robi, nie wiem czy wytrzyma 2 tygodnie, teraz było gorąco, więc to też ma wpływ na trawałość. Ja raczej drugi raz nie kupię, taniej wychodzi puszka i zapach jest mocniejszy. Jako ciekawostka puszki są Made in U.S.A, a zawieszka Made in China.

P1010330.jpg

P1010329.jpg

Opublikowano
palme Coronado Cherry

ja nie wytrzymałem i wywaliłem, chociaż bardzo lubię wersje w puszcze... wg mnie palma jest dużo mocniejsza :dontknow:

Która palma jest mocniejsza od cherry?

Opublikowano

jukojuko, miałem na myśli to, że palemka cherry jest dużo mocniejsza od puszki cherry ;) może nie mocniejsza w zapachu, ale 'ostrzejsza' :o jeden dzień u mnie wiśniowa palemka posiedziała i więcej nie dałem rady :/

Opublikowano

A już myślałem że jest palemka jakaś mocniejsza od cherry.

Ja zaczynałem od cherry i naprawdę ten zapach potrafi trzymać rok . Ale innej podobnej nie znalazłem , kupuję teraz na chybił trafił . Jak coś nowego wynajdę to dam znać ;)

Opublikowano

jukojuko, Ja od maja mam ( co prawda już nie w samochodzie ) Shasta Strawberry i cały czas pachnie. Nie dolewałem wody, nie obracałem drewienek. Zapach na początku jest bardzo mocny, jak sie przyłoży nos to aż się nie dobrze robi. Ale jak jest zakręcona puszka to jak dla mnie fajnie pachnie taką świeżą truskawką.

Opublikowano

Balboa Bubblegum zakupiłem dziewczynie, trwały i mocny zapach. Śmiało można brać jeśli ktoś lubi gumę. Natomiast nie polecam Hollywood Tropicana, z trwałością na razie jest dobrze ale zapach słabo wyczuwalny.

Mała aktualizacja Balboa powoli się kończy, a Hollywood Tropicana pachnie dalej. Na dodatek co raz bardziej przypada mi do gustu. Dla mnie jest podobnie jak z wiśnia, z biegiem czasu zapach staje się przyjemniejszy.