bati Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 wytrzymał tydzień tutaj masz odpowiedź samochód stał na dworze i nagrzewał się codziennie
heartless Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Waniliowa palma od CS bardzo miła
kamilgt Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 heartless, mega jest ten zapach
Kr3t Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Po czarnym CSie, po Napa Grape i czerwonym ludziku teraz czas na zachwalane Colorado Cherry - zobaczymy czy się pokryje z opiniami
Thomas Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Kr3t, szczerze ta wiśnia z początku taka fajna nie jest ... dopiero wg mnie oczywiście z biegiem czasu jak leży w aucie zapach robi się przyjemny,aczkolwiek lepszy jest Cinamon Apple
Kr3t Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 lepszy jest Cinamon Apple Oj nie lubie tego zapachu No nic, bedziemy testowac, skonczy sie Cherry, pojdzie nastepny
gawlik1985 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 Witam wszystkich mial ktos moze do czynienia z zapachowymi ludzikami air friends sa warte swojej ceny no i jak dlugo trzyma zapach.
Kr3t Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ja miałem do czynienia z czerwonym ludzikiem - fajna sprawa, myśle ze wart swojej ceny, bardzo miły zapach, nie mocny nie słaby, bardzo dobrze wyczuwalny, czuć jak otacza auto do w każdym zakamarku Co więcej? przeczytaj więcej stron tego tematu, poznasz więcej opinii...
gawlik1985 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 Dzieki za opinie wlasnie planuje kupic tylko czarny oblukamy co to za wloskie perfumki
Tommek Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2013 u mnie w citroenie jest taki pojemnik wbudowany na zapach ciekawe jak go zamocze jaki bd efekt Próbowałem Zużyty wkład nasączyłem kilkunastoma kroplami olejku zapachowego. Nie moczyłem całego wkładu, żeby nie kapał po zainstalowaniu. Nasączyłem go więc na tyle, że solidnie pachniał ale nic nie ciekło - niestety efekt był krótkotrwały. Może kiedyś powtórzę eksperyment ale myślę, że przydałby się jakiś baaardzo mocny olejek zapachowy. Może kupię jakiś inny zapach w płynie i tym nasączę ale póki co w uchwycie na kubek siedzi sobie CS Hawaiian Garden.
Mati1989 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ja od siebie polecam CS golden state delight , pachnie dość intensywnie ale nie drażni Miałem Nape grape i palm spring pineapple i prawie ich nie czuć
rustin Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 u mnie Golden State pachniał 1,5 miesiąca
jools Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 u mnie Golden State pachniał 1,5 miesiąca U mnie lezy 2 tydzien i pachnie ciagle dosc intensywnie i przyjemnie... Niestety w aucie zony Pina Colada jakos slabo wychodzi.. prawie jej nie czuc od nowosci
michałoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ktoś próbował przelać Strippera do pustego opakowania po AmbiPur Car? Mam takie puste opakowanie, wystawiłem je wczoraj na zewnątrz, żeby wywietrzało, ale przydałoby się jeszcze jakoś zneutralizować "poprzedni" zapach. jakieś pomysły? Kiedyś próbowałem już podobnego eksperymentu - nie sprawdziło się. Muszę potwierdzić. Niestety zapach jest ledwo wyczuwalny, w porównaniu do "ori" zapachów AmbiPura nie czuć go wcale. Trzeba poszukać innej alternatywy, bo psikanie za każdym razem jak wsiadam do auta zaczyna powoli denerwować Chyba, że już się do tego zapachu przyzwyczaiłem.
peciu Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 michałoś, teraz testuje u siebie rozwiązanie z patyczkami zapachowymi w nawiew. Na pewno efekt jest bardziej wyczuwalny niż przy psikaniu, patyczki jeżdżą u mnie od soboty i zapach jest wyczuwalny. A co do przygotowania strippera w wersji "patyczkowej" to po wywietrzeniu oryginalnego zapachu zdjąłem gumki z patyczków i zanurzyłem je w stripperze na dwa dni.
michałoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 Myślałem, nad zrobieniem czegoś ala California Scent, tzn znaleźć zanurzyć jakieś "drewienko" i wrzucić do puchy. Tylko nie wiem jakiego rodzaju drewienka są wykorzystywane w CS. A drewienko po CS Cherry "wietrzeje" już z 2 tyg i zapach nadal jest wyczuwalny, więc boję się, że się zmieszają.
Mati1989 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 Jak wypada zapac CS veri berry?? Jest przynajmniej tak intensywny jak np. golden state delight??
temisull Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 Panowie jaki możecie polecić fajny zapach do autka, podobny do Wunder Baum Black? Najlepiej w puszce. Pozdro
Piotrek Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 Pewnie Ameryki nie odkryłem, ale zainspirowany problemami z trwałością Strippera postanowiłem potraktować nim filtr kabinowy. Kupiłem nowy filtr i 3 psiknięcia na niego. Efekt jak dla mnie super, nie trzbeba psikać na dywaniki, a cały czas pachnie. Delikatniej niż z butelki ale dość wyczuwalnie.
GrzegorzLU Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 o holera to chyba jutro wyjme swoj ...
escimo Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2013 piotr13, kilka osób już próbowało tej metody. Również nie powaliła trwałością
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 28 Czerwca 2013 Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Tylko nie wiem jakiego rodzaju drewienka są wykorzystywane w CS. Kostki z drewienka cedrowego
MM.MM Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 Doniek, waniliowa całkiem fajna, po 2tyg. coś tam czuć.
kubik Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 Testował ktoś palmy z CS? Kokosowa powieszona w styczniu jeszcze w maju zalatywała po wejściu do auta,a potem już nie jeździłem
Rekomendowane odpowiedzi