Malacz330 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2020 Witam. Dzisiaj bedac na myjni, po umyciu auta odkryłem takie cos, kojarzy mi sie ze kiedys mialem w tym miejscu nakitowane przez ptaka, czy da sie cos ztym zrobic??? Z gory dziekuje za pomoc:)
Sanchez77 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2020 Spróbuj spolerować... niestety, ale ptasie odchody + Słońce = spustoszenie na lakierze
Banshee Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2020 Zależy jak głęboko się wżarło , trzeba by było zmierzyć ile w tym miejscu i wokół jest lakieru. Matowanie papierem na mokro żeby szybciej to wyciąć , potem cutting plus polish na maszynie polerskiej jakieś zabezpieczanie i będzie cacy jeśli ze przeżarło całego klaru
analyzator Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2020 e tam papierem. na początek małe działko typu ścierny cleaner i pomachac rączką kilka minut
Banshee Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgodzę się z @analyzator na początek od najdelikatniejszej opcji jak nie zadziała to wtedy coraz to agresywniejszy sposób ja Ci podałem opcje najmocniejsza
Moderator Domel Opublikowano 16 Marca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2020 Williams Racing Bird Dropping Remover - ktoś używał ? Czym to się może różnić od zwykłego QD ? Miałem PoorBoy'a ale oprócz super miętowego zapachu - w usuwaniu kup sobie specjalnie nie radził.
ghost Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2020 14 minut temu, Domel napisał: sobie specjalnie nie radził Spróbuj ONR. Jak dla mnie lepiej nadaje się do zmiękczania takich rzeczy niż do mycia właściwego
Moderator Domel Opublikowano 16 Marca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2020 1 minutę temu, ghost napisał: Spróbuj ONR. Jak dla mnie lepiej nadaje się do zmiękczania takich rzeczy niż do mycia właściwego Nie no używam Kecav'a - na razie najlepszy produkt na rynku do tego ONR zbyt wodnisty. Żel dla mnie lepszy.
ghost Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2020 1 minutę temu, Domel napisał: ONR zbyt wodnisty. Żel dla mnie lepszy. To prawda, chociaż mam na to patent, dyszę kwazara ustawiam na mgiełkę. Pare strzałów. Odczekać. A potem przestawiam na strumień i pod ciśnieniem sporo schodzi
Rekomendowane odpowiedzi