West Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Żałuję ale w Polsce nie jest dostępny...
#kris Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 @West jest jest dostępny, sam zakupiłem.U mnie się sprawdza ale testy trwają. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka 1
Moderator Domel Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 20 godzin temu, West napisał: Żałuję ale w Polsce nie jest dostępny... https://automotivecare.pl/pl/p/PS-Brake-Buster-bezkwasowy%2C-latwo-pieniacy-preparat-do-mycia-kol-473ml-/1868 Świetny produkt do felg i opon. Z mega zaszczurzonymi oponami sobie nie radzi ale do bieżącego mycia wystarcza. Jeśli chodzi o czyszczenie felg - jest bardzo dobrze ale nie zauważyłem żadnych właściwości antykorozyjnych, bo wystarczy płukać felgę obficie przez minute to i tak wszystko zmyjemy a osad rdzawy pojawia się - jedyny ratunek to Atom Mac i po kłopocie. 2
Bapko Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Może kogoś zainteresujePorównanie właściwości antykorozyjnych Excede UWC w stężeniu 1:20 (TYŁ auta) do apc Koch GS 1:15 (PRZÓD auta) który podobno ma inhibitory korozji. Na początku mycia auta umyłem dokładnie koła i po końcowym opłukaniu opryskałem dokładnie tarcze hamulcowe. Przypominam przód Koch GS 1:15Tył Excede UWC 1:20Może akurat się komuś przyda
West Opublikowano 1 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2020 W dniu 30.08.2020 o 19:00, Domel napisał: https://automotivecare.pl/pl/p/PS-Brake-Buster-bezkwasowy%2C-latwo-pieniacy-preparat-do-mycia-kol-473ml-/1868 Świetny produkt do felg i opon. Z mega zaszczurzonymi oponami sobie nie radzi ale do bieżącego mycia wystarcza. Jeśli chodzi o czyszczenie felg - jest bardzo dobrze ale nie zauważyłem żadnych właściwości antykorozyjnych, bo wystarczy płukać felgę obficie przez minute to i tak wszystko zmyjemy a osad rdzawy pojawia się - jedyny ratunek to Atom Mac i po kłopocie. Kurczę, nawet nie wiesz jak bardzo jestem Tobie wdzięczny! Kupię również ten Atom Mac i przetestuję.
Moderator Domel Opublikowano 1 Września 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Września 2020 Godzinę temu, West napisał: Kurczę, nawet nie wiesz jak bardzo jestem Tobie wdzięczny! Kupię również ten Atom Mac i przetestuję. Daj swoją opinię tutaj U mnie rożnica jest kolosalna, trzeba go aplikować kilka sekund po obfitym spłukaniu tarcz wodą, im dłużej będziesz zwlekać tym efekt marniejszy, ale u mnie zamiast złotego nalotu lekko srebrny - nie pylący osad się robi. Muszę jakiś update zrobić zdjęć bo dalej mi ludzie na słowo nie wierzą
West Opublikowano 2 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2020 Matt z OG aplikuje ten polecany przez niego Rust Stoper a następnie suszy tarcze dmuchawą do liści. Ja również używam dmuchawy, przetestuję różne kombinacje.
Bapko Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2020 Efekt chyba podobny z tego co widzę, a jak z domywaniem bo GS posiadam, a UWC chciałem kupić. Czy może działanie jest podobne i wystarczy myc APC?Felgi regularnie myte takze ciężko powiedzieć coś o ich mocy bo w oby przypadkach wszytsko ładnie zeszło. Z tym ze UWC 1:20 a Gren star 1:15. Trzeba by porównać na szczurach
Rekomendowane odpowiedzi