keza Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 Niestety ten efekt się pojawia. W moim przypadku jest on chwilowy ale jest. Nie wiem od czego to zależy ale przy poprzednich NW też ten efekt się pojawiał.
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 18 Maja 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2020 W dniu 5.05.2020 o 22:16, keza napisał: Niestety ten efekt się pojawia. W moim przypadku jest on chwilowy ale jest. Nie wiem od czego to zależy ale przy poprzednich NW też ten efekt się pojawiał. Dziękuję za wypowiedź. Pozdrawiam Grzegorz
Sinus Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2020 U mnie również taki efekt się pojawia, ale nie czyściłam szyby tlenkiem ceru. Zastanawiam się, czy nie pomogłoby zaaplikowanie odrobiny NW na wycieraczki podczas aplikacji na szybę...? Ktoś próbował może?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
ter Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 mały update/ zapytanie NW zaaplikowałem w marcu. Przejechałem od wtedy 5kkm i wycieraczki właśnie zaczęły trzeszczeć. Czy poprawnie zakładam, że trzeszczenie wycieraczek świadczy o końcu życia NW? Jeśli tak, to co najlepiej zrobić żeby przestały pierdzieć? Bardzo to drażniące
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 8 Września 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 9 godzin temu, ter napisał: mały update/ zapytanie NW zaaplikowałem w marcu. Przejechałem od wtedy 5kkm i wycieraczki właśnie zaczęły trzeszczeć. Czy poprawnie zakładam, że trzeszczenie wycieraczek świadczy o końcu życia NW? Jeśli tak, to co najlepiej zrobić żeby przestały pierdzieć? Bardzo to drażniące Wątpliwa sprawa żeby po tak krótkim czasie NW Neoxal przestała działać. Rok jest gwarantowany. Hałas wycieraczek występuje zazwyczaj wtedy gdy przy aplikacji zrobimy coś nie tak lub nałożymy kolejny raz NW bez wcześniejszego, odpowiedniego przygotowania powierzchni szklanych. To jest, jeśli zamierzamy ponownie zastosować NW Neoxal, należy spolerować szybę tlenkiem ceru i odtluscic. Jeśli chcemy pozbyć się NW, również należy zastosować tę procedurę. Pozdrawiam Grzegorz z Neoxal-u 1
Rekomendowane odpowiedzi