Mumins Opublikowano 23 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 7 godzin temu, david2888 napisał: @Mumins myśl nad projektem tak jak napisał @BiałyGTi. Mam już w głowie pewien pomysł, który chyba przypadkowo się narodził i napisałem do @BiałyGTi w tej sprawie - wszystko jest kwestią ustalenia zakresu akcji z właściwymi osobami 7 godzin temu, david2888 napisał: Tez jestem chętny na polo. Wziąłem t-shity ale jak zobaczyłem polo, to żałowałem, że nie wziąłem polo Widzę, że jest grupa osób "zagapionych" albo "podjaranych tym, co zobaczyli" i będzie zapewne dodatkowa pula koszulek/polówek do wykonania. Ale teraz jest naprawdę tak dużo pracy, że nie wciśniemy ich pomiędzy inne realizacje i muszą swoje odczekać. 2
Danielusinek Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 @Mumins super jak Co to ja się też pisze na następną koszulkę
Administrator AreK Opublikowano 23 Września 2019 Administrator Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 Zaczekajcie chwilkę. Musze porozmawiać z właścicielem forum odnośnie użycia logotypu itd. Jak będzie zielone światło to zastanowimy się co i jak ogarnąć. Ok? 1
darecki78 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 19 godzin temu, Domel napisał: bom zarobiona gapa i nie złapałem tematu wcześniej Ha ha to nie jesteś sam, u mnie taka sama sytuacja
peciu Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 Ja w ostatniej chwili się załapałem, dzięki @Mumins koszulki Mega!
#kris Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 bom zarobiona gapa i nie złapałem tematu wcześniej To było dla mnie bardzo dziwne że taka persona bez koszulki - forumowejWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka 2
slawik_G Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2019 @Mumins dzięki za koszulkę dzisiaj przywiózł kurier,niestety widziałem ją tylko na fotce bo nie ma mnie w domu.Super opakowanie wybrałeś żona się mnie pyta co za czajnik zamówiłem
Qlimaxss Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2019 @GLOSSY CAR Hahahah u mnie podobna akcja . Sam jestem poza domem. I Mama mowi z relacji telefonicznej . Do mojego Taty .Co Mężu nowy Czajnik mi, zamówiłeś☺. 1
Mumins Opublikowano 26 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2019 Tylko takie były dostępne - sorry za zrobienie nadziei Waszym żonom/matkom/kobietom 1
Rekomendowane odpowiedzi