Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Jutro losujemy 5 zwycięzców!
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Witam serdecznie wszystkie koleżanki i kolegów! Dzisiaj ogłaszamy wyniki losowania! Pięć zestawów wylosowały osoby których niki przyporządkowane są do następujących liczb: 6, 7, 9, 4, 3. Dodatkową osobą której przekazujemy do testów nasz nowy produkt jest Pablo 15005, ponieważ jako pierwszy zgłosił się do testów. GRATULUJEMY wylosowanym osobom i prosimy ich o przesłanie nam adresów do wysyłek produktu na priv lub adres e-mail info@neoxal.com Otrzymacie produkt w butelkach 50 ml wraz z aplikatorami które naszym zdaniem najlepiej się do tego nadają. Chodź wasze sugestie w tej materii będą również bardzo cenne. Instrukcja aplikacji dodamy na drukowanych kartkach A4 do produktu jeszcze nie posiadamy finalnych opakowań więc będą w opakowaniach zastępczych. Mikrofibry we własnym zakresie ponieważ uważamy że nie ma na to zbytnio wielkich obostrzeń. Losowania dokonaliśmy Dzięki stronie generujemy.pl Dziękujemy za udział i pozdrawiamy serdecznie Neoxal Europe 2
Pietras Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2019 mamooo ... pierwszy raz w życiu coś wygrałem. 1
Moderator Domel Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Pietras napisał: mamooo ... pierwszy raz w życiu coś wygrałem. Gratulacje i liczymy na konkretny test, fotorelację i systematyczne updejty :) 2 2
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2019 W ramach promocji Neoxal 1 1 1.
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Neoxal 1 1 1. Tuż po aplikacji 1
Eidos71 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Dziękuję Neoxal Europe i losowi Akurat za tydzień zaczynam urlop (w końcu czas na detailing) i w planach było testowe powłokowanie samochodu CarPro Cquartz Lite. Jednak Cquartz Lite poczeka - zastąpi go Neoxal 111 Auto robi 4-5 tyś km/miesięcznie, więc powłoka zostanie sprawdzona dokładnie... 1
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2019 W dniu 28.07.2019 o 13:53, pablo15005 napisał: Moze tak jak zawsze robiona lista chetnych i wylosujecie ? Jesli tak to.. 1.Pablo15005 Dzień dobry Pablo. Czy wysłałeś mi adres do wysyłki produktu do testu? Pozdrawiam Grzegorz 1
Pietras Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Bierzecie przykład z Grześka? Gotowi do aplikacji? 1
Pietras Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Ja już mam Musze przyznać, że zeszło mi trochę zanim odkopałem z kartonu wygrane powłoki + drobne dodatki zamówione przy okazji, to oczywiście plus bo można by przejechać samochodem po paczce, a zawartość zostałaby nienaruszona. 1
pablo15005 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Do mnie rowniez dotarla paczuszka auto w trakcie polerki wiec niebawem pierwsze informacje dzieki wielkie ! 1
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Super! Powodzenia! Pozdrawiam Grzegorz
powalla Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Do mnie tez dotarla paczka i jak czynnik niezalezny ode mnie (czytaj zona) nie zaplanuje za mnie tego swieta w czwartek to na autko wrzuce obie powloki . 1
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2019 ☺ ok. Pozdrawiam Grzegorz
pablo15005 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Wczoraj polozona JEDYNKA, pozniej postram sie zrobić temat z opisem Sloneczko wyszlo, wyjedziemy z garazu ! Ps, aplikowalem taka metoda... 1
powalla Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2019 W dniu 13.08.2019 o 19:29, powalla napisał: jak czynnik niezalezny ode mnie Niestety zadziałał i aplikacja się przesunie na czwartek
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2019 50 minut temu, powalla napisał: Niestety zadziałał i aplikacja się przesunie na czwartek Skąd ja to znam... życie
grabek246 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Mi się udało położyć na emblemat do Forda żony. Bardzo łatwo się dociera. Narazie schnie. 1
Eidos71 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Odebrałem przesyłkę w środę, po weekendzie ruszam z aplikacją i testem - we wtorek-środę pierwszy materiał będzie na forum. 1
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Witajcie Koledzy Testerzy! Przepraszam że wprowadzamy trochę zamieszania. Wiemy już jednak że, pod oznaczeniem Neoxal 111 będziemy sprzedawać to co w testach oznaczone jest "1". Jeśli Wasze uznanie zyska 2-ka pomyślimy o wypuszczeniu jej pod innym symbolem. Pozdrawiam Grzegorz 1 2
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2019 W dniu 15.08.2019 o 09:42, pablo15005 napisał: Wczoraj polozona JEDYNKA, pozniej postram sie zrobić temat z opisem Sloneczko wyszlo, wyjedziemy z garazu ! Ps, aplikowalem taka metoda... My też doszliśmy do wniosku , że taka metoda aplikacji jest lepsza. Nie myli się tylko ten kto nic nie robi 1
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2019 45 minut temu, powalla napisał: Zgodnie z zapowiedziami dziś nałożyłem obie powłoki na swoje autko które robi ok 50km dziennie . Autko zostało przygotowane do polerki i liznąłem go pastą 3D One na czerwonym Nacie . Żebym miał jakieś odniesienie do powłoki którą znam dość dobrze maska została podzielona na 3 części i na środkową część wleciał Car Pro Cquartz 3.0 . Na całej stronie kierowcy czyli 1/3 maski, całym dachu , obu błotnikach , przednich i tylnych drzwiach , no i na tylnej klapie została położona powłoka oznaczona "1" , a po stronie pasażera na 1/3 maski , drzwiach i obu błotnikach położyłem próbkę nr "2" , bo jak @NEOXAL EUROPE wspominał priorytetem jest próbka nr 1 . No więc zaczynamy ... Najpierw na bogato ... No i nakładanie na # Odpalamy stoper z ustawionymi 15 minutami i w międzyczasie nakładam na resztę auta według powyższego schematu . Po upływie 15 min zacząłem docierać ... opis i wrażenia opiszę w podsumowaniu . Tyle zużyłem , a jechałem na bogato ! Po dotarciu wszystkich elementów z powłoką nr 1 zacząłem nakładać powłokę nr 2 ... Jak widać powłoka nr 2 jest jakby mętna ... No więc nakładamy znów na # Czekamy tym razem 7 min i docieramy ... Foty końcowe na słońcu , bo tak najlepiej widać miejsca pominięte przy docieraniu . Jako iż kolorek detailingowo niewdzięczny (nie to co odbicia na granatowym lub czarnym) + moje umiejętności fotograficzne + stary Iphone ... to "odbicia" takie sobie ale na żywo autko prezentuje się świetnie i lakier jest jakby oblany szkłem . Na masce nie widać różnic wizualnych pomiędzy 3 powłokami ... zaczynamy więc test wytrzymałościowy . Małe podsumowanie i wrażenia > nakładanie powłoki nr 1 jest sporo gorsze niż tej nr 2 , tzn. ta pierwsza jest bardzo tępa i aplikator aż staje dęba ... po dolaniu powłoki na aplikator jest lepiej ale i tak do popularnych powłok z rynku jej daleko Powłoka nr 2 nakłada się banalnie i jest bardzo podobna do aplikacji Cquartza , Tac system, Tenzi czy LE , ot prosto , łatwo i przyjemnie i tak samo się dociera , czyli kilka ruchów mf i po temacie . Natomiast docieranie powłoki nr 1 ... no ja nie wiem , czy te 15 minut to nie za długo ? Jak będę miał okazję sprawdzę docieranie przy skróceniu czasu do 10 min ...lub nawet krócej ? Kurde co ja się namachałem! Mf stawał dęba , trzeba było użyć sporo siły by pozbyć się resztek powłoki ... ale znów jak mf ruszała z kopyta i robiło się ślisko , to wiedziałem że wszystko jest dotarte Jak kończyłem dach i miałem zabierać się za tylną klapę , to nawet przez myśl mi przyszło że mogłem tę tylną klapę zrobić próbką nr 2 bo docieranie byłoby łatwiejsze Jakbym miał wybierać między próbkami , to wybrałby nr 2 , ot za banalną pracę z nią ale .... ale może próbka nr 1 okaże się takim czarnym koniem i za te moje wylane krople potu i pewnie jutrzejszy ból rąk odwdzięczy się dużo dłuższym "leżeniem" na lakierze ? Na to liczę ! PS: dla purystów > rękawiczki jednarozowe z orlenu , bo ktoś z domowników dobrał mi się do pudełka z nitrylowymi , a nie było czasu na podjechanie do Daniela po nową pakę . Witam serdecznie i dziękuję za przeprowadzenie świetnego testu! To bardzo dla nas ważne. Z drżeniem ręki otwieram forum aby sprawdzić czy już ktoś coś napisał, i czy nie zastanę tam nie daj Boże negatywnej opinii . Muszę przyznać że wiąże się człowiek emocjonalnie z produktem, a to podobno nie zdrowe. Ale nie jest najgorzej więc kamień z serca Przykro mi że tak się umęczyłeś. 15 minut to taki max, przy dużej wilgotności i niższej temperaturze. Jednak gdyby coś takiego miało się powtórzyć, należy w tych miejscach gdzie przyłapało nanieść aplikatorem trochę powłoki i od razu wypolerować. Głęboko przeanalizujemy te problemy z nakładaniem powłoki. Jeszcze raz bardzo dziękuję za wyczerpujące opracowanie. Jesteśmy w kontakcie. Pozdrawiam, Grzegorz PS. Po aplikacji, daj jej proszę kilka dni na związanie. Po siedmiu dniach można już ją konkretnie obciążać.
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Witam serdecznie, bardzo dziękujemy za doskonale przeprowadzony i udokumentowany test i cenne uwagi i spostrzeżenia. Wyczekujemy dalszej części. Pozdrawiam serdecznie Grzegorz
paperson Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2019 @Eidos71 super! Prezentacja obszerna i wyczerpująca temat. Już na tym etapie rodzą się dwa "krzyżowe" odczucia z łatwości aplikacji powłoki "1" i "2". Otóż @powalla pisał dziś, że jemu łatwiej docierało się "2" . @Domel spójrz na ten ciekawy temat. Może scalić w jeden temat obydwie prezentacje? 1
Rekomendowane odpowiedzi