Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, salvien napisał:

ok, dzieki 🙂

Tylko musisz pamiętać o różnicy między rotacja a DA. Zakładam że wiesz czym się różnią oba talerze 😉

Posted

Ciekawe ze w tym filmie futro brayta zebralo taki lomot a ogolnie duzo osob je poleca za sile i wytrzymalosc

Posted
2 godziny temu, Birkhof napisał:

Ciekawe ze w tym filmie futro brayta zebralo taki lomot a ogolnie duzo osob je poleca za sile i wytrzymalosc

Bo tak używają... Mocni ale w gębie, na takich futrach malo kto robi w Detailingu, albo sie boją i sraja po gaciach jak założy takie futerko to, albo przecieraja ranty, lub palą plastiki.  @Birkhof zwróć uwagę kto teraz na rotacji śmiga 😁 wszyscy na DA i każdy pójdzie w zaparte że DA Zrobi lepiej jak na rotacji, nie mając wogole doświadczenia z pracą na rotacji, albo po pracuje na rotacji i po paru dniach jednak stwierdzi że i tak DA lepiej mu pracować. 

A takimi futrami  można robić cuda bez weetsendigu na dojechanym lakierze . A brayt jak to brayt, na takim samym poziomie jak i ich pasty, czyli porostu bez szału.  Aktualnie u siebie mam na sprawdzeniu czarne Merino z Flexipads z dlugim aczkolwiek prostym nie skreconym włosiem i tu może być ciekawe futerko, zobaczymy 🤩

Posted

@JPZ  tak od dwóch lat lackecontry i supershine premium pads to dwaj producenci którzy są ze mną, i robią robotę . A odnośnie tego fioletowego futra, to sprawdza sie fajnie na maszynach DA, na rotacji nie zawsze... Mam i  z krótkim włosiem i dłuższym, 

Najwytrzymalsze pianki od LC to, wersja HD i SD, pod maszyny DualAction są zajebiscie wytrzymałe, CCS też fajne pod rotacje, ale tu zazwyczaj jade na super Shine przy rotacji. 

• Lubię to 2
Posted

Kurde, mam jeszcze parę rzeczy do zakupienia pady, pasty itd. A chciałbym miejsca takie jak wnęki drzwi, relingi zrobić, a DA raczej na takiej powierzchni się nie sprawdzi ? Robił ktoś ? W jakiej najniższej cenie dostanę maszynę precyzyjną do trudno dostępnych miejsc ? Ewentualnie budżetowcze rotacja z przedłużką. 

Posted
Kurde, mam jeszcze parę rzeczy do zakupienia pady, pasty itd. A chciałbym miejsca takie jak wnęki drzwi, relingi zrobić, a DA raczej na takiej powierzchni się nie sprawdzi ? Robił ktoś ? W jakiej najniższej cenie dostanę maszynę precyzyjną do trudno dostępnych miejsc ? Ewentualnie budżetowcze rotacja z przedłużką. 

K2 masner okolo 230zl