kar01 Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 No no no, istny las w tej Octavii;D Ale wspaniały wygląd, no i samo auto oczywiście też. Jak nakładasz wosk? Jedna warstwa, czy dwie w odstępie paru godzin żeby było równo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wax-master Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Jak zwykle dbałość o detale i wykonanie pracy ps. naklejka pod stopem zobowiązuje jaki wosk poleci na lakier?? shield czy concorso?? a może inny z twojej kolekcji pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 3 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 wax-master, raczej shield bo w tym momencie bardziej zależy mi na ochronie niż na połysku i wygladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Dobra robota a co do choinek to u mnie w garażu wisi coś koło 60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelszakal Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Dobra robota a co do choinek to u mnie w garażu wisi coś koło 60 Na swieta jak znalazl Jako dekoracja do zywej choinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Jako dekoracja do zywej choinki Szkoda psuć zapachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal55yh Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Autko wygląda świetnie, jak nowe. Wszystkie detale wyczyszczone. Gratuluję auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Gratulacje jak zawsze powoli i będzie super efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 cześć! furmanka przygotowana do zimy w weekend trochę powalcztyłem Mycieszamponem special mix by Maru 123 + wheel brush SV, dressing na opony z megsa, na felgi SV autobahn, do wydechu autosol, na szyby rain x na lakier 2 warstwy Zymol titanium. wnętrze odkurzone, skóra odżywiona zymolem, szybki umyte itd. na uszczelki nałożony sonx w sztyfcie do plastików na progi Black WOW przy okazji zmiany kół wymyłem także nadkola itd. nówki kółeczka: od razu umyłem letnie koła wydech szybki kropelkowanie i parę fotek "po" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 18 Października 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 No niestety 16 mu nie służą za bardzo, ale całokształt jak zawsze rewelacyjny na lakier 2 warstwy Zymol Carbon Titanium chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aoox Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Jak zwykle dbałość o szczegóły u Ciebie powala na kolana. Autko wygląda rewelacyjne, nawet na zimowym setupie. Garaż - marzenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Cytat: na lakier 2 warstwy Zymol Carbon Titanium chyba a tak tak sorry już poprawiam No niestety 16 mu nie służą za bardzo, też tak myślę ale na zimę to jedyne słuszne rozwiązanie i jedyne dobre bo np. 15' mi już nie wejdą ze względu na większe hamulce z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Szczena opada Rewelacyjnie utrzymane auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Jak zwykle ładnie zrobiona robota opis fotki. Widzę tutaj profesjonalizm. Czyli Winter edition uznajemy za otwarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Swietnie utrzymana Octavka,pozdrowienia dla OCP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmajka Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Nie mam co trzeba pogratulować efektu a mam pytanie jak sprawują się te ponacinane tarczę widać jakąś różnice w porównaniu do serii i czy to są tarczę ate ?? ja osobiście nie słyszałem o nich dobrych oponie a chętnie usłyszał bym opinie od osoby hamującą tymi tarczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar01 Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Napaliłem się na kolejny temat od Ciebie, a tu fotek brak; 'bandwidth exceeded' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 zdjęcia popraw please... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 kar01, majkel, http://picasaweb.google.com/10824530323 ... aviaX2010# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar01 Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Dzięki Kapitalna robota, z największą przyjemnością oglądam Twoje foty zawsze na forum. Naprawdę, super zadbane auto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 kar01, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar01 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Nie robisz aktualnie nic nowego z autkiem? Wypatruję Twoich nowych relacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Świetna robota! Chylę czoła Na tak zadbane auto aż miło się patrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Maru 123, Powiedz jesteś zadowolony z działania AUTOSOL METAL POLISH ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Jeden z moich ulubionych projektów,które lubie oglądac. Kandydat do konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi