nOx Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Dzięki bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Bardzo ładny wynik octavia prawie jak RS ale zadbana w każdym calu. To się nazywa profi robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 podstopnica jest z golfa GTI a nakładki na pedały oryginalne z octavii RS Ile to kosztuje i czy będzie pasować do passata B6 ? tłumik w zwykłej octavii i w RSie jest taki sam-różni się tylko tymi końcówkami Ile to kosztuje i czy będzie pasować do passata B6 ? Jaką farbą malowałeś zaciski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Ile to kosztuje i czy będzie pasować do passata B6A na forum VW nie łaska zajrzeć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralph Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Ori nakładki na pedały do paska b6 na allegro są za 520 zł ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 A na forum VW nie łaska zajrzeć?? Eeee, tu jest fajniej Tam to tylko obniżają i chip-ują te paski Ciekawe gdzie oni nimi jeżdżą bo ja czasami przy większej prędkości na bocznych drogach to chlapaczami o asfalt trę Ori nakładki na pedały do paska b6 na allegro są za 520 zł ... to wolę na razie Sim 180 i pady kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@tomek@ Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 podstopnica jest z golfa GTI a nakładki na pedały oryginalne z octavii RS Ile to kosztuje i czy będzie pasować do passata B6 ? tłumik w zwykłej octavii i w RSie jest taki sam-różni się tylko tymi końcówkami Ile to kosztuje i czy będzie pasować do passata B6 ? Jaką farbą malowałeś zaciski? Dołączam się do tego pytania o te zaciski A tak ogólnie to bardzo fajna octavia,szczerze jak widzę je na drodze to mi się nie za bardzo podobają,ale Twoja jest superowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wgi Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Dołączam się do tego pytania o te zaciski Do malowania w warunkach domowych najlepiej użyć zestawu motipa. Ma wiele kolorów, pokrywa zacisk taką jakby gumową warstwą. Bardzo trwały. W wyszukiwajce allegrowej wpisać "motip zestaw" i wszystko jasne. Do dostania również w norauto, feuvert itp itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 520zł za nakładki na pedały do Passata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 dziś mając chwilkę nałożyłem nową warstwę SV Shileda i parę innych wosków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 "za sałatą" ... Pięknie się prezentuje to autko. Widac,ze serducho w nie włożone. !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 zdecydowanie najbardziej zadbana Octavia w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Już Ty wiesz co ja o Niej myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Gratulacje pikna czeszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 2 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 ok czas odświezyć trochę temat od jakiegoś czasu do auto wozi się na amortyzatorach bilstein B6 i na tył czekają na montaz większe hamulce z RSa poza tym trochę dziś auto przygotowałem pod jutrzejszy wosk wnętrze było odkurzane 2 dni temu więc wymagało tylko delikatnej kosmetyki choinek nigdy za wiele :bigok gotowe :bigok moje auto TRANSFORMERSowało :twisted: Auto gotowe do jutrzejszego glinkowania i woskowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Piękności! Aż ma uśmiechnięty "ryjek" jak widzi, że tak bardzo o nią dbasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 full detaling Marku czym i jak czyściłeś te alu nakładki na pedały bo u siebie mam podobne, ale boje sie o tą gume co jest miedzy nimi pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 2 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 full detaling do fulu jeszcze daleko ale jutro dorzucę jeszcze wosk pedały czyściłem APC z oferty PB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 2 Października 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Maru 123, masz chyba najladniejszą Octabie w PL Tylko ja bym wywalił te chlapacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 2 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Maru 123, masz chyba najladniejszą Octabie w PL dziękuję Tylko ja bym wywalił te chlapacze. A mi pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastacrx Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Przeskanowałem cały wątek od A do Z masssssssakra! Niesamowity wkład pracy i dbałość o każdy szczegół, pokłony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Te choinki to taki żarcik? Czy poważnie ich tyle wozisz? OT: Jak Ci się jeździ na B6? Mój tata miał Octavię, ja dorzuciłem do tego podstwowe H&Ry oraz Bilsteiny B4 a i tak super nie było. Obecnie jeździ A6 z B6 i chciałbym usłyszeć Twoją opinię OII+B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 2 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 choinki zbieram odkąd ma to auto co do B6- wcześniej miałem seryjne amory + sprężyny z RSa (krótsze o ok 15-20mm) i auto przechylało sie jak wanna. teraz jest o wiele lepiej na B6. jest zdecydowanie pweniej a i w miarę komfortowo. auto nie jest za twarde i w sam raz nadaje się na codzień. ogólnie pasuje mi taki kompromis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 choinki zbieram odkąd ma to auto To jakaś moda? co do B6- Mhm. A jak tam bujowatość Octavii? B6 sobie z tym poradziła? Ostatnio dostałem służbówkę OII pełna seria i znowu sobie przypomniałem co to seryjny zawias... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi