npiotr Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 ładna skoda i pomyśleć że kiedyś trzeba ją sprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toka Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Brak słów, jesteś wielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo78 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 oryginalnych BBSów nigdzie nie mogę dostać Zawsze mogę pomóc jak by co ;P, nie będzie to może identycznie jak oryginał ale zbliżone i laik się nie pozna Marku przecież tym autem skoda jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 4 Maja 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Twoja Skoda jest super, mega zadbana i gustownie zmodyfikowana PS: Dobrze że jej na wykopie nie widzieli bo wtedy forum by padło całkowicie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirk57 Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 można powiedzieć że metamorfoza z Kopciuszka w Księżniczkę super i ze smakiem dopracowane auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
facio Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 szczenka opada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekcrx Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 oryginalny nie będę - niesamowity wkład i ręka do detailingu - gratulacje dla właściciela. Mam jednak pytanie - nie korci Cię dopieszczanie bardziej nietuzinkowego samochodu? Wiem wiem, jest pewien urok w posiadaniu auta "prawie" takiego samego jak inny bo jak wiadomo prawie robi kolosalną różnicę. Klekot pod maską i tak nieprawdopodobne dopieszczenie szczegółów - mi coś tu nie gra... Tak czy inaczej raz jeszcze gratulacje dla jednego z największych maniaków na tym forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 jarekcrx, może i masz rację ale jak na razie nie zapowiada się na zmianę... autem moich marzeń jest toyota land cruiser 120 ( na razie mnie nie stać) lub 90- szukam od roku i nic nie mogę znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Maru123 sprzedałem 120 dwa miechy temu, jakbyś szukał dalej to ostrożnie, bardzo ostrożnie. 90 przeżyje chyba wszystkie 120.... Toyota to była Corolla 1.8D z 1986 roku.... EOT Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes123 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Witaj! Jestem pod ogromnym wrażeniem !!! Mam również octavię II elegance. Chciałem zpaytać jak dużą odczuwasz zmianę po wymianie amortyzatorów? - póki co jeżdżę na oryginalnych ale chcę wymienić - warto? I kolejne pytanie, skąd wziąłeś siłownik do klapy silnika? I kolejne bardzo prozaiczne tym razem pytanie - skąd wziąłeś takie ładne widereczka do mycia? Słyszałem, że SV Royal jest dobrym woskiem do jasnych kolorów - ja niestety mam błękitny niebieski kolor, strasznie się męczę, żeby cokowiek głębi z niego wycisnąć... Pozdrawiam - JESTEŚ WIELKI ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Słyszałem, że SV Royal Kapitalny wosk, daje niesamowity połysk i łet-luk, ale moze Maru123 niech sam sie wypowie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 12 Czerwca 2011 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 gruby_RS, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fernando Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Słyszałem, że SV Royal jest dobrym woskiem do jasnych kolorów Przybliż, proszę, nieco ten temat. Nie mam wprawdzie jasnego koloru, ale może kiedyś sobie zmienię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 SV Royal hmm... amorki są fajne. jeśli lubisz jeździć trochę bardziej twardo niż seryjnie to śmiało możesz brać, pozatym prowadzenie w zakrętach jest lepsze ale pamiętaj że ja razem z amortyzatorami wymieniałem też sprężyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 B6 do seryjnego zawieszenia będzie w sam raz. Przerobiłem Octavie na seryjnym zawieszeniu, na ori sprężynach i B4 oraz na B4 i H&R Sport Spring i zdecydowanie B6 temu autu by się przydało. Ale ja nie lubię łajb, może stąd to spaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi