Dystrybutor Good Stuff Posted May 16, 2019 Dystrybutor Report Posted May 16, 2019 Witajcie! Chcielibyśmy Wam przedstawić naszą nowość, która za chwilę pojawi się w sprzedaży. Handy Wax Applicator - czyli nasza propozycja aplikatora do wosków. Średnica 85mm - Wysokość 50mm Sugerowana cena detaliczna 9.90 zł 2
V1RU$ Posted May 16, 2019 Report Posted May 16, 2019 Mięciutkie to to będzie . Nadal szukam swojego ideału i może wreszcie znajdę :P
Dystrybutor Good Stuff Posted May 16, 2019 Author Dystrybutor Report Posted May 16, 2019 @V1RU$ Jest poręczny, delikatny. Obiektywnie mój ulubiony
V1RU$ Posted May 16, 2019 Report Posted May 16, 2019 Nic poczekam aż się pojawią w sklepach i zakupię i dam znać. Być może to będzie to. 1
alfaJersey Posted May 16, 2019 Report Posted May 16, 2019 Całość jest z tego samego materiału? Bo w AG UHD Wax znalazłem dwuwarstwowy - uchwyt twardy, poręczny, część do miziania mięciutka i liczyłem że kiedyś pojawi się coś podobnego na wolnym rynku bo trzyma się to cudo od AG bardzo fajnie.
Birkhof Posted May 16, 2019 Report Posted May 16, 2019 [mention=23332]V1RU$[/mention] Jest poręczny, delikatny. Obiektywnie mój ulubiony Super sprawa. Odkąd czarne aplikatory autofinesse ktore sa bardzo podobne sa niedostępne to oszczędzam je, a teraz moze sie pojawił następca Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dystrybutor Good Stuff Posted May 16, 2019 Author Dystrybutor Report Posted May 16, 2019 @alfaJersey całość z tego samego materiału. Myślimy jeszcze o innych rozwiązaniach. Natomiast to taki aplikator na początek @Birkhof nie będę ukrywać, że to był nasz wzór. Natomiast wprowadziliśmy kilka zmian. Nasz jest o 1cm wyższy dzięki temu znacznie lepiej się go trzyma. No i co istotne atrakcyjna cena
daniel87 Posted May 16, 2019 Report Posted May 16, 2019 Szkoda ze całość z jednej twardości gąbki. Uchwyt mógłby być sztywniejszy, chociaż ten 1cm może robić różnicęUżywam wlasnie tego od AF i spoko, ale góra zbyt miękka
alexander.p Posted May 20, 2019 Report Posted May 20, 2019 Bardziej gąbkowy czy bardziej piankowy ?Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka
V1RU$ Posted October 15, 2020 Report Posted October 15, 2020 Hi. WS czy te aplikatory z wybitym logo są z innego materiału. Te starsze są bardziej "gąbkowe". Bo kupiłem ten nowy z logo i jest delikatniejszy "piankowy".
D@ViD Posted October 15, 2020 Report Posted October 15, 2020 52 minuty temu, V1RU$ napisał: Hi. WS czy te aplikatory z wybitym logo są z innego materiału. Te starsze są bardziej "gąbkowe". Bo kupiłem ten nowy z logo i jest delikatniejszy "piankowy". Są takie same źle macasz
V1RU$ Posted October 15, 2020 Report Posted October 15, 2020 45 minut temu, D@ViD napisał: Są takie same źle macasz No mam dwa na stole i na moje ten nowszy kapkę bardziej miękki. No i nowy lepiej wykonany "wycięty" dla mnie na PLUS. Macałem po 24 wiec może źle macam albo tracę czucie w rękach. 2
Dystrybutor Good Stuff Posted October 15, 2020 Author Dystrybutor Report Posted October 15, 2020 2 godziny temu, V1RU$ napisał: Hi. WS czy te aplikatory z wybitym logo są z innego materiału. Te starsze są bardziej "gąbkowe". Bo kupiłem ten nowy z logo i jest delikatniejszy "piankowy". Pianka powinna być taka sama, nowy jest troche inaczej wykonany W dniu 16.05.2019 o 17:25, daniel87 napisał: Szkoda ze całość z jednej twardości gąbki. Uchwyt mógłby być sztywniejszy, chociaż ten 1cm może robić różnicęUżywam wlasnie tego od AF i spoko, ale góra zbyt miękka Lada moment pojawi się Handy Wax + właśnie zbudowany z dwóch pianek. Żółtej twarde i miękkiej czarnej 1 1
V1RU$ Posted October 15, 2020 Report Posted October 15, 2020 27 minut temu, Good Stuff napisał: Pianka powinna być taka sama, nowy jest troche inaczej wykonany Lada moment pojawi się Handy Wax + właśnie zbudowany z dwóch pianek. Żółtej twarde i miękkiej czarnej O tego mi brakowało. Będę więc miał komplecik.
daniel87 Posted November 9, 2020 Report Posted November 9, 2020 @Good Stuff kiedy w sklepach nowy aplikator z żółto-czarnej pianki?
Dystrybutor Good Stuff Posted November 9, 2020 Author Dystrybutor Report Posted November 9, 2020 4 godziny temu, daniel87 napisał: @Good Stuff kiedy w sklepach nowy aplikator z żółto-czarnej pianki? Pierwsze aplikatory wyjechały już do naszych Partnerów, jeszcze nie mamy zdjęć produktowych więc może to stopuje wystawienie produktów przez nich ( na dniach to nadrobimy )
Recommended Posts