Jump to content

Recommended Posts

• Dystrybutor
Posted

Witajcie!

Chcielibyśmy Wam przedstawić naszą nowość, która za chwilę pojawi się w sprzedaży.

Handy Wax Applicator - czyli nasza propozycja aplikatora do wosków.

Średnica 85mm - Wysokość 50mm

Sugerowana cena detaliczna 9.90 zł

KA 1.jpg

Ka 2.jpg

• Lubię to 2
Posted

Mięciutkie to to będzie 😜.

Nadal szukam  swojego ideału i może wreszcie znajdę :P

Posted

Nic poczekam aż się pojawią w sklepach i zakupię i dam znać. Być może to będzie to.

• Super 1
Posted

Całość jest z tego samego materiału? Bo w AG UHD Wax znalazłem dwuwarstwowy - uchwyt twardy, poręczny, część do miziania mięciutka 🙂 i liczyłem że kiedyś pojawi się coś podobnego na wolnym rynku bo trzyma się to cudo od AG bardzo fajnie.

Posted
[mention=23332]V1RU$[/mention] Jest poręczny, delikatny. Obiektywnie mój ulubiony  

Super sprawa. Odkąd czarne aplikatory autofinesse ktore sa bardzo podobne sa niedostępne to oszczędzam je, a teraz moze sie pojawił następca :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • Dystrybutor
Posted

@alfaJersey całość z tego samego materiału.

Myślimy jeszcze o innych rozwiązaniach. Natomiast to taki aplikator na początek 😁

@Birkhof nie będę ukrywać, że to był nasz wzór. Natomiast wprowadziliśmy kilka zmian. Nasz jest o 1cm wyższy dzięki temu znacznie lepiej się go trzyma. No i co istotne atrakcyjna cena 😉

Posted

Szkoda ze całość z jednej twardości gąbki. Uchwyt mógłby być sztywniejszy, chociaż ten 1cm może robić różnicę😁Używam wlasnie tego od AF i spoko, ale góra zbyt miękka😉

• 1 year later...
Posted

Hi.

WS czy te aplikatory z wybitym logo są z innego materiału. Te starsze są bardziej "gąbkowe". Bo kupiłem ten nowy z logo i jest delikatniejszy "piankowy".

Posted
52 minuty temu, V1RU$ napisał:

Hi.

WS czy te aplikatory z wybitym logo są z innego materiału. Te starsze są bardziej "gąbkowe". Bo kupiłem ten nowy z logo i jest delikatniejszy "piankowy".

Są takie same 🙂 źle macasz 😛 

Posted
45 minut temu, D@ViD napisał:

Są takie same 🙂 źle macasz 😛 

No mam dwa na stole i na moje ten nowszy kapkę bardziej miękki. No i nowy lepiej wykonany "wycięty" dla mnie na PLUS. Macałem po 24 wiec może źle macam albo tracę czucie w rękach.

• Haha 2
  • Dystrybutor
Posted
2 godziny temu, V1RU$ napisał:

Hi.

Pianka powinna być taka sama, nowy jest troche inaczej wykonany 🙂 

W dniu 16.05.2019 o 17:25, daniel87 napisał:

Szkoda ze całość z jednej twardości gąbki. Uchwyt mógłby być sztywniejszy, chociaż ten 1cm może robić różnicę😁Używam wlasnie tego od AF i spoko, ale góra zbyt miękka😉

Lada moment pojawi się Handy Wax + właśnie zbudowany z dwóch pianek. Żółtej twarde i miękkiej czarnej 🙂

• Lubię to 1
  • Super 1
Posted
27 minut temu, Good Stuff napisał:

Pianka powinna być taka sama, nowy jest troche inaczej wykonany 🙂 

Lada moment pojawi się Handy Wax + właśnie zbudowany z dwóch pianek. Żółtej twarde i miękkiej czarnej 🙂

O tego mi brakowało.

Będę więc miał komplecik.

• 4 weeks later...
  • Dystrybutor
Posted
4 godziny temu, daniel87 napisał:

@Good Stuff kiedy w sklepach nowy aplikator z żółto-czarnej pianki? 😉

Pierwsze aplikatory wyjechały już do naszych Partnerów, jeszcze nie mamy zdjęć produktowych więc może to stopuje wystawienie produktów przez nich ( na dniach to nadrobimy ) 😄