Amatordetailingu Posted March 10, 2019 Report Posted March 10, 2019 Witam Na wiosnę chciałbym sobie zabezpieczyć lakier powłoką ceramiczną, cena do max 250 zł. Jaką ceramikę byście polecili. Auto to audi a 4 b8 kolor szary.
Birkhof Posted March 10, 2019 Report Posted March 10, 2019 Witam Na wiosnę chciałbym sobie zabezpieczyć lakier powłoką ceramiczną, cena do max 250 zł. Jaką ceramikę byście polecili. Auto to audi a 4 b8 kolor szary.Masz caly wątek o powłokach - masz juz cos na oku? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Amatordetailingu Posted March 10, 2019 Author Report Posted March 10, 2019 Myślałem nad: gtechniq c1 najdroższy ultracoat hydro hd tac system quartz shine
Amatordetailingu Posted March 13, 2019 Author Report Posted March 13, 2019 Prosiłbym o pomoc znawców tematu
cinek1 Posted March 14, 2019 Report Posted March 14, 2019 Tac system mialem o ile sie nie myle do 12 miesiedzy lezy lub 18 nie pamietam teraz gtechic C1 ktora myslalem ze umarla jednak male doswiadczenie mam i okazalo soe ze potrzeba jej uzupelnienia co uczynilem i dziala znow super. Jedna i druga latwa w aplikacji podstawa przygotowanie lakieru mycie usunoecie smoly metali korekta odtluszczenie przygotowanie polozenie odczekanie chwile aby sie utwardzila tydzien nie mycia chemia i jazda jesli sie pomylilem sorki. Na pewno roznia sie cena
Gozdziu23 Posted March 15, 2019 Report Posted March 15, 2019 Jak nigdy niczego nie kładłeś kup sobie gyeon one
Moderator BiałyGTi Posted March 15, 2019 Moderator Report Posted March 15, 2019 A ja od siebie dla amatora polecem fx s4h. Bardziej łatwiejszej powloki nigdy nie kladlem. Za przeproszeniem tego nie mozna spi.. znaczy sie zle polozyc
Kostek88 Posted March 15, 2019 Report Posted March 15, 2019 12 minut temu, Gozdziu23 napisał: Jak nigdy niczego nie kładłeś kup sobie gyeon one Bardzo nieprzyjemny w docieraniu (sensownie tylko w 2 krokach), szczególnie jeśli ma być "dla amatora".
Amatordetailingu Posted March 15, 2019 Author Report Posted March 15, 2019 Te s 4 h to ala uncr max protect wiec nie wiem czy taki łatwy bo uncr jest trudny. Zreszta 15 ml kosztuje 189 zł i nie wiem czy taka ilość mi starczy na całe audi a 4 b8
Recommended Posts