Amatordetailingu Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2019 Witam Na wiosnę chciałbym sobie zabezpieczyć lakier powłoką ceramiczną, cena do max 250 zł. Jaką ceramikę byście polecili. Auto to audi a 4 b8 kolor szary.
Birkhof Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2019 Witam Na wiosnę chciałbym sobie zabezpieczyć lakier powłoką ceramiczną, cena do max 250 zł. Jaką ceramikę byście polecili. Auto to audi a 4 b8 kolor szary.Masz caly wątek o powłokach - masz juz cos na oku? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Amatordetailingu Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2019 Myślałem nad: gtechniq c1 najdroższy ultracoat hydro hd tac system quartz shine
Amatordetailingu Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Prosiłbym o pomoc znawców tematu
cinek1 Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2019 Tac system mialem o ile sie nie myle do 12 miesiedzy lezy lub 18 nie pamietam teraz gtechic C1 ktora myslalem ze umarla jednak male doswiadczenie mam i okazalo soe ze potrzeba jej uzupelnienia co uczynilem i dziala znow super. Jedna i druga latwa w aplikacji podstawa przygotowanie lakieru mycie usunoecie smoly metali korekta odtluszczenie przygotowanie polozenie odczekanie chwile aby sie utwardzila tydzien nie mycia chemia i jazda jesli sie pomylilem sorki. Na pewno roznia sie cena
Amatordetailingu Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2019 Czym uzupełniałeś tego c1
Gozdziu23 Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2019 Jak nigdy niczego nie kładłeś kup sobie gyeon one
Moderator BiałyGTi Opublikowano 15 Marca 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2019 A ja od siebie dla amatora polecem fx s4h. Bardziej łatwiejszej powloki nigdy nie kladlem. Za przeproszeniem tego nie mozna spi.. znaczy sie zle polozyc
Kostek88 Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2019 12 minut temu, Gozdziu23 napisał: Jak nigdy niczego nie kładłeś kup sobie gyeon one Bardzo nieprzyjemny w docieraniu (sensownie tylko w 2 krokach), szczególnie jeśli ma być "dla amatora".
Amatordetailingu Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2019 Te s 4 h to ala uncr max protect wiec nie wiem czy taki łatwy bo uncr jest trudny. Zreszta 15 ml kosztuje 189 zł i nie wiem czy taka ilość mi starczy na całe audi a 4 b8
Rekomendowane odpowiedzi