menior Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Szkoda bylem ciekaw ile polezy,QDX mnie troche rozczarowal i bylem ciakaw jak Canopy
Strus Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Ostatni update zrobię za 2 tygodnie. Przed korektą. Niestety lakier już wygląda tak dramatycznie że jak nie zrobię korekty to będę się męczył patrząc na niego A majowy weekend to sporo czasu na takie akcje. Może poświęcę kawałek maski i zostawię jak jest. Najwyżej ten kawałek przejadę jak Glass Canopy zejdzie. Zobaczymy. Biorąc jednak pod uwagę że u mnie, podkreślam - u mnie, leży 2 miesiące to pobił już na głowę Fusso, Finisa i Carchem 38 także musi być mocny zawodnik 1
menior Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2019 QDX ktory według producenta ma byc czyms miedzy Canopy a Rapid detailer o trwalosci deklarowanej do 6 miesiecy,u mnie lezal ledwo miesiac,gdzie SSW polozony byle jak lezy ponad 2 miesiace
Strus Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2019 Po 3 miesiącach spraw wygląda tak - zdjęcie po umyciu i po spłukaniu Kropelek się nie uświadczy, kurz dalej ciągnie i jak widać nadal jest 1
Strus Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Podsumowując - jeśli na moim lakierze wytrzymał 4 miesiące (bo po tylu go zdjąłem Wax Off'em) to jest to bardzo mocny zawodnik i zdecydowanie godny polecenia w kategorii "trwałość". Zakładam że w sezonie wiosenno-letnim u większości powinien wytrzymać 5-6 miesięcy. Zaznaczam jednak że kropelki kończą się dość szybko
ShiningCar Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2019 Glass Canopy jak na produkt w wersji płynnej, zaskoczył trwałością już nie jedną osobę
menior Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2019 @ShiningCar a co z QDX gdzie trwalosc niby do 6 miesiecy a u mnie splynal po miesiacu gdzie BSD czy SSW trzyma do 3
Tomas-sg Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2019 @menior QDX u mnie stracił za metodę aplikacji Kupiłem go z myślą jako jakiś "QD" a tu się okazało że to jakiś cudak...
menior Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2019 @Tomas22 no wlasnie,wybralem ta aplikacji trudniejsza jakbym wosk nakladal,tyle starania i......po miesiacu ani sladu
Moderator Domel Opublikowano 15 Lipca 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2019 8 godzin temu, menior napisał: QDX Który to produkt ?
cagmyjnia Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 Jak trwałość? Możesz coś w tej kwestii odpowiedzieć?
Strus Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 Jeśli mnie pytasz to masz kilka postów wyżej odpowiedź. Ale powtórzę - na mojej magicznej masce wytrzymał 4 miesiące. Więc mogę z czystym sumieniem powiedzieć że 5-6 miesięcy jest w jego zasięgu.
Rekomendowane odpowiedzi