Skocz do zawartości

Kompresor ChiliTec Akku LCD do ręcznej pianownicy - czy warto ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 hours ago, skoras5 said:

W ciekawych ofertach jest niezła cena na pompke xaomi, wyszło mi 118zł. Sam zamówiłem, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Możesz podesłać jakiś link z kąt brałeś

Opublikowano
On 7/24/2019 at 11:55 AM, Szurszur1 said:

Jak się nazywa ta długa koncówka z filcem, założył bym taką do mojego marolexa3000

Czy poprawi to ogólnie działanie marolexa czy tylko taki bajer, założył bym do siebie coś takiego.

• 3 tygodnie później...
  • Moderator
Opublikowano
8 godzin temu, b0l5 napisał:

@Domel przyszedł mi dzisiaj kompresor i chciałbym się tylko upewnić, czy taki wentyl będzie odpowiedni do wkręcenia go w pianownicę Marolex Axel 3000

https://sklep.phu-szczepan.pl/product-pol-270-Zawor-bezdetkowy-do-kol-ciezarowych-MSF-40-V3-12-1.html?text=03-00-13

si senior 🙂

• Lubię to 1
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Odkopię trochę temat. Kupiłem niedawno Kwazara Venus Foamer 2L i chciałbym się wspomóc elektryczną pompką. Czy ktoś testował jak to chodzi z pompką Xiaomi lub testował z mini kompresorem z Kauflandu - jest to jakiś chińczyk o nazwie My Project, zdjęcie w załączeniu? Porównałem parametry techniczne i są mocno do siebie zbliżone. Jakby ktoś wrzucił zdjęcie swojego przerobionego kwazara będę wdzięczny. 

Przechwytywanie.JPG