Moderator BiałyGTi Opublikowano 31 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Godzinę temu, badyl84 napisał: ale chyba przyznasz mi rację że pod tym względem puzzi czy profi jest lepszy? Ale nimi na sucho nie popracujesz juz musisz dokupic inny odkurzacz co związane jest z dodatkowymi kosztami. Czy lepszy zalezy jal na to sie popatrzy według mnie numatic daje mega rade i moze smialo walczyć z duzo droższy puzzi ktory jest mniej porączny chodz by np do przenoszenia z punktu A do punktu B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Panowie mam pytanie, śledzę ten wątek i potrzebuje odpowiedzi użytkowników, którzy korzystają z tych odkurzaczy. Zastanawiam się nad zakupem pomiędzy putzi 8/1, a profi 50.1 C ? Będzie to mój pierwszy odkurzacz piorący, potrzebuję wyprać czasem kilka własnych aut, ewentualnie kanapę lub dywan. Przy okazji jakbyście doradzili co kupić z chemiii jako prespray, do ekstrakcji, późniejszej impregnacji i jako antyspieniacz (auta z grupy vag z ciemną tapicerką ) . Jakieś linki lub kontat do sprzedawców mile widziane ( poorboy odnośnie zakupu profi ) a putzi ? Przepraszam, za offtop, ale wertuje forum i już mam mętlik w głowie........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KORDI Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 W dniu 17.01.2018 o 08:53, rygryss napisał: widziałem te stronę (nawet sobie ją zapamiętałem) i kupiłem wczoraj taniej u naszego partnera z wysyłką za pobraniem... I zamawiałeś bezpośrednio u Poorboya czy przez tą infolinie? Jak coś to podrzuciłbyś mi numer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 zadzwoniłem pod numer z tej strony http://ktrade.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KORDI Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 A tak patrze to na tej stronie ceny wyższe mają nawet jak na znanym portalu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 10 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 32 minuty temu, KORDI napisał: jak na znanym portalu. na znanym potralu tez sa ich aukcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KORDI Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Koledzy a jak kupowaliscie od nich to za jaka monete poszlo i czy wszystkie dodatki byly w komplecie? Troszke mnie juz nagli z kupnem dlatego dopytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 10 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 wszytsko co oferuja to daja, napisz ze jestes z forum i cos dostaniesz w gratisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KORDI Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Koledzy przeglądając oferty zauważyłem na stronie numatica promocje "kupuj bez Vatu" . Twierdza tam że można kupić georga za 1050zł brutto. Przerabiał ktoś może tą opcje? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon.marcinik Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Przypisuje sie do komentarza powyżej . Gdzie najtaniej kupić numatic? Czy lepiej kupić najtaniej bez chemi w zastawie? Czy lepiej drozej ale kupić z chemią? Ma ktos kontakt do Poorboya? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 @szymon.marcinik , najlepiej walnąć posta, a w tym temacie wszystko jest co potrzebujesz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko85 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Witam Co sądzicie o odkurzaczu piorącym Lavor gbp 20, cena jest dosyć atrakcyjna jak na odkurzacz piorący i parametry podobne do numatica. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek1898mauser Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Witam Powoli rozglądam się za odkurzaczem piorącym...przejrzałem wątek i oferty w sieci..mam sprecyzowane kryteria -odkurzacz z możliwością odkurzania na sucho -na mokro do prania wyłącznie tapicerki samochodowej...około 3-do max 5 samochodów miesięcznie..2-3 razy w roku jakieś prace w domu -budżet około do ok 1300zł Po przejrzeniu wątku i ofert zauważyłem,że w moim budżecie można zakupić max: -Lavor GBP -Zelmer Aquwelt -wspominany często i zachwalany Numatic potoczny "George" -Thomas ...różne warianty -Karcher 4001, lub 5.100 -VAx 7151 lub 61.. -i cała gma innych cudów Proszę o merytoryczną poradę który odkurzacz wybrać.....zależy mi tylko na skutecznym praniu tapicerki, ale żeby można było również odkurzać na sucho...nie ma to służyć do celów przemysłowych.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustin Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Krótkie pytanie, temat jest ogromny i nie sposób go całego przeczytać.Jaki kupić najtańszy odkurzacz piorący do użytku własnego? Widzę najtańszy to hyundai vc5750, lub lavor. Czy coś tańszego kupię i czy wogole nimi wypiore tapicerke?Mam odkurzacz przemysłowy i Nielsen low nap ale chyba bardzo brudnej, jasnej tapicerki nie da rady ręcznie wyprać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 J 45 minut temu, rustin napisał: Krótkie pytanie, temat jest ogromny i nie sposób go całego przeczytać. Jaki kupić najtańszy odkurzacz piorący do użytku własnego? Widzę najtańszy to hyundai vc5750, lub lavor. Czy coś tańszego kupię i czy wogole nimi wypiore tapicerke? Mam odkurzacz przemysłowy i Nielsen low nap ale chyba bardzo brudnej, jasnej tapicerki nie da rady ręcznie wyprać? Jeden i drugi to praktycznie ta sama półka sprzętowa. hyundai tańszy W dniu 25.02.2018 o 08:58, szymon.marcinik napisał: Przypisuje sie do komentarza powyżej . Gdzie najtaniej kupić numatic? Czy lepiej kupić najtaniej bez chemi w zastawie? Czy lepiej drozej ale kupić z chemią? Ma ktos kontakt do Poorboya? Zapraszam na PM-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustin Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Ta sama półka cenowa ale czy coś nimi wypiore? Nic chyba tańszego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Panowie, może to zabrzmi hardkorowo, ale uzywał ktos zielonego george'a do odkurzania kominka? Trzeba jakis inny specjalny filtr zakladac czy coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaR92 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Witam wszystkich użytkowników forum, założyłem specjalnie konto, aby poprosić Was specjalistów o pomoc w wyborze odkurzacza. Potrzebuję odkurzacza który sprawdzi się w domu jako klasyczny odkurzania na sucho oraz mam 3 samochody, które chciałbym wyprać w tym roku. Zastawiam się nad wyborem George'a lub kupieniem Karchera WD6P sucho-mokro i podawaniu płynu do ekstrakcji z opryskiwacza. Jaka opcja będzie bardziej sensowna ? Zakładam budżet do 1300 zł. Proszę o sugestie jaki wybrać oraz propozycję innych odkurzaczy jeśli można kupić lepsze w tej cenie innej firmy, które spełnią moje oczekiwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karbo Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 @SebaR92 elegancko, że specjalnie założyłeś konto, uwierz przyda się Ale kurde, czytałeś ten temat choć 2 strony ? Masz wszystko podane na dłoni Bierz Grzegorza i będzie gucio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12kamil10 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 @SebaR92 Jeżeli Ci zalezy na praniu na sucho i twój budżet wynosi 1300zł to bierz numatic george. A z tym karcherem to srednio bo rozumiem że chcesz podawać płyn do ekstracji atomizerem? Jeżeli tak to jest to średnio profesjonalne i zdecydowanie lepiej sprawi sie george Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaR92 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Witam ponownie, czytałem, co do George'a z tego co ludzie piszą problem z pianą i możliwością zaciągnięcia do silnika, co mnie zniechęca. Next question jak z serwisem George'a w Polsce, Karchera mam w okolicy Radomia. Do kompletu planuje kupić polerke i zrobić auto na błysk na wiosnę, piany, APC, wosk i całe te historie mam, chciałbym móc od a do z ogarnąć auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubee Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Pitolenie moj dziala jak ta lala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaR92 Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Dziś pisałem do http://sklep.henryszukadomu.pl/?241,numatic-george-gve-370-turboszczotka-super-cena Cena przy odbiorze osobistym 1450. W Warszawie byłoby idealnie. Macie jakiś sklep z bardziej przystępna cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomson Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Możecie mi doradzić co robić.Chcę wyprać tapicerkę. Nie mam odkurzacza piorącego. I tutaj nasuwa się pytanie.Czy opłaca się kupić taki odkurzacz aby 2 razy w roku wyprać w swoim aucie tapicerkę?Może lepiej będzie kupić wd3 oraz nasadkę do prania, a chemię podawać z oprsykiwacza?W ten sposób będę miał w miarę porządny odkurzacz na sucho oraz średniaka do prania tapicerki.Proszę o odpowiedź. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 @ziomson Pomysł wydaje się dobry. Wątpię jednak, że taki odkurzacz jest w stanie coś zassać mokrego z tapicerki. Chyba ktoś tutaj pisał o tym patencie wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi