sider Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 od paru dni mam SE4001 i nie narzekam.Dac 800zł a 1600zł to różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prokop0007 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 No zobaczymy na co fundusze pozwolą na pewno się się pochwalę Dzięki za info pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 prokop0007, 1000zł to taka kwota nijaka, albo jakaś tania zabawka karchera + zapas chemi i akurat tysiak albo grubsza inwestycja w george'a.Do zarabiania lepiej dołóż drugie 1000 i kup numatica, sprzęt pancerny, dobry i wielofunkcyjny a i tak się zwróci. Dzisiaj właśnie do mnie dotarł George zakupiony na ebay.co.uk. Kosztował z przesyłką dokładnie 1144,08zł, więc do 2 tysi jeszcze daleko. Gdyby ktoś był zainteresowany to mogę wrzucić linka do sprzedawcy. Na przesyłkę czekałem od momentu zapłaty 10dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 No to ciut taniej bo za niecałe 170 funtów + 38 wysyłka do PL jest w cleanstore.co.uk Przesyłka była u mnie trzeciego dnia od złożenia zamówienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 No to ciut taniej bo za niecałe 170 funtów + 38 wysyłka do PL jest w cleanstore.co.ukPrzesyłka była u mnie trzeciego dnia od złożenia zamówienia O, też bardzo ładna cena . Nasuwa się pytanie, skąd w takim razie takie ceny z kosmosu u polskich sprzedawców, skoro Brytyjczycy przy takich cenach też przecież muszą zarobić? I weź tu wspieraj polski handel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Niestety tez chciałem kupić od naszego sprzedawcy, niestety wolałem zaoszczędzić ~800zł Gdyby róznica wcenie wynosiła jakies 200zł, dawno kupiłbym u nas w kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 KeepeR, a co z ewentualną gwarancją i odsyłaniem do serwisu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Słuszna uwaga , gwarancja jest ale pewnie do realizacji w UK a wiadomo że to może sprawdzić wiele problemów i dodatkowych kosztów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Odesłanie odkurzacza do UK, to dzisiaj nie problem. Jak sobie wyliczyłem, to nawet opłacałoby mi się raz odesłać na naprawę. Jest taniej, ale w zamian jest ryzyko, że koszt się wyrówna. Sprzęt jest raczej prosty i niezawodny, więc mi się kalkulowało, szczególnie, że funt był po 5zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystek Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Panowie, pytanie z innej beczki - niby można założyć konto na PayPalu i przelać im kasę na subkonto (bez używania karty kredytowej), ale dlaczego kiedy chcę kupić czy to na ebayu czy to na cleanstore George'a to jednak ta karta kredytowa jest wymagana i nie da się inaczej zapłacić? ehhh już się pogubiłem totalnie. Nie miałem styczności z PayPalem, dlatego bardzo proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 mystek nie mam pojęcia, ale payapl przyjmuje też karty debetowe czy te do wypłaty z bankomatu byle mastercard np z mbanku, ja takiej używam i jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystek Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 mam też konto w mbanku, to takie darmowe i mam kartę Visa Electron, ale kiedy próbuję ją dodać do Pay Pal albo nawet zapłącić przez nią na cleanstore to się nie da . Na PP wyskakuje mi info: Ta karta kredytowa została odrzucona przez bank, który ją wystawił. Aby uzyskać szczegółowe informacje na temat powodów odrzucenia karty, skontaktuj się z działem obsługi klienta wystawcy karty kredytowej. Możesz ewentualnie spróbować dodać inną kartę kredytową. To jest zwykła karta bankomatowa, nie wiem jak to się profesjonalnie zwie - debetowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 mam też konto w mbanku, to takie darmowe i mam kartę Visa Electron, ale kiedy próbuję ją dodać do Pay Pal albo nawet zapłącić przez nią na cleanstore to się nie da . Na PP wyskakuje mi info: Ta karta kredytowa została odrzucona przez bank, który ją wystawił. Aby uzyskać szczegółowe informacje na temat powodów odrzucenia karty, skontaktuj się z działem obsługi klienta wystawcy karty kredytowej. Możesz ewentualnie spróbować dodać inną kartę kredytową. To jest zwykła karta bankomatowa, nie wiem jak to się profesjonalnie zwie - debetowa? podczas zakładania konta w mbanku można wybrać mastercard lub visa, karty mastercard działają bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picollo Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 mystek, zobacz limity na karcie jakie masz i czy przypadkiem w transakcjach bezgotówkowych (internetowych) nie jest wpisane '0" Bo mozliwe, ze masz zablokowane płatności kartą przez internet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystek Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 #Picollo - bingo! ustawiłem limit na 2000zł i udało się zapłacić na cleanstore . Dzięki wielkie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witboy Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 panowie o jakiego georga wam chodzi bo szukam ale jakos go omijam na tych stronach na dniach chce kupic odkurzacz pioracy i mam o 1300 zl max... myslalem o karcher se 5.100 a wczesniej pracowalem na puzzim 100 i na 8/1 ale one sa duzo drozsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 witboy, zagadaj do Użytkownika poorboy. Generalnie chodzi konkretnie o Numatic GVE-370-2 zwanego potocznie "Gorgem" Widzę, że kilka osób planuje zakup odkurzacza... czas chyba zapytać o jakiś zakup grupowy i rabacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witboy Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 szczerze skoro jest polecany to moze sie skusze na tego georga albo wstrzymam sie pare dni i kupie 8/1 bo odemnie do dystrybutora karchera na płock mam 1,5 minuty na piechote mieszka w domku obok wiec sasiadowi pewnie da jakas znizke :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prokop0007 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Ja też rozglądam się poważnie za zakupem odkurzacza piorącego, jednak chyba się skusze jednak na Karchera, z uwagi na to iż również mam niedaleko dystrybutora, więc myślami wychodząc w dal, gwarancja czy jakieś naprawy to zawsze na miejscu bym miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Czy warto kupowac kilkuletni, uzywany Puzzi 8? Czy sa jakies elementy, ktore sie psuja? Czy raczej odpuscic i zbierac na nowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nivea Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 No to ciut taniej bo za niecałe 170 funtów + 38 wysyłka do PL jest w cleanstore.co.ukPrzesyłka była u mnie trzeciego dnia od złożenia zamówienia przeglądałem ten sklep i natrafiłem na dwie wersje George-a, standardową (ze standardowym wyposażeniem) oraz trochę tańszą, taką: http://cleanstore.co.uk/products/Product.asp?ID=3322. Generalnie ten drugi - niebieski George jest pozbawiony zestawu do odkurzania na sucho, poza tym to ta sama maszyna. Czy oszczędzać 15 GBP ? Czy zestaw do pracy na sucho się przydaje? Jak to u was wychodzi w praniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Jak masz dobry odkurzacz w domu i pozwola Ci go targac do garazu to moze byc zbedny w Georgu. Ale jak bys chcial pojechac do kogos ogarnac auto to musisz zabierac 2 urzadzenia zamiast jednego. Ja mimo ze mam w garazu stary odkurzacz to i tak nie raz odpalam Georga na sucho bo o wiele lepiej zasysa ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nivea Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 właśnie mam stary odkurzacz w garażu i tak sobie pomyślałem... ale opcja wyjazdu z dwoma urządzeniami daje do myślenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 I Georgiem dobrze sie tez ogarnia duze powierzchnie w domu ;D jeszcze nie zdarzylo mi sie zeby kabel okazal sie za krotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ogólnie mnie czasem denerwuje sytuacja jak coś odkurzę georgem zaczynam pranie i muszę czasem znowu coś poodkurzać to trzeba suszyć zbiornik itp, ale jak zabierałem zwykły domowy to z kolei cienko ssał a george jak pociągnie to wyrywa fotele z korzeniami Jak myślisz o działaniu zarobkowo czasem to może lepiej dołożyć do ct470? zdarza mi się czasem coś tam przeprać komuś i potrójne opróżnianie czy uzupełnianie płynu w zbiorniku jest uciążliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi