maver Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Osobiście miałem dla porównania puzziego i odkurzacz SANTOEMMA Sabrina i właściwie bez porównania na korzyść Sabriny tyle, że i cena też inna:) a co do płynu do tego ekstraktora to polecam Tapi Extract firmy Diversey. Ładnie sobie radzi z brudem i pozostawia przyjemny zapach po wypraniu. Od pewnego czasu uważam że karcher to pozostał tylko z nazwy i żółtego koloru. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Używam SE 4001 i nie zauważyłem niepokojących objawów. Wyprał już jedno całe auto i szykuje się robótka w drugim oraz w domu. Na sucho super odkurza. Rura mogłaby być bardziej giętka, ale i tak daje radę. Dokupiłem tylko węższą ssawkę do auta i gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietlikk Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 ADI25, fakt, na wąż trzeba uważać, bo podobno często ulega awarii, a koszt nowego zabija dokładni, mi "pękł" w miejscu przy rączce, ale można to naprawić skracając wąż, a waż jest bardzo długi więc skracając o te 5-10 cm to różnicy nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamorek Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 panowie jakis sensowny wybór do 1000 pln ? fajnie gdyby sie nadawał też do dużego brudu np poremontowego użycie czysto amatorskie - przeprac dwa może trzy auta/ rok czasami w domu pare dywanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwiecha Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 panowie jakis sensowny wybór do 1000 pln ? fajnie gdyby sie nadawał też do dużego brudu np poremontowego użycie czysto amatorskie - przeprac dwa może trzy auta/ rok czasami w domu pare dywanów http://www.karcher.pl/versions/pl/PDF/p ... 000_pl.pdf słyszałem same pozytywne opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Panowie będę miał niedługo Georga, niestety łysego czyli bez osprzętu (chyba nawet bez ssawki) no ale za darmo wiec nie ma co marudzić I teraz pytanie, jakie dokładnie akcersoria będę do niego potrzebował żeby swobodnie wyprać jakieś autko ( póki co 4 w kolejce) I czy wogole jestem w stanie kupic osobno takie akcesoria Wyczytałem że jest jakis zestaw A26 w skład którego wchodzi: - wąż ssący 2m - wąż ssący 3m(ekstrakcja) – komplet natryskowy – ssawka 300mm - redukcja do akcesorii – ssawka szczelinowa – ssawka z włosiem, okrągła 65mm – ssawka 150mm – szczotka do ssawki 150mm – ssawka do czyszczenia ekstrakcyjnego tapicerki – ssawka do ekstrakcyjnego czyszczenia podłóg dywanowych – ssawka 300mm do ekstrakcyjnego czyszczenia i zbierania – rura wygięta, stal nierdzewna (ekstrakcja) – rura prosta 2x50cm stal nierdzewna (ekstrakcja) – filtr permatex – 5 worków GRATIS!!!! Tylko nie wiem czy można kupić taki kit i ile kosztuje... a może połowa rzeczy jest nie potrzebna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Kupuj zestaw a26 zrobisz nim wszystko od odkurzania dywanow i samochodow do prania... A gdzie kupic to poszukaj na forum bo wszystko juz bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 adii dzieki za podpowiedz juz rozmawiam z jednym gościem w tej sprawie Jeszcze tylko dobór chemii... pewnie wezme Tersus EX850 i PR-101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 o chemi tez juz bylo ale ogolnie prochem s777 do prania a do ekstrakcji s789 i jeszcze nic sie nie oparlo ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 keeper nie zdziwię się jesli cena będzie >1000zł, a jesli tak to za te pieniadze mozesz kupić cały zestaw z georgem i tym a26 z UK, więc uważaj daj znać ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Nad chemią się jeszcze zastanowie falon, tez się obawiam co do ceny... ew. sciagne taki kit z UK o ile brat mi go znajdzie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor1906 Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 poszukuje dobrego odkurzacza pioracego i mam dylemat - czy brac nowego SE4001 czy dolozyc kilka stow i brac uzywke 'Dżordża'? ewentualnie import z UK. odkurzaczem bedzie prane doslownie kilka aut rocznie i do tego zapewne pomoc w sprzataniu domu przed swietami co do serwisu to nei widze zbyt duzo czesci do george'a a do karchera jest opor... i ewentualnie jak sie ma do s777 i s789 zestaw EX850 i PR-101? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Okazało się że ten George który do mnie przyjedzie za tydzien jest niebieski... czyli pewnie starsza wersja ;/ nada się on do czegoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanquisz Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Nada nada, jak swojego kupowałem dawno temu, do wyboru było kilka kolorów. btw, a może to jego większy brat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Narazie nic nie wiem, przyjedzie zrobie fotki albo może braciszek coś podesle... Najbardziej mnie martwi dokupienie do niego osprzetu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srebny Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 popatrz tu http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_sacat ... tic+george Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Dobra sprawa juz zalatwiona, stwierdzilem że koszt tych akcesoriów jet praktycznie rowny z zakupem nowego Georga w UK wiec zdecydowałem się na zakup nowego z kitem a26a Teraz tylko zdecydować się na chmie, albo tersus albo prochem no ale o tym juz pewnie było setki razy wiec poczytam i się dowiem co brac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 KeepeR, i ile Cię wyniesie ?? z wysyłką ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 900zł za wysyłke nic nie płace bo braciszek mi przywiezie odkurzacz juz jest u niego, przysłali praktycznie na drugi dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystek Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Panowie, gdzie kupić George'a najtaniej na raty (ważne)? Mowa o tym całym modelu GVE 370-2 z kitowym wyposażeniem? Bo widzę jedynie jedną ofertę na allegro. Jest to jedyny dystrybutor George w naszym kraju? Czytam, że go mocno polecacie, natomiast pytanie brzmi - do jakich odkurzaczy piorących jest on konkurencją? Spokojnie rywalizuje z odkurzaczami za powiedzmy ~3000zł, czy to już zupełnie inna liga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 tak się zastanawiam między se 4001 a właśnie George Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteKKK03 Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 A właśnie apropo SE 4001 może ktoś polecić sklep w centrum kraju (woj. mazowieckie) gdzie kupię takie urządzenie w normalnych pieniądzach i z obsługą normalnie podchodzącą do spraw reklamacji itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwinek91 Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 barteKKK03, Ja kupowałem se 4001 w 2010r a w tym roku kupowałem sprzęt do firmy z karchera i wszystko brałem w warszawie na modlińskiej w sklepie ABEXIL. Bardzo dobra i miła obsługa, maja też od razu serwis. Od razu mówię że nie mam nic wspólnego z tym sklepem, tylko tak jak kolega chciał coś polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shine Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 barteKKK03, koło Car Spa jest firma handlująca karcherem przy jerozolimskich, brałem u nich myjkę i naprawy też były, zero problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcello01 Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 barteKKK03, abexil śmiało polecam już 2 odkurzacz u nich brałem solidna firma i profesjonalne podejście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi