GOLAS30 Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Panowie podziekowania za szybki ale konkretne przeszkolenie. Oby wiecej spotkan w takiej atmosferze. Do nastepnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timur Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 do kuflika-daszek tez robiliscie-jesli tak to czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 do kuflika-daszek tez robiliscie-jesli tak to czym? Niestety, spec od dachu nie dał rady dotrzeć Ale obiecał się poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 kurcze świetna sprawa tak sie spotkać i pogadać o tematach, szkoda że w wawie niemam takich ale w sumie nic straconego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 szkoda że w wawie niemam takich Przecież był, nawet ja tam dotarłem;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Przecież był, nawet ja tam dotarłem;p oooo był był, może i był ale do dawno i nieprawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 1 Listopada 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 ...ale się wku....... cały dzień ,że muszę w domu siedzieć.Jedyny plus to taki ,że naprawiłem karchera i śmiga jak nówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 A no właśnie - dzisiaj nie wypada się rozłożyć ze sprzętem na podjeździe, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afi Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Camel-, działaj w "andergrałndzie" (czyt. w garażu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Ale teraz dalem plamy. A byłem samochodem w Poznaniu... Ze dwie godziny, do 18 siedziałem w IKEA Organizujecie gdzieś te spoty, żeby można było się w tygodniu tramwajem dotoczyć? Camel,a ty też student?? Jak tak to gdzie studiujesz i który rok?? MAti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Muti, Put, Mechnika i budowa maszyn, I rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Camel-, witam na wydziale Co prawda ja 5 rok;p Ale jak byś potrzebował "pomocy" to mam baardzo obszerne archiwum na dysku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Ja UE Finanse i Rachunkowość 2 rok,także widzę,że mlodzi ludzie na forum są To może jakies piwko w weekend?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 kuflik, jaki wydzial? Jestem na Transporcie, nie na zarządzaniu Piwko chętnie, pewnie i tak gdzieś wybędę w sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Camel-, wbmiz, ziip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 kuflik, no to nie wszystko takie proste. Ale jak mialeś laborki na Nieszawskiej z fizyki to ja bardzo chętnie przyjmę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Camel-, dawaj na pw numer i temat ćwiczenia. Coś się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Kto by chciał wpaśc na spota do Brovarii na Starym Rynku? W garażu zimno ale można by sobie pogadać przy piwku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
battalion Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Hehe, ja bym wpadł ... jako wolny słuchacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Ja bym poznał "wariatów" z Poznania, pytanie tylko kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Chętnie Poniedziałek?? MAt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 To kiedy spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 coś nie widzę chętnych na to piwko...co jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Szkoda że do Poznania mam daleko ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 kiedy toto pifko? z chęcią wpadnę, chociaż skodę mi ukradli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi