zajonc Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 ja mam auto dwu osobowe więc się wszyscy nie zmieścimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sander Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 no to mamy problem bo ja nie zrobię auta do soboty raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Może za przykładem Łodzi pójdziemy i jakiegoś spota się uczyni w naszym mieście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 zobaczę co da się zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 wiesz- nie piszę tutaj o spotkaniu w garażu i dłubaniu jakiejś fury (chociaż to wniosłoby dużo w moją wiedzę praktyczną), ale o jakimś luźnym spocie wieczorkiem na jakimś parkingu (plaza, m1,...). Grunt to dobre towarzystwo i ciekawy temat rozmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 kuflik, i jak z tym spotem? może ktoś zaproponuje jakiś termin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 uki, kiepsko z czasem mam;/ jak chcesz możesz sobie podjachać do mnie pogadać jak będe cos w garażu dłubał W zależności od szczęścia trafisz na: 1. polerowanie 2. pranie 3. układanie płytek 40metrów do zrobienia, więc jest co robić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marasec Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 No w sumie można by się gdzieś spotkać i pogadać chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Niebawem planuje z kilkoma osobami z forum małego spota przy pewnym zielonym zapuszczonym aucie. Nie ma tam miejsca dla 100 osób, ale chętnie zobaczę jakieś nowe twarze. Dobór osób będzie całkowicie subiektywny i będę się kierował głównie moim widzimisię. Jednak jeśli mimo wszystko ktoś chciałby się pojawić i trochę nam pomóc w pracy zapraszam do zgłaszania się na PW:) Wstępna lista osób: Ja zajonc all4auto pawbor85 sanders arekkaz matt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marasec Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Można się załapać? zależy jeszcze jaki termin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 marasec, możesz wpaść Chłopaki, pilnie potrzebuję na PW dane w postaci: Imie Nazwisko Numer dowodu Inaczej ochrona nas nie wpuści. Spot oczywiście aktualny, prosze o potwierdzenie obecności. Start niedziela, proponuję godzinę 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 a gdzie ma sie odbyc ten spot?auto mam w zielonej gorze,ale chociaz bym wpadl popatrzec jak inni to robia i sie troche podszkolic,a ze studiuje w PZN to warto skorzystac:) Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Ja zajonc all4auto wypadł pawbor85 sanders na 80% arekkaz matt kolega z forum astry kolega z grupy w ramach podglądania:) Ktoś jeszcze chętny? [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOLAS30 Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Ja sie chetnie pojawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 zajon jest okrutny i nas wystawil! Ale poradzimy sobie bez niego i niech zaluje. Wiele nowych twarzy bedzie:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 nie fochaj się Maciuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 postaram się być, ale nie obiecuje. na pewno nie dotrę na 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Szkoda, że dopiero teraz zobaczyłem temat.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Dziękuje wszystkim za miłą atmosferę Mam nadzieję, że następnym razem ekipa będzie większa. Zdjęć jak na lekarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 dzięki za spocika- szkoda, że tak szybko musiałem się zmyć. teraz skecz dnia- przekonany byłem, że dojechałem do was o 11stej. cały dzień spędziłem godzinę do przodu;) jeszcze raz dzięki- szczególnie za kontakt z polerką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 foty pokazywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 zajonc, nie ma czego pokazywać zdjęcia brudnego auta i to tyle:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 to przyślij mi tego bruda do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sander Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 spot udany jak zawsze, do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Ale teraz dalem plamy. A byłem samochodem w Poznaniu... Ze dwie godziny, do 18 siedziałem w IKEA Organizujecie gdzieś te spoty, żeby można było się w tygodniu tramwajem dotoczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi