Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 925
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moja forma też nie była rewelacyjna ;) ale bardzo miło spędzona sobota. Fotki to Maciek jakieś może wrzuci ale chyba za wiele ich nie ma bo nikt nie miał weny do robienia ;)

Opublikowano
ale bardzo miło spędzona sobota. Fotki to Maciek jakieś może wrzuci ale chyba za wiele ich nie ma bo nikt nie miał weny do robienia

mam z 5 zdjeć:D na jednym widać ślady po naklejkach!

Opublikowano
miło było-jak tapicerka wyszła ?widać efekt ?zapach sie jeszcze utrzymuje ?

zielona herbatka nadal żywa była jak wczoraj sprawdzałem;p efekt mega! nie ma jak transformacja z monochromu w kolor:D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
no to jest na 3 na wyjazd ;) czym jedziemy :?: bo mój z lekka za mały ;) ...

Na "pake" wejdzie ładnych parę osób :-]

Tak tak, jeszcze któryś z nich wypije mi płyn do spryskiwaczy i będzie miał lepiej niż ja :D taaaak nie może być :D jak pić to razem :D

Opublikowano

Co ? Kto ? Co się dzieje ? :o Ja ?? :-]

Mam szybkie kombi w razie, jak szybki sedan za mały :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
może jakiegoś busa wynajmiemy ?

Tranist zajęty niestety:) Wszystko mi mówi, że będzie wtedy w okolicy Danii;p

Opublikowano

ja sprobuje zagadac o vw caravelle t5 z silnikiem z 3 czerwonymi literkami:P 7 osob wejdzie, a w rozliczeniu umyjemy saaba cabrio:D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jadę na rocznice już w piątek koło południa, na wypadek problemów ze zlokalizowaniem hali :lol:

Ale jeśli ktoś będzie miał miejsce w aucie to chętnie się zabiorę w drogę powrotną, tylko proszę dać znać za wczasu bym biletów nie kupił:)

Opublikowano

HALO POZNAŃ!! Ponawiam pytanie, kto jedzie autem i mnie zabierze ze spotkania do Poznania? Bo w tamtą stronę jadę pociągiem ale potrzebny mi powrót..