zajonc Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 było super choć nie byłem w formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sander Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Moja forma też nie była rewelacyjna ale bardzo miło spędzona sobota. Fotki to Maciek jakieś może wrzuci ale chyba za wiele ich nie ma bo nikt nie miał weny do robienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ale bardzo miło spędzona sobota. Fotki to Maciek jakieś może wrzuci ale chyba za wiele ich nie ma bo nikt nie miał weny do robienia mam z 5 zdjeć na jednym widać ślady po naklejkach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 drzwi kierowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timur Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 miło było-jak tapicerka wyszła ?widać efekt ?zapach sie jeszcze utrzymuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 miło było-jak tapicerka wyszła ?widać efekt ?zapach sie jeszcze utrzymuje ? zielona herbatka nadal żywa była jak wczoraj sprawdzałem;p efekt mega! nie ma jak transformacja z monochromu w kolor:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 no to jest na 3 na wyjazd czym jedziemy bo mój z lekka za mały tylko poproszę czymś szybkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 8 Maja 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 no to jest na 3 na wyjazd czym jedziemy bo mój z lekka za mały ... Na "pake" wejdzie ładnych parę osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 no to jest na 3 na wyjazd czym jedziemy bo mój z lekka za mały ... Na "pake" wejdzie ładnych parę osób Tak tak, jeszcze któryś z nich wypije mi płyn do spryskiwaczy i będzie miał lepiej niż ja taaaak nie może być jak pić to razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 tylko poproszę czymś szybkim może matt nas zawiezie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matt Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Co ? Kto ? Co się dzieje ? Ja ?? Mam szybkie kombi w razie, jak szybki sedan za mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 widzieliście ile Nas się nazbierało ? może jakiegoś busa wynajmiemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 może jakiegoś busa wynajmiemy ? Tranist zajęty niestety:) Wszystko mi mówi, że będzie wtedy w okolicy Danii;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 a może z wypożyczalni ? drogo nie powinno wyjść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 ja sprobuje zagadac o vw caravelle t5 z silnikiem z 3 czerwonymi literkami:P 7 osob wejdzie, a w rozliczeniu umyjemy saaba cabrio:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marasec Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 A co się w ogóle szykuje bo nie kumam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Marku loooknij TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marasec Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 kusząca propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sander Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Panowie rocznice już za tydzień może zrobimy jakiegoś spota organizacyjnego odnośnie wyjazdu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 tylko nie w ten weekend !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 tylko nie w ten weekend ! to może w następny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 po drodze się zgadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ja jadę na rocznice już w piątek koło południa, na wypadek problemów ze zlokalizowaniem hali Ale jeśli ktoś będzie miał miejsce w aucie to chętnie się zabiorę w drogę powrotną, tylko proszę dać znać za wczasu bym biletów nie kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sander Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 To może tak kto jedzie na pewno oprócz zajonca, kuflika i mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 HALO POZNAŃ!! Ponawiam pytanie, kto jedzie autem i mnie zabierze ze spotkania do Poznania? Bo w tamtą stronę jadę pociągiem ale potrzebny mi powrót.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi