sander Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 czyli czekamy na ciepłe dni albo ogrzewany garaz Myślę że jak Maciek dostanie pewną paczkę to zorganizuje od razu jakieś spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Myślę że jak Maciek dostanie pewną paczkę to zorganizuje od razu jakieś spotkanie ciii... ale musi być powyżej 0 stopni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Chłopaki, będę w Poznaniu od 8 do 12 lutego więc jeśli organizujecie jakiś spocik to chętnię zajrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Chłopaki, będę w Poznaniu od 8 do 12 lutego więc jeśli organizujecie jakiś spocik to chętnię zajrzę ja ćwiczę wtedy samoobronę, więc może być kiepsko;/ ale pomyśle nad tym;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 niebawem będzie mały spot. tylko dla tych co byli ostatnio;p bo spot malutki i w innym lokalu. dalsze info wkrótce:) Miejsce- owiane tajemnicą, ktoś już wie;p Wieeeelki garaż Pacjent- saab 900 cabrio, zielona butelka metalic. Białe skóry, lakier w kiepskim stanie:) Lub ewentualnie porsche 968 w kolorze seledynowym:D też cabrio;p Wybierzemy na miejscu:D Najbliższa sobota była by idealna, ale mam już inne plany;/ więc albo będzie trzeba to zrobić w niedziele od 13 albo w następna sobotę od 11. Więc jak, jedziemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawbor85 Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 fajnie, że szykuje się spotkanko... ja jestem jak najbardziej za co do terminu to wolałbym przyszłą sobote (20.02).. ale jak reszta bedzie wolała najbliższa niedziele to pojawie sie w niedziele, w końcu trzeba przetestować nowy sprzęt .... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 a co powiecie na najbliższy piątek? od jakiej godziny by wam pasowało? Paweł, Ty tez masz maszynę, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawbor85 Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 no mam maszyne piątek raczej odpada, bo do 16 w pracy siedze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matt Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Ja również jestem chętny Mi pasuje każda godzina, każdego dnia tygodnia Na razie dysponuje tylko polerką Bosch'a. Cały czas czekam na paczkę z kilkoma kosmetykami. Może do czasu spota zdążę zamówić miernik lakieru. Jakby brakowało aut, to mogę coś załatwić od ręki, np. najbardziej nas interesujące czarne perły. Z innymi lakierami też nie będzie problemu. Może następnego spota zrobimy u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Mi tylko weekendy pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Zdjęcia W linku zdjęcia z naszego spotu:) Niestety jestem zbyt leniwy, by linki wrzucać po kolei..może ktoś inny to zrobi? mała zachęta co do fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Fajne macie te spotkania tylko pozazdrościć Widze że Dasik był w akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sander Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Był w akcji i to nie jeden ale gwiazdą wieczoru i tak został SV concorso i miernik PD8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 ale gwiazdą wieczoru i tak został SV concorso ale na zdjęciach to nie kropelki po SV:DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Na kolejne spotkanie chętnie bym wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sander Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 zapraszamy reprezentanta stylepoznan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 No i już nie jestem anonimowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 może się kiedyś "spykniemy" na stylowym spotkaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Myślę, że jest to dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 ehh szkoda ze dopiero teraz znalazlem to forum ale na nastepnego spota napewno przyjade... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 W przygotowaniu nietypowy spot:) Jest spora robota do zrobienia... Mianowicie, w klubie żeglarski w którym pracuje posiadamy białego forda transita, niestety z racji czasu i charakteru pracy jest już raczej kremowy;p Dogadałem się ze sponsorem, że po jego odświeżeniu zostanie nam ponownie obklejony. Roboty jest sporo, ale chodzi głównie o potraktowanie lakieru w odpowiednio brutalny sposób:) Wnętrze też pozostawia baaardzo wiele do życzenia, ale czy dam radę coś z fotelami zrobić to nie wiem(myślałem nad pożyczeniem odkurzacza piorącego z komfortu na 1 dzień;p) Praca będzie wykonywana w hangarze pomiędzy łódkami, wstępnie planuję to na połowę kwietnia. W ramach podziękowania za pomoc, proponuję rejs najfajniejszą na Kiekrzu łódką s/y Kołobrzeg- zabytkowa cała w teaku. Diabelsko szybka, do dziś wygrywa z nowoczesnymi konstrukcjami;) Czy są jacyś chętni do pomocy? Z racji rozmiaru blach, to chyba tylko osoby z maszynami. No chyba, że ktoś chcę szaleć w środku, a jest tam co robić Do pracy proponuję odpalić grila i kilka piwek:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 hmm chetnie bym wpadl mam praktyke w polerowaniu jachtow takie cos traktujemy zawsze PPS Technology pastami i oczywiscie do protekcji Teflon tez firmy PPS ale w polsce chyba bede dopiero na swieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 hmm chetnie bym wpadl mam praktyke w polerowaniu jachtow ale mówiąc transit mam na myśli forda;) tak czy inaczej zapraszam;p dopiero na swieta wielkanocne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 heh no ladnie Forda tez mozemy tak bede na wielkanocne prowdopodobnie wyjade 2 kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
all4auto Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Bardzo chętnie wpadnę i pomogę czekam na dokładniejsze info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi