fireman Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 rafgix1, lepiej niech szwagier odpuści temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafgix1 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 @fireman Miałeś styczność coś było "nie teges"? Zachwalają "powłokę diamentową", według nich bardzo dobrze odpycha wodę itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 9 Czerwca 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Pytanie nie w temacie KA. Czy ktoś z Was ogarnia temat ogrodzenia? Może macie zaufaną firmę z wlkp która dobrze zrobi mi płot,bramę itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak R1 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jest ktoś z okolicy Słupcy? Zagórów/Golina/Września/Konin ? Mam nadzieję, że trafiłem w dobry dział, dopiero raczkuję na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychuslu89 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Widzałem szyld u nich z Ziebart że powłoka za 699zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jestem ciekaw co kryje się pod ceną 699pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitazz Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 pro rider, czyżby twoje autko stało dzisiaj na Podgórnej?Bo jak tak to widziane i się podobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgadza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalk Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Witam Koledzy, poszukuję płyt ażurowych używanych. Jeśli ktoś coś wie to prosiłbym o wiadomość na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Koledzy gdzie u was w poznaniu można kupić kosmetyki do aut prócz autonablask.pl bo są dopiero dostępni po 16 a jestem akurat w Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saroyan Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Detailershop, mylna 25, sklep stacjonarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 A jest jakiś jeszcze bo widzę że w ofercie na stronie nie mają produktów SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Nie ma, maja wiele innych ciekawych marek warto zajrzeć. SG w Poznaniu ma chyba tylko ANB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Ktoś w sobotę jedzie do SNB Łódź ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robcok Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Ktoś w sobotę jedzie do SNB Łódź ? ja się zastanawiam, myślę tylko czy jeżeli dopiero się wdrażam w "te" tematy to czy będę miał tam co robić? no i niestety pracuje do 11:30 więc byłbym troszkę później.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 23 Września 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ja jadę i zostaje do niedzieli. Mam wolne miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaarolek1 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 witam jest ktoś moze z Poznania Leszna szukam kogoś kto się zajmnie polerka, korekta lakieru, Proszę na PW pisać. Ja jestem z Kościana pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Panowie, jakieś opinie na temat Smart Detailing z Poznania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 pLaYmAn, szkoda nerwów i pieniędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 zajonc a coś rozwiniesz, spore studio, oddział również w Warszawie, prace wygladaja ok. Pytam z czystej ciekawosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Michael MSTP, klient płaci 600 zł za detailing wnętrza. Widzę samochód po tygodniu, zaglądam do środka i robię wielkie oczy regulacja pasów na słupkach bocznych nie tknięta, tylna kanapa w ogóle nie złożona i nie odkurzona, osłony przeciw słoneczne nie umyte, przedni schowek od pasażera również, szyby pomazane do koła zapasowego nie zaglądałem Na zdjęciach na FB szału nie ma mogę pokazać paręnaście wpadek na fotach P.S. konkurencja do dla mnie żadna bo działam w innych sferach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 6 paczek za wnętrze to już rzeczywiscie powinno byc tip top. No Twoje portfolio troche sie różni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 spota róbmy chociaż na bezdotyku po to ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 spota róbmy chociaż na bezdotyku po to ten temat O! Dobry pomysł, będę miał w końcu pretekst, żeby umyć auto Człowiek stale zapracowany, to nie ma kiedy porządnie umyć auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 6 Listopada 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 spota róbmy chociaż na bezdotyku To kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi