robcok Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 robcok, Znam jednego gościa w Warszawie, który z imprezy u teściowej w listopadzie wyszedł pod pretekstem wyrzucenia śmieci, a faktycznie pojechał na mecz pociągiem do Szczecina. Także dasz radę HAHAHAH dobre ciezko bedzie tym bardziej ze szwagry juz chlodza buteleczki, a tesciowa jest wporzadku wiec niepotrzebnie minusow wole nie lapac jakby to bylo wczesniej to bym wpadl chociaz na troche ale o 16 to lipa moze innym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Niestety obowiązki nie pozwoliły nam na uczestniczenie w testach Dzięki za udane spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strefa-AK Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Dzięki wszystkim za przybycie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dzięki za organizację spota. Miło było wszystkich poznać i pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Ja również dziękuje wszystkim za świetne spotkanie. Przede wszystkim organizatorom za świetną organizację, pyszne jedzenie, miłą atmosfere oraz pozostałym przybyłym za miło spędzony czas Mega dzieki za nagrodę Oby więcej takich spotkań w naszym regionie. Dzięki raz jeszcze i do następnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Z doświadczenia wyniesionego z innych spotów wiem, że brakowało tu karteczek/naklejek z nickiem które każdy nosiłby godnie na swej piersi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Z doświadczenia wyniesionego z innych spotów wiem, że brakowało tu karteczek/naklejek z nickiem które każdy nosiłby godnie na swej piersi. Zgadzam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Miejmy nadzieję. że chłopaki zrobią jakieś zakończenie sezonu i wtedy uskutecznimy pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babybenz Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 czekam na kolejnego spota! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_S Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Na kolejnym postaram się być, bo teraz niestety impreza rodzinna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strefa-AK Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Z doświadczenia wyniesionego z innych spotów wiem, że brakowało tu karteczek/naklejek z nickiem które każdy nosiłby godnie na swej piersi. To fakt Będzie oczywiście niebawem reedycja - kartka z pomysłami już się powoli zapełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strefa-AK Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Kilka zdjęć ze spotu do obejrzenia pod linkiem: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Cześć. Szukam firmy detailingowej, która posiada salon i "przezimuje" supercary - mowa o 3 miesiącach - auta mogą stać jako wizytówka firmy - ważne żeby były chronione przez niskie temperatury. Wraz z dbaniem przez ten okres.. Tylko Warszawa i Poznań wchodzą w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitazz Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Troche nie na temat ale co tam.Robi ktos z forumowiczow zakupy w tk maxx?Jezeli tak to moge kogos obdarowac znizka 20%.......niestety jeden minus to obowiazuje ona od piatku 17 do poniedzialku 20 pazdziernika...ktos chetny...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucky Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 pitazz, w sobotę tam byłem na zakupach z kobietą Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbarti Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 pitazz, Ja poproszę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 16 Października 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Panowie może by coś w stolicy Wlkp zorganizować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 16 Października 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 A chętnie można by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 16 Października 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Rozrywkowy spot czy pracowity? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 16 Października 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Sprawa wygląda następująco. Jak chcecie spot piwny to spotykamy się na starym a jak chcecie pracować to zapraszam do mnie. Trzeba tylko znaleźć pacjenta i chętnych do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 16 Października 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Dla mnie bez znaczenia. Byle nie w week 25-26.10. Jak będzie jakiś pacjent można go trochę namleczkować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Ja bym wolał polatać na maszynie trochę A po pracy można gryla rozpalić i piwko wysączyć Niestety pierwszy wolny weekend mam dopiero 15/16.11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Jak najbardziej któryś weekend można coś polatać przy jakimś pacjencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitazz Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Pacjent by się znalazł ale jestem przed blacharką i mija się to z celem...a tez bym wpadł trochę popatrzeć i się pouczyć ale również nie week 25-26.10 bo mam malej 3 latka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi