kuflik Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 dobra, postaram się znaleźć coś czarnego;D gdzie reszta poznaniaków sie ukrywa? zglaszać się
all4auto Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Panowie ja obecnie mam czarne auto, lakier jeszcze świeży ale możemy na nim popracować :] przynajmniej efekty będą bardzo dobrze widoczne.
sander Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Bardzo chętnie się piszę na spotkanie
kuflik Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 ja, Wojtek, Bartek i Jachu:) ja widze 4;p Idealni chyba. a wo poznaniu mamy jeszcze Astonbalt Gliptone Pawel80 stefino pLaYmAn oycze 19Urban94 może ktoś się skusi:D ale 4-5 osób, to chyba optymalnie na jedno autko, potem będzie tłok. p.s. ja proponuję sobotę koło godziny 11:) bo tak mi najbardziej pasuje. w niedziele mam zajęcia do 12 a potem zazwyczaj rodzinny obiad;p a w tygodniu to każdy wie jak jest.
zajonc Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Weekendy u mnie jak najbardziej przyszły weekend mi pasuje
sander Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 A może by tak zrobić na początek małe spotkanie integracyjne? Wczesnym wieczorem w tygodniu spotkać się gdzieś na parkingu w CH pogadać? Co Wy na to ?
zajonc Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 jestem za ale przed spotkaniem nie myć auta !!
kuflik Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 oj po co.. zintegrujemy się na miejscu;p a nie dwa razy latać. To proponuje spotkanie w następna sobotę o 11 u mnie:) Tak wstępnie;p Obecność kuflik zajonc all4auto sanders no i jeszcze jedna osoba się zmieści jeśli się szybko zgłosi;p
zajonc Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Kuźwa a mi sobota nie pasuje, bo mam piwnice wybebeszyć cała no chyba, że zrobię to w niedzielę
sander Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 kuflik na 99% jestem w sobote u Ciebie
kuflik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 no to sory zajonc, wychodzi na to, że zrobisz to w piątek lub niedziele:DD w sobotę u mnie;p Wojtek, jak z Toba?
zajonc Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 zrobię to w niedziele Zabieram ze sobą wszystko oprócz myjki Jakie auto robimy ? Podaj adres na PW
kuflik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 dane poszły na pw:) mam nadzieję, że w miarę dokładnie podałem:D Jeszcze jedno wolne miejsce mamy jak coś, bo na razie jest nas 4 jeśli all4auto dotrze. Myjkę ciśnieniową mam, więc luzik. Samochody zaniedbane też mam, więc luzik:) Na żółtej fieście zrobiłem test spota, i po prostu mi kopara opadła;p a robiłem ręcznie:>> więc możliwe, że to jest dobry pomysł. ewentualnie ściągnę czarnego saaba.
zajonc Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 jak zumi dobrze pokazało adres to dotrę na miejsce Myślę, że przy czarnym będzie się lepiej pracować
kuflik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 jak zumi dobrze pokazało adres to dotrę na miejsce dlatego podałem również współrzędne:D
zajonc Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 to do zobaczenia tylko żebym wosków z lodówki nie zapomniał wyciągnąć
sander Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 w sobote się widzimy. Już wszystkim znajomym i rodzinie powiedziałem ze jestem zajęty i mnie nie ma p.s. widzę że reszta poznaniaków nie jest chętna na spotkania
all4auto Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Ja również będę, może nie punkt 11 ale się pojawię. Straszne urwanie głowy mam w ostanich tygodniach
kuflik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 uprzejmie informuję, że organizator zabawy o nas zadbał auto w najlepszym możliwym kolorze załatwione, w stanie idealnym do naszej zabawy. Dodatkowo w planie zapas płynów bezalkoholowych oraz coś na ząb w okolicy obiadu;p Bo nie mam pojęcia ile czasu nam zejdzie;/ a następne spotkanie to pewnie noworoczne. Albo w pierwsze święto
Administrator CleanerFreak Opublikowano 8 Grudnia 2009 Administrator Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 w sobote się widzimy. Już wszystkim znajomym i rodzinie powiedziałem ze jestem zajęty i mnie nie ma Takie podejście do sprawy mi się podoba - przynajmniej wszyscy wiedzą na co mogą liczyć (albo nie liczyć )
zajonc Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Spóźnię się minimalnie, bo muszę w pracy chwilkę posiedzieć
kuflik Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 no co zrobić.. wszyscy widzę się spóźnią;p ale ja poczekam:)
Rekomendowane odpowiedzi