aro_77 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ale zauwazyliscie jaka lekka, musi sie nia na prawde swietnie pracowac...
sebba75 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ale zauwazyliscie jaka lekka, musi sie nia na prawde swietnie pracowac... Zdam relacje po pierwszej probie .Dobrze ze tesciu byly strazak jak sie lakier zapali zgasi bez problema
Łukasz Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Chciałbym zobaczyć pracę wełniaka + jakaś agresywna pasta + mocny docisk do lakieru Ciekawe po jakim czasie zaczęło by się kopcić
sebba75 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Chciałbym zobaczyć pracę wełniaka + jakaś agresywna pasta + mocny docisk do lakieru Ciekawe po jakim czasie zaczęło by się kopcić I kto tu jest szyderca
JJ. Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Z taką maszyną trzeba pracować 1cm od lakieru, też zrobi swoje A ja poproszę o nazwę firmy na PW, chciałbym zobaczyć cóż to za fachowcy..
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ja bym przed taką maszyną użył szczotki drucianej żeby lepiej podkreślić głębię koloru
Łukasz Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Sebek, my to przy nich jesteśmy marnymi szydercami
SJake Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Auto Detailingu i ułyszałem że lakier czasami poleruje się z prędkością 5000 obrotów AaaaPPfffffff... chyba, ze przygotowujesz autko pod nowy lakier - to tak
sebba75 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Jeszcze rozwazam taka maszyne bo patrzac na mine pracownika to normlanie taki szczesliwy jak by ktos mu w kieszen narobil sorry ale nie moglem sie wstrzymac http://chemicar.pl/big2.htm
julian Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 co za pacany. spalić można przy 1000obrotów, jak się ma niefart. może kolesiowi chodziło nie o 5000obr tylko o 5 jako prędkość ustawiona w maszynie?
Gibon86 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Chodziło na bank o 5 tys bo pytałem się dwa razy i mówiłem że pierwsze słyszę ale może jakaś nowa technika to czekałem na to co dalej będzie. Może rzeczywiście gościo myślał o 5 biegu ale makita ma chyba podobne parametry. Rozchodzi się o to że jeśli ktoś robi szkolenie i powtarza kilka razy o 5 tys obr. to ktoś może w to uwierzyc i lakier spalony albo będzie szukał polerki żeby tyle kręciła.
miki Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Ciekawe która firma produkuje PANCERNE pady do takich obrotów
Gibon86 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Oni na bank przy 5 tys nie polerują bo ich maszyna nawet tyle nie kręci. Tylko nie wiem dlaczego idą w zaparte że ma byc 5tys i że hitachi nie jest zadobra do polerowania. Jak julian napisał pewnie chodzi o 5 bieg i oni myślą że każdy bieg odpowiada liczbie obrotów czyli jak 3 to 3 tys obr/min
julian Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 najlepsze jest to, że ja ani makitą ani hitachi zwykle nie przekraczam 2,5, ale nie tyś obrotów, tylko tzw. biegu! nawet, gdyby robili to na "piątym biegu", to jakaś porażka...
SJake Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Dobra, bez JAJ - chodzi o APP i ich szkolenie - prawda?
miki Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Dobra, bez JAJ - chodzi o APP i ich szkolenie - prawda? W APP pracują na maszynach RUPES
Rekomendowane odpowiedzi