Jump to content

Recommended Posts

• Administrator
Posted

Cześć,

"Z satysfakcją informujemy, że w Centrum Targowo-Kongresowym Ptak Warsaw Expo w warszawskim Nadarzynie odbędzie się już IV edycja Międzynarodowych Targów Motoryzacyjnych Warsaw Motor Show. Planowany termin wydarzenia to 15-18 listopada 2018 r. "

Tymi słowami zaczyna się info na stronie wydarzenia.
Jak co roku, na targach będzie się wystawiało sporo firm z naszej branży.

Ja również będę na miejscu. 
Zapraszam w każdy dzień targów na stoisko SonaxPROFILINE gdzie będę w towarzystwie techników Sonax, wykładowców DetailingAcademy, Pawła Nowickiego i specjalistów detailingu z Europy. Jak to mówią, będzie grubo!

Odbędzie się też super spotkanie a tak naprawdę świetna konferencja detailingowa.

Zapisy prowadzone są przez system rezerwacji usług auto detailingu oraz szkoleń www.detailingo.pl 
(tutaj link bezpośredni: https://www.detailingo.pl/szkolenia/warszawa-sonax-profiline/). 

Forum Kosmetykaaut.pl będzie patronem konferencji.

Zapraszamy do spotkania na żywo podczas konferencji oraz na stoiskach.

SONAXPROFILINE.jpg.bb8183c14885bdd96ee1149a4b2ad81d.jpg.2874b99a5eb617a0fe1063f8205b0a25.jpg

Posted

Super wiadomość 🙂

Mania & Suchecki potwierdzają swoją obecność na konferencji Sonax-a.

Do zobaczenia 😄 

Posted

Dziękuje 😏, nie ukrywam że jeśli Twój czas pozwoli chciałbym zamienić słowo między innymi o Max P.

Posted

Czy ktoś z WLKP się wybiera? (Ostrów Wlkp, Kalisz) 

Posted

Obok zaparkował ciut mocniejszy brat 💪:-D

20181117_130354-01.jpeg.b3707800939565b9c05ffc7c43a8efd0.jpeg

Oczekiwanie na wejście:

1837933429_OpenWMS.jpeg.415b63ef23c5ae8485158ef2b7d10b81.jpeg

A tu już stoisko Sonaxa i praca nad bardzo rzadką "faworitką".

Faworitka.jpeg.49bb44270d3e18d5105717f479e5c260.jpeg

@AreK dzięki za sympatyczne pogaduchy :good:

• Administrator
Posted

Oj, co to był za dzień. Jak się pozbieram to coś napiszę.

Bardzo Wam dziękuję za odwiedziny i zapraszam na jutro.

Zapraszam również na OldSchoolDetailing Arek Kaźmierczak na Fejsie. Tam będzie znacznie więcej relacji z targów 

Posted

Było super.@Arek jeszcze raz dzięki za wkręcenie do ekipy i możliwość pracy przy skodzianie. Mam niedosyt szkoleniowy, ale możliwość pracy z najlepszymi jest dla mnie szczególnym wyróżnieniem. Pozdrowienia dla całej ekipy i czekam na więcej.

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

Posted

@AreK @MirekGTS budujące jest to, że wspólna pasja momentalnie skraca dystans między nowo poznanymi osobami. Nie ma niepotrzebnego udawania i tworzenia zbędnych pozorów.

Świetnie się dzięki Wam bawiłem👏👊🤩

P.S. Szczere uśmiechy na twarzach potwierdzają fantastyczną atmosferę panującą w hali detailingu na WMS 2018 :-)

Posted

@paperson dokładnie, motto Arka "połączyła nas pasja" idealnie tu pasuje.

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka