Jump to content

NanoFactor - aktywna piana do mycia samochodów > pytania i odpowiedzi <

Recommended Posts

• Dystrybutor
Posted

Witajcie!😀 Nadszedł czas na zaprezentowanie Wam bardzo wydajnej, a zarazem bezpiecznej piany aktywnej. 

nanofactor.png.b552d85c39bedbed7343a7f7d3aebe89.png

NanoFactor - bezpieczna piana aktywna 

Opis:

• Obfita piana
  • Posiada właściwości antykorozyjne

Typ:
   Koncentrat

Wydajność:
   1L koncentratu daje  do 100L roztworu

Dostępne opakowania:
   1L - 21,90 zł 
   5L - 100,90 zł dwie mikrofibry GRATIS !
   10L - 194,90 zł
   20L - 376,90 zł

pH produktu: 
   ok. 12,50

Dozowanie:
   Rozpylacze: 1:50-1:100
   Pianownice: 1:5 – 1:10

Poniżej krótki filmik przedstawiający działanie preparatu NanoFactor w praktyce:

• Okay 1
  • Moderator
Posted
Cytat

Opis:

Posiada właściwości antykorozyjne

Sprawdzimy :)

• Super 1
  • Dystrybutor
Posted

@zmorka Po zastosowaniu produktu na "surowych powierzchniach metalicznych" powstaje warstwa ochronna, która chroni przed czynnikami zewnętrznymi. 🙂 

• 6 months later...
Posted

Piana kosa, używam do sprzętu ciężkiego co idzie w pole 😜. Głównie jako oprysk i spisuje się BDB.

• 3 years later...
Posted

Heya, ostatnio miałem możliwość przetestowania NanoFactor i jestem pozytywnie zaskoczony. Test odbył się na białym VW Transporter ekipy budowlanej, który nie był dłuuuuuuuugo myty. Myślę, że wraz z myjką z podgrzewaniem wody ustawioną 60° roboty dla szamponu zostałoby niewiele, ale mam pytanie. @ProElite Czy jest to bezpieczna piana dla wosków, sealantów, powłok ceramicznych, niewidzialnych wycieraczek, aluminium, chromu, plastików?

Posted
1 godzinę temu, pioter94 napisał:

No to skoro zjada woski to i sealanty pewnie też 😞

Sealanty są reguły trwalsze niż naturalne carnauby. 

Ja też tej piany używam używam jako pierwszego kontaktu na samochody które nigdy pielęgnacji nie widziały 😄 😁😁

Posted

NanoFactor może podgryzać delikatne woski, na pewno ugryzie mocne, jeżeli w ruch pójdzie rękawica.

Jeżeli tylko oprysk, bez jazdy tzw mechanicznej, nie gryzie szybkich powłok i sealantów.

• Okay 1