Putkowski07 Opublikowano 10 Października Zgłoś Opublikowano 10 Października W dniu 8.10.2024 o 11:35, pablo15005 napisał(a): Ktoś wie co za premiera 10.10 od kiurlab? Podejrzewam że ich Tar & glue
drufi Opublikowano 10 Października Zgłoś Opublikowano 10 Października https://www.koch-chemie.com/pl/produkty/rapid_rinseless_wash Jednak będzie? 3
Putkowski07 Opublikowano 16 Października Zgłoś Opublikowano 16 Października Dressing do opon od fx protect 2
Putkowski07 Opublikowano 20 Października Zgłoś Opublikowano 20 Października Nowość od Fresso. Linia do sprzątania w domu 1
Arkeolowy Opublikowano 23 Października Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października takiego jet dry”a mógłbym mieć 2 1
Moderator Domel Opublikowano 23 Października Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Października Nowości od @ADBL Pojemności 10 litrowe.
pablo15005 Opublikowano 23 Października Zgłoś Opublikowano 23 Października @Domel dobra opcja bo dodają kranik do przelewania gratis
Moderator Domel Opublikowano 23 Października Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Października 53 minuty temu, pablo15005 napisał(a): @Domel dobra opcja bo dodają kranik do przelewania gratis ooo a ja nakupiłem tych kranikw ostatnio z 20
Zmudami Opublikowano 24 Października Zgłoś Opublikowano 24 Października Jeszcze nie w sprzedaży, ale na Instagramie DIY pokazane zostały nowe polerki akumulatorowe, ciekawe rozwiązanie na baterie W piątek więcej info będzie 4 1
pablo15005 Opublikowano 24 Października Zgłoś Opublikowano 24 Października Ktoś coś wie o ultracoat? Idą w ślady cleantle?
luk45z Opublikowano 24 Października Zgłoś Opublikowano 24 Października Nowości z @Cleantle Odour Terminator oparty o probiotyki które neutralizują zapachy oraz nowa formulacja Industrial Degreasera 2
gprzesniak Opublikowano 24 Października Zgłoś Opublikowano 24 Października 5 godzin temu, pablo15005 napisał(a): Ktoś coś wie o ultracoat? Idą w ślady cleantle? Nihil novi. Pewnie kolejny graphen na rynku. Zobaczymy jak z jakością? Do tej pory mieli sporo fajnych siuwaksów, ze szczególnym wskazaniem na metal guard.
zeea Opublikowano 24 Października Zgłoś Opublikowano 24 Października W dniu 1.11.2023 o 18:00, przemas.p napisał(a): Wygląda na to że oprócz redesigning-u wpadnie kilka nowych produktów. https://fb.watch/o2fguqGXbc/ Nadałem z mojego fona przy użyciu Tapatalka Używał ktoś tego produktu? To mocna zasada, kwas ? Każde info mi się przyda
Adrian89 Opublikowano 24 Października Zgłoś Opublikowano 24 Października Używał ktoś tego produktu? To mocna zasada, kwas ? Każde info mi się przyda Forensic używał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
SZERRY CHERR Opublikowano 24 Października Zgłoś Opublikowano 24 Października 8 godzin temu, luk45z napisał(a): Nowości z @Cleantle Odour Terminator oparty o probiotyki które neutralizują zapachy oraz nowa formulacja Industrial Degreasera Skąd informacjia o nowej formulacji ID ?
luk45z Opublikowano 24 Października Zgłoś Opublikowano 24 Października @SZERRY CHERR https://www.instagram.com/motogo_sklep/reel/DBf2oSaNsIh/
Moderator Domel Opublikowano 24 Października Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Października 3 godziny temu, zeea napisał(a): Używał ktoś tego produktu? To mocna zasada, kwas ? Każde info mi się przyda Uzywałem i miałem problemy aby usunąć nim w pierwszym rzucie 3 QDki grafenowe, więc NARAZIE nie mam do niego przekonania. 1
przemas.p Opublikowano 24 Października Zgłoś Opublikowano 24 Października @zeea pH jak wyżej 2-3. Udało mi się nim zdjąć tygodniowy spectral rain coating , przy użyciu mechaniki oczywiście . Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 1
zeea Opublikowano 24 Października Zgłoś Opublikowano 24 Października @przemas.p dzieki. Sprawdzimy jego moc na ciężkim zawodniku 1
krisbe Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października W dniu 16.10.2024 o 06:29, Putkowski07 napisał(a): Dressing do opon od fx protect No w końcu! Miałem próbkę z imprezy w MR Cleaner. Mega ładnie się trzymał, fajna aplikacja. U mnie obecnie w top 3.
Rekomendowane odpowiedzi