Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@drufi Możliwe.

@kolunio^Tak, gyeon juz o tym trąbi jakiś czas. Zapowiada się petarda. Stary robi robotę jak ktos umie go aplikować,  a nowy wygląda na jeszcze lepszego zawodnika.  Czekam bardzo i od razu kupię 250 albo 400ml.

• Moderator
Opublikowano
3 godziny temu, AudiBlask napisał(a):

@gprzesniak nowy Cure to nie tylko nowe opakowanie ? 

Wszystkie nowe zmodyfikowane Gyeon'y powinny miec nowe etykiety z nazwą REDEFINED - o ile sie nie mylę 🙂

• Lubię to 1
  • Dziękuję 1
Opublikowano

Znajomy w Niemczech kupił Eco Washa od gyeona ok miesiąc temu. U nas jak zawsze prawie najpóźniej wszystko dostępne.

Opublikowano
10 minut temu, tynciu88 napisał(a):

Znajomy w Niemczech kupił Eco Washa od gyeona ok miesiąc temu. U nas jak zawsze prawie najpóźniej wszystko dostępne.

Chciałem właśnie napisać że w DE już jakiś czas bez problemu dostępne nowe produkty. A u nas bieda jak zawsze. No cóż.

Opublikowano

Sam już szukam czy w DE nie zamawiać bo na przyszły weekend bym potestował...tylko jaki sklep wybrać 😁

• Moderator
Opublikowano
36 minut temu, #kris napisał(a):

Sam już szukam czy w DE nie zamawiać bo na przyszły weekend bym potestował...tylko jaki sklep wybrać 😁

Spokojnie kontenery już płyną. Na dniach chyba będzie paczka w @AutomotiveCare.pl o ile sie nie mylę 🙂

• Super 1
Opublikowano

Testował już ktoś nowy targ od adbl? Warto? Bo wygląda jak tańszy zamiennik Vasco z opisu. 

Swoją drogą to fajnie producenci mają już wywalone na forum. Nawet w swoim dziale nie dali tematu z nowościami 

• Lubię to 5
Opublikowano

Hej. Linnia RVL LABS od Revello już dostępna. Według testujących wosk Glossy Armor Coat oraz hydrowosk Prestige Wax znalazły się w czołówce. Bardzo dobrze w testach wyszedł też TFR, alkaiczna piana (bez wodorotlenków, fosforanów i NTA) i glass cleaner bezzapachowy (bez amoniaku).

10 produktów.jpg

• Lubię to 3
  • Super 1
  • Moderator
Opublikowano
46 minut temu, MikeLBN napisał(a):

Ten od czarnych zacieków wprowadzili do PL dystrybucji. Na allegro za 144zł jest

Tak 🙂 "oglądałem" go w MRC 🙂 mam na liscie zakupów 🙂 A masz numer aukcji pod reka ?

Opublikowano

Nie wiem czy to coś wniesie do tematu, ale kiedyś miałem białe dość stare auto do ogarnięcia z masą takich czarnych zacieków, pod lusterkami, każda klamka, różne szczeliny i świetnie się sprawdził Industrial Degreaser z @Cleantle. Co może zawierać taki dedykowany sonax do zacieków? 

Opublikowano

@MikeLBN
Kiepsko z dostępnością.
Cleanstar nadal niedostępny - podobno w połowie maja ma się pojawić.
Trockenwasche dostałem na promce w autochemii.
5a84c7fc84f4be9caf5a8f2714bfa207.jpg
@Gardor
Na takie zastosowanie trafiłem na YT:

Trochę przypomina takiego wash plusa.

Opublikowano

Cześć, 

część nowości dotarła już do Polski i właśnie trwają dostawy do sklepów. 
W najbliższych dniach proszę się spodziewać na półkach:
Q² Rim EVO
Q² Trim EVO
Q² View EVO
Q² LeatherShield EVO 50 i 100 ml
Q² LeatherCoat Redefined
Q²M EcoWash
Q²M PPF SLIP
Q²M IRON Redefined
Q²M Iron Wheelcleaner Redefined
Q²M TotalRemover 
Q²M Prep w nowym opakowaniu

Pozdrawiam
Michał /GYEON PL

• Lubię to 3
  • Super 2
Opublikowano

@marcinm76 @AudiBlask No tak, ale to jest Cure do matowych lakierów, mnie chodzi klasyczny Cure Redifined.

@Gardor  Tak, podobno ma być łatwiejszy w aplikacji i dłużej siedzieć. Kończy mi się stary więc chętnie sprawdzę. Uwielbiam go za śliskość i efekt lustra jaki daje. Znakomity produkt i jeśli ten nowy ma być lepszy to nie mam pytań.

Opublikowano

@gprzesniak nigdy Cura nie użyłem. Słyszałem o problematycznej aplikacji ze względu na mocne przyciemnienie. Jeśli faktycznie aplikacja ma być łatwiejsza to chętnie wypróbuje nowej wersji.