gprzesniak Opublikowano 2 Maja Zgłoś Opublikowano 2 Maja @drufi Możliwe. @kolunio^Tak, gyeon juz o tym trąbi jakiś czas. Zapowiada się petarda. Stary robi robotę jak ktos umie go aplikować, a nowy wygląda na jeszcze lepszego zawodnika. Czekam bardzo i od razu kupię 250 albo 400ml.
Moderator Domel Opublikowano 2 Maja Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Maja 3 godziny temu, AudiBlask napisał(a): @gprzesniak nowy Cure to nie tylko nowe opakowanie ? Wszystkie nowe zmodyfikowane Gyeon'y powinny miec nowe etykiety z nazwą REDEFINED - o ile sie nie mylę 1 1
tynciu88 Opublikowano 4 Maja Zgłoś Opublikowano 4 Maja Znajomy w Niemczech kupił Eco Washa od gyeona ok miesiąc temu. U nas jak zawsze prawie najpóźniej wszystko dostępne.
Patryk14 Opublikowano 4 Maja Zgłoś Opublikowano 4 Maja 10 minut temu, tynciu88 napisał(a): Znajomy w Niemczech kupił Eco Washa od gyeona ok miesiąc temu. U nas jak zawsze prawie najpóźniej wszystko dostępne. Chciałem właśnie napisać że w DE już jakiś czas bez problemu dostępne nowe produkty. A u nas bieda jak zawsze. No cóż.
#kris Opublikowano 4 Maja Zgłoś Opublikowano 4 Maja Sam już szukam czy w DE nie zamawiać bo na przyszły weekend bym potestował...tylko jaki sklep wybrać
Moderator Domel Opublikowano 4 Maja Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Maja 36 minut temu, #kris napisał(a): Sam już szukam czy w DE nie zamawiać bo na przyszły weekend bym potestował...tylko jaki sklep wybrać Spokojnie kontenery już płyną. Na dniach chyba będzie paczka w @AutomotiveCare.pl o ile sie nie mylę 1
sztefan24 Opublikowano 5 Maja Zgłoś Opublikowano 5 Maja Testował już ktoś nowy targ od adbl? Warto? Bo wygląda jak tańszy zamiennik Vasco z opisu. Swoją drogą to fajnie producenci mają już wywalone na forum. Nawet w swoim dziale nie dali tematu z nowościami 5
imola33 Opublikowano 5 Maja Zgłoś Opublikowano 5 Maja @sztefan24 bo na forum jest kilkudziesięciu aktywnych użytkowników, a na grupki na FB dziennie wchodzi tysiące osób
wedmar Opublikowano 8 Maja Zgłoś Opublikowano 8 Maja Hej. Linnia RVL LABS od Revello już dostępna. Według testujących wosk Glossy Armor Coat oraz hydrowosk Prestige Wax znalazły się w czołówce. Bardzo dobrze w testach wyszedł też TFR, alkaiczna piana (bez wodorotlenków, fosforanów i NTA) i glass cleaner bezzapachowy (bez amoniaku). 3 1
sztefan24 Opublikowano 9 Maja Zgłoś Opublikowano 9 Maja @wedmar od siebie polecę neutralna pianę bo ma.ladny zapach takiego swiezego-kwiatowego prania.
MikeLBN Opublikowano 9 Maja Zgłoś Opublikowano 9 Maja Parę nowości od SONAX https://parys.pl/aktualnosci/ @Domel Ten od czarnych zacieków wprowadzili do PL dystrybucji. Na allegro za 144zł jest 4
Moderator Domel Opublikowano 9 Maja Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Maja 46 minut temu, MikeLBN napisał(a): Ten od czarnych zacieków wprowadzili do PL dystrybucji. Na allegro za 144zł jest Tak "oglądałem" go w MRC mam na liscie zakupów A masz numer aukcji pod reka ?
Gardor Opublikowano 9 Maja Zgłoś Opublikowano 9 Maja Nie wiem czy to coś wniesie do tematu, ale kiedyś miałem białe dość stare auto do ogarnięcia z masą takich czarnych zacieków, pod lusterkami, każda klamka, różne szczeliny i świetnie się sprawdził Industrial Degreaser z @Cleantle. Co może zawierać taki dedykowany sonax do zacieków?
drufi Opublikowano 9 Maja Zgłoś Opublikowano 9 Maja @MikeLBN Kiepsko z dostępnością.Cleanstar nadal niedostępny - podobno w połowie maja ma się pojawić. Trockenwasche dostałem na promce w autochemii.@Gardor Na takie zastosowanie trafiłem na YT:Trochę przypomina takiego wash plusa.
AudiBlask Opublikowano 10 Maja Zgłoś Opublikowano 10 Maja Cześć, część nowości dotarła już do Polski i właśnie trwają dostawy do sklepów. W najbliższych dniach proszę się spodziewać na półkach: Q² Rim EVO Q² Trim EVO Q² View EVO Q² LeatherShield EVO 50 i 100 ml Q² LeatherCoat Redefined Q²M EcoWash Q²M PPF SLIP Q²M IRON Redefined Q²M Iron Wheelcleaner Redefined Q²M TotalRemover Q²M Prep w nowym opakowaniu Pozdrawiam Michał /GYEON PL 3 2
gprzesniak Opublikowano 10 Maja Zgłoś Opublikowano 10 Maja @AudiBlask Cura nowego nadal teoretycznie nie ma. Pewnie starym jest zapchany ich magazyn?
marcinm76 Opublikowano 10 Maja Zgłoś Opublikowano 10 Maja 44 minuty temu, gprzesniak napisał(a): @AudiBlask Cura nowego nadal teoretycznie nie ma. Pewnie starym jest zapchany ich magazyn? https://clinic4car.pl/quick-detailery/5282-gyeon-q2m-cure-matte-redefined-500ml Zakupiłem. Podobno lepszy od zwyklego
AudiBlask Opublikowano 10 Maja Zgłoś Opublikowano 10 Maja @gprzesniak taką odpowiedź dostałem, no ale kolega zakupił więc już sam nie wiem
Gardor Opublikowano 10 Maja Zgłoś Opublikowano 10 Maja Czyli teraz jest jakiś nowy cure i cure matte czy ten sam co np. pół roku temu ale w innej butli?
#kris Opublikowano 10 Maja Zgłoś Opublikowano 10 Maja Cure i Cure Mat są z podpisem Redefined czyli po zmianach... https://gyeon.co/product/cure-redefined/
gprzesniak Opublikowano 11 Maja Zgłoś Opublikowano 11 Maja @marcinm76 @AudiBlask No tak, ale to jest Cure do matowych lakierów, mnie chodzi klasyczny Cure Redifined. @Gardor Tak, podobno ma być łatwiejszy w aplikacji i dłużej siedzieć. Kończy mi się stary więc chętnie sprawdzę. Uwielbiam go za śliskość i efekt lustra jaki daje. Znakomity produkt i jeśli ten nowy ma być lepszy to nie mam pytań.
PawelRDM Opublikowano 11 Maja Zgłoś Opublikowano 11 Maja @gprzesniak nigdy Cura nie użyłem. Słyszałem o problematycznej aplikacji ze względu na mocne przyciemnienie. Jeśli faktycznie aplikacja ma być łatwiejsza to chętnie wypróbuje nowej wersji.
Rekomendowane odpowiedzi