adi1509 Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Opublikowano 27 Lutego Ciekawa końcówka do prania na odkurzacz działający na mokro. https://www.lidl.pl/p/parkside-dysza-myjaca-z-pojemnikiem-na-wode-do-odkurzaczy-mokro-sucho-pwda-350-a1/p100385962 3
Dystrybutor ADBL Opublikowano 3 Marca Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Marca Poznajcie nasze praktyczne nowości do osuszania i czyszczenia! Seria Twisted Towel powiększyła się o dwie mini wersje: ADBL Mini Twisted Towel (50 x 50 cm) oraz dwustronny ADBL Double Mini Twisted Towel (40 x 40 cm). Nowością jest również ADBL Yellowstone – dwustronna mikrofibra idealna do mycia i pielęgnacji szyb. Jej konstrukcja zapobiega przenikaniu wilgoci, umożliwiając jednoczesne usuwanie zabrudzeń i osuszanie. Na najtrudniejsze zabrudzenia mamy coś specjalnego! ADBL Scrub Mitt i ADBL Scrub Bar z szorstkiego mikrowłókna doskonale radzą sobie z czyszczeniem podsufitek, tapicerek, skóry oraz plastikowych i gumowych elementów. 16 1
marcin21164 Opublikowano 5 Marca Zgłoś Opublikowano 5 Marca W dniu 27.02.2025 o 10:50, adi1509 napisał(a): Ciekawa końcówka do prania na odkurzacz działający na mokro. https://www.lidl.pl/p/parkside-dysza-myjaca-z-pojemnikiem-na-wode-do-odkurzaczy-mokro-sucho-pwda-350-a1/p100385962 Kupiłem to z zaciekawieniem. niestety uważam że, do samochodu jest za duża. Do przeprania kanapy sprawdziła się super, w aucie niestety nie. 3
Putkowski07 Opublikowano Niedziela o 16:35 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 16:35 Iron od Fresso. Ciekawi mnie zapach bo chwalą się że nie śmierdzi. Bardzo czekam na ten produkt najlepiej w 5l bańkach 1
Bitek Opublikowano Niedziela o 19:21 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 19:21 @Putkowski07 Jest dostępny w 5l bańkach cena bez promocji 169zł 2 godziny temu, Putkowski07 napisał(a): Iron od Fresso. Ciekawi mnie zapach bo chwalą się że nie śmierdzi. Bardzo czekam na ten produkt najlepiej w 5l bańkach 1
Fitte Opublikowano Niedziela o 19:51 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 19:51 Zapach rzeczywiście podczas używania bardzo poprawny, pokusiłbym się o stwierdzenie, że brak zapachu Irona :)Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
DZIADZIA Opublikowano Niedziela o 19:55 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 19:55 4 minuty temu, Fitte napisał(a): Zapach rzeczywiście podczas używania bardzo poprawny, pokusiłbym się o stwierdzenie, że brak zapachu Irona Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Tak jak nowy SG
Dystrybutor ADBL Opublikowano Poniedziałek o 09:05 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 09:05 Nie zwalniamy tempa! Przedstawiamy ADBL GRR! Usuwa klej m.in. po naklejkach samochodowych, reklamowych, ciężarkach klejonych na felgach, emblematach a także po folii PPF, przyspieszając pracę dziesięciokrotnie! Dzięki temu, że zamknęliśmy ADBL GRR w puszcze, mamy możliwość precyzyjnego dozowania. Wydajność produktu gwarantuje nam stabilna, niespływająca konsystencja produktu. 8 1
Rekomendowane odpowiedzi