gprzesniak Opublikowano 31 Października Zgłoś Opublikowano 31 Października @krisbe Poobno mega tłusty i świeci się ostro. Jak oceniasz ten produkt?
krisbe Opublikowano 31 Października Zgłoś Opublikowano 31 Października 7 godzin temu, gprzesniak napisał(a): @krisbe Poobno mega tłusty i świeci się ostro. Jak oceniasz ten produkt? Owszem świeci się, ale jeśli go dotrzesz po chwili fibrą, to wpada w ładną satynę. Nie wiem czy jakoś specjalnie tłusty, jest żelem, więc samo z siebie inaczej się zachowuje. Ja bardzo lubię klasyczny dressing FXa do opon i jego look. Na pewno ładnie się łapie opony. Na aucie testowym leżał ponad 2 miesiące bez mycia czy płukania. Po samym płukaniu opona znowu miała fajny look. Ja potestuje teraz przez zimę na pewno Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka 2
gprzesniak Opublikowano 2 Listopada Zgłoś Opublikowano 2 Listopada Nie wiem cxy bylo, ale Hyper wypuszcza hiper, super powłoki. Krzem, graphen, etc. To jakiś nowy trend chyba, patrzącna nich i ostatnienowościod Ultracoat? Chwalą się, że opracowali to przez ostatnie 4 lata i produkuje im to któraś firma z Korei. 1
gprzesniak Opublikowano 3 Listopada Zgłoś Opublikowano 3 Listopada Nie wiem cxy bylo, ale Hyper wypuszcza hiper, super powłoki. Krzem, graphen, etc. To jakiś nowy trend chyba, patrząc na nich i ostatnie nowości od Ultracoat? Chwalą się, że opracowali to przez ostatnie 4 lata i produkuje im to któraś firma z Korei. Sorry , poźno to pisalem i wyszlo jak wyszło. Tym razem po polsku
Slovak Opublikowano 13 Listopada Zgłoś Opublikowano 13 Listopada Pewnie mało osób zwróciło uwagę, że Flex wprowadził ulepszone akumulatorowe maszyny polerskie. 3
Dystrybutor ADBL Opublikowano Poniedziałek o 10:23 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 10:23 NOWOŚĆ! ADBL Clay Bars! Wysokiej jakości glinki lakiernicze o różnej twardości: miękka , średnio twarda , twarda do usuwania zabrudzeń z lakieru oraz szyb obejmujących m.in.: żywicę, smołę, lotną rdzę, odkurz lakierniczy, osady mineralne. 1
sztefan24 Opublikowano Wtorek o 23:19 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 23:19 Shiny Garage po deironie łączy poraz kolejny swoje produkty w jeden Tym razem powstało Shampoo One oraz Detailer One. W sumie podoba mi się takie ujednolicenie linii produktów 1
luk45z Opublikowano wczoraj o 07:08 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 07:08 @sztefan24 Tylko że te quick detailery miały zupełnie inne cechy - ICY nie kropelkował za bardzo, ładnie taflował więc po deszczu nie było aż takiego problemu z kurzospotami, Morning DEW dawał typowo woskowy look z mocnym przyciemnieniem i ładnymi kroplami a teraz "łączymy cechy produktów w jeden" No chyba, że na triggerze będzie przełącznik trybu - kropelki, tafla, wosk, szklistość. To byłaby innowacja. 2
analyzator Opublikowano wczoraj o 07:20 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 07:20 @luk45z dokładnie. Z jednej strony mieli tego być może za dużo. A teraz wydaje się że być może za mało będzie no i ubijają sprawdzone produkty. Edit. Tak się podjarałem tym nowym produktem że zamówiłem właśnie morning deva na półkę
sztefan24 Opublikowano wczoraj o 08:09 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 08:09 @luk45z o ile przy detailerach masz rację tak przy deironach i szamponach moim zdaniem to dobry ruch. 3
gprzesniak Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Opublikowano 20 godzin temu @analyzator Oj będzie trzeba pomachać fibrami. Efekt był niezły, ale docieranie to masakra.
analyzator Opublikowano 18 godzin temu Zgłoś Opublikowano 18 godzin temu @gprzesniak używałem kiedyś tego produktu. Pamiętam że świetnie wyglądał na srebrnym lakierze, fantastycznie pachniał a potem jeszcze długo siedział. Za 30 zł smartem może nawet ładnie wyglądać i stać 1
gprzesniak Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Opublikowano 17 godzin temu @analyzator słowo klucz...na srebrnym 1
analyzator Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu @gprzesniak powalczymy zobaczymy dla równowagi wpadł full size watergold bo przecież że nie może brakować na półeczce, nigdy 1
Rekomendowane odpowiedzi