DZIADZIA Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 a jeszcze nie przetarłem MF, a z reguły po przetarciu leży ładniej... możliwe, że z tym dressingiem też tak będzie.
Moderator Domel Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 W dniu 16.11.2018 o 08:40, rygryss napisał: dla mnie rewelacja hahaha, no nie wierzę W dniu 16.11.2018 o 11:35, Fredi88 napisał: Po prostu u domela wyglądało to źle żeby nie powiedzieć okrutnie. oj tam oj tam. Każdy jubiler CI powie że złoto i srebro ciężko ze sobą sparować Tutaj musi być specyficzny felunek do tego - u mnie nie ma synergii w tym obszarze. 2 godziny temu, rygryss napisał: pod każdym aspektem, oprócz połysku... złoto widać tylko w określonej pozycji, co też jest plusem. Bez błysku nie ma zysku Przyzwyczaj się W dniu 12.09.2018 o 19:25, Domel napisał: Ale ten złoty sznyt widać tylko jak słońce świeci centralnie w oponę, w cieniu lub bez słońca jest całkiem ładnie. Można to wytrzeć żeby tak nie błyszczało - jak ktoś lubi bardziej mat. W zasadzie potwierdziłeś to co już pisałem. Ten dresing musi komponować się ze specyficznym felunkiem jak i lakierem auta. U ciebie wygląda to całkiem ok - ale dalej to kwestia gustu. Przypomnę jeszcze - pisałem o tym w poście numer 34 - produkt ten jest bardzo trwały i ciężko go usunąć w całości za pierwszym razem z opon. Dodatkowym atutem jest fenomenalny zapach. Generalnie będziesz zadowolony. Uprzedzając Twojego priva - nie sprzedaje go Jest to dość specyficzny i rzadki produkt i chcę go mieć w swojej kolekcji Pozdrawiam. ps 21 godzin temu, Gozdziu23 napisał: W Anglii czy tam USA jest tez wersja ze srebrnym brokatem Dawaj link muszę go mieć
DZIADZIA Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 9 minut temu, Domel napisał: hahaha, no nie wierzę nie skreślałem tego dressingu od samego początku W dniu 10.09.2018 o 08:56, rygryss napisał: dressing mógłby wyglądać ciekawie przy moim miedzianym feluku w Volvo, tylko ten błysk jest okrutny. nie odp na wiadomość
Moderator Domel Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 Teraz, rygryss napisał: nie skreślałem tego dressingu os samego początku A to racja, widziałem że wstrzymywałeś się z komentarzem do końca, jakbyś czekał i wiedział, że u Ciebie może właśnie dobrze siąść Dobrze, że go już sobie sprawdziłeś
Gozdziu23 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 3 godziny temu, Domel napisał: Niestety to była jakaś akcja limitowana i nie da sie tego znaleźć
Ari Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2018 Niestety to była jakaś akcja limitowana i nie da sie tego znaleźć Shiningcar ma..Wysłane z mojego FRD-L19 przy użyciu Tapatalka
Gardor Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Panowie jak by ktoś miał ochotę to mam na sprzedaż ten produkt nówkę sztukę W spoko cenie tak myśle
Gozdziu23 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 20 minut temu, Gardor napisał: Panowie jak by ktoś miał ochotę to mam na sprzedaż ten produkt nówkę sztukę W spoko cenie tak myśle @rygryss
DZIADZIA Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 @Gozdziu23 tak, wiem... czekałem jeszcze na Twoja odp 1
DZIADZIA Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 żona mnie przed chwilą uświadomiła, że ma pył/brokat złoty do pazurków/hybrydy i zrobiła miksa z adbl"em... wygląda obiecująco 1
Qlimaxss Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 @rygryss Gold dla ubogich 1
DZIADZIA Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 3 godziny temu, Qlimaxss napisał: Gold dla ubogich jak mi się skończy Waxaddict, będę się oszukiwał żony brokatem
Rekomendowane odpowiedzi