PawelKRZ Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2020 @Domel, @333knn Dzięki Panowie. Nastawiałem się na BigBoi Buddi ale jednak kupię PawHuta Cena i opinie robią swoje.
PawelKRZ Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2020 Przepraszam za posta pod postem, ale edycji to może nikt nie zauważyć a przyznam zależy mi na pewnej informacji @Domel, @333knn czy wiecie moze, czy istnieją jakieś techniczne różnice miedzy tymi suszarkami w różnych kolorach? Różnią sie kolorem i ceną, ale nie mogę się doczytać czy są jakieś różnice np. w wyposażeniu. Rozkminialiście ten temat? Najtańsza jest żółta a mi na kolorze nie zależy tylko na dmuchaniu
Moderator Domel Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2020 Oj nie wiem niestety
333knn Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2020 @PawelKRZ nie mam pojęcia. Ja mam żółtą i w zestawie była suszarka i trzy różne końcówki z czego używam tak naprawdę tylko jednej.
daniel87 Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2020 Aaaa... Odgrzebię Panowie, a jak w rzeczywistości z temperaturą nadmuchu? Pytam bo i w sezonie jesiennym czasami George ma robotę i nada się ta suszarka do przyspieszenia suszenia po praniu? Oczywiście nie do ostatniej suchej nitki
Moderator Domel Opublikowano 17 Października 2020 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Października 2020 Godzinę temu, daniel87 napisał: Aaaa... Odgrzebię Panowie, a jak w rzeczywistości z temperaturą nadmuchu? Pytam bo i w sezonie jesiennym czasami George ma robotę i nada się ta suszarka do przyspieszenia suszenia po praniu? Oczywiście nie do ostatniej suchej nitki Spróbuje to zmierzyć dla Ciebie jakoś. 1
D@ViD Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 Odkopie. Jakieś updejty?? Pojawiła się ostatnio z podwójnym silnikiem maszyna https://www.vidaxl.pl/e/8720286002735/vidaxl-suszarka-dla-zwierzat-z-podwojnym-silnikiem Ktoś ma ?
vertigo1987 Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 Znalazłem na aliexpress bardzo podobne jak nie te same suszarki. Kupował może ktoś? Jest dostawa do PL w ciagu paru dni więc pewnie z magazynu UE.
Rekomendowane odpowiedzi