Jump to content

Recommended Posts

Posted

Znalazłem takie coś na allegro nr: 988132929. Niby dokładnośc do 1um. Ciekawe czy faktycznie za taką cenę dobry sprzęt

[mod=Arekkaz]Początek tematu dawno stracił na ważności ale pozostała część jest jak najbardziej aktualna.

Zachęcam do dyskusji dotyczącej wyboru miernika grubości lakieru[/mod]

Posted

Parametry ma dobre dodatkowo możliwość pomiaru elementów nie magnetycznych to juz "woow" ale jak wygląda to w praktyce ma dokładność do jednego mikrona no ideał po prostu :) jeżeli opis nie jest przekłamany i jest to stabilne i dokłądne urządzenie to myśle że warto.

Posted

W najbliższym tygodniu podjadę do gościa i zobaczę czy to cos warte. Jakby więcej osób chciało to może warto o jakiś rabat spytac.

Posted

To kto byłby jeszcze ewentualnie chętny jeśli miernik byłby ok i jakiś rabat byśmy dostali? Muszę wiedziec jak rozmawiac bo w poniedziałek podjadę do gościa.

Posted

Dzisiaj podjadę może jakoś wieczorem. Dzwoniłem do niego i zapewniał że jeszcze ma sporo i na jakiś rabat dogadamy się dla członków forum. Kude troszke lipa bo musze ten swój lokal malowac i nie wiem do tórej mi zejdzie ok 180 metrów ściany bo sufit to odpuszczam sobie.

Posted

a kto jest producentem tego, bo nie mogę namierzyć ?? znalazłem jeszcze TGM 2.0 i 2.0 z sondą i TGM 2.5 z sondą ... ceny od 300 do 490 w zależności od modelu. Biorąc pod uwagę fakt , że z takim błędem pomiaru ceny zaczynają się od 1000 w górę , napełnia mnie mały sceptycyzm ;)

Posted

Kurde sorry ale nie miałem czasu zabardzo bo klienci mi się na głowe zwalili i prawie skończyłem ogarniac swój lokal żeby od pn. ruszac. Na bank w tym tyg dam znac co z tym miernikiem.

Posted
prawie skończyłem ogarniac swój lokal

pokaż zdjęcia, ciekawi mnie jak lampy rozwiązałeś ;)

Posted

KubaCK możesz podzilelić się wrażeniami? Jak działa miernik? Zastanawiam się nad zakupem :o

Posted

Auto Visage, hmm ... głupio się przyznać ... ale jeszcze nie odebrałem z poczty. Zdecydowanie zbyt krótko tam pracują. Jutro się jakoś muszę wyrwać!

Posted

Zastanawiam się nad tgm 2.5 tylko potrzebna mi fakturka a ten człowiek z allegro tylko rachunki wystawia :o

Posted
Zastanawiam się nad tgm 2.5 tylko potrzebna mi fakturka a ten człowiek z allegro tylko rachunki wystawia :o

wysłałem Ci na pw adres stronki gdzie możesz kupić to na fakture

Posted

metik wczoraj kontaktowałem się z tym człowiekiem i on stwierdził, że tylko rachunek.

Posted

Marctwain lampy 2x 150 z tyłu pod kątem na takich wysięgnikach i jedna 150 na przód. Wstawię fotki tylko kompa naprawię bo na trybie awaryjnym jest i mi coś usb nie działa. Lampy na wysokości ok 2 metr. Zapłaciłem ok 600zł za 3. BARDZO jasno. Wnętrze super doświetlone. Wszystko stabilne i nikomu nie przeszkadza. Co do ośleiania to jest tak umieszczone że nie ma problemu. Dzięki za przekonanie mnie do tych lamp :good:

Posted

Ja posiadm owy miernik w wersji TGM-2.5.

Sprawuje się należycie. Jak za tą kase to nie ma nic lepszego... :mrgreen: