wojtek1788 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 @rygryss ja stosuje ten patent od dawien dawna i próbowałem wielu innych materiałów Ale żaden nie pasuje do zwykłej firanki:)
Tomas-sg Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 Ode mnie mała 50 po bonecie. Do odświeżenia spoko ale starych plam nie usunie zwykły bonet zdecydowałem się bo i nowickich chwalili że usuwa też plamy no ale może usuwa niektóre
V1RU$ Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 Raczej do odświeżania tylko, u mnie też wypadł słabo. Byłem zawiedziony. Dotychczas używałem Excede. Zachciało mi się nowości. Wracam do Excede - tu robi mega robotę.
Strus Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 W dniu 8.02.2019 o 15:22, V1RU$ napisał: Wracam do Excede - tu robi mega robotę Jest jakieś Excede do tapicerki, boczków itp którego nie trzeba wypłukiwać ? Takie na zasadzie, przetrzyj i już ? Bo przy takim odświeżaniu to mi się Bonett spisał całkiem przyzwoicie. Nawet starsze plamy z boczków usunął przy drugim podejściu.
Birkhof Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 Jest jakieś Excede do tapicerki, boczków itp którego nie trzeba wypłukiwać ? Takie na zasadzie, przetrzyj i już ? Bo przy takim odświeżaniu to mi się Bonett spisał całkiem przyzwoicie. Nawet starsze plamy z boczków usunął przy drugim podejściu.Tak
Strus Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 Oświećcie mnie zatem bo na ich stronie takiego produktu nie ma
ct240 Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 ExceDe Encapsulator Cleaner
Birkhof Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 Oświećcie mnie zatem bo na ich stronie takiego produktu nie ma Here you go: https://kosmetykaaut.pl/topic/9466-excede-encapsulator-cleaner-pytania-i-odpowiedzi/
Strus Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 No czyli nadal nie ma. Encapsulatora trzeba odkurzyć. Nie jest to „przetrzyj i już”
Rekomendowane odpowiedzi