Skocz do zawartości

GlossFactory.pl - Pytania, opinie, sugestie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
41 minut temu, Gloss Factory napisał:

@ghost Niestety otrzymaliśmy informację, że CGP dostępny będzie dopiero za około miesiąc u dystrybutora 😞

Niezależne od Was, więc nie będę marudził 😉

Zróbcie jakieś konkretne promo na blek frajdej to na pocieszenie wybiorę kilka innych produktów.

Miesiąc bez zakupów, miesiąc stracony 😅 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 6.11.2018 o 20:56, Ari napisał:

Sklep na poziomie. Powoli mój nowy ulubieniec. Po przekroczeniu progów dodatkowe gratisy do wyboru. Przy dobrych zakupach można zgarnąć nawet fluffego, nawet gdy rabaty sięgają 20% emoji41.png

I właśnie Fluffego udało mi się zgarnąć. Zakupy nawet bez dodania do grupy rabatowej wyjdą mega korzystnie. A jak uda się Gloss Factory puścić pakę do mnie tak by do piątku doszła to już w ogóle bajka.

Opublikowano

Tak wszystko 👍 Chociaż Rollera jeszcze nie włączyłem tylko pooglądałem 😁

Tak przy okazji to szkoda, że nie macie w ofercie Clay Block od Work Stuff to by od razu wpadło.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 8.05.2019 o 14:09, Gloss Factory napisał:

@smerf91 wychodzi jeszcze dziś 😇

Zamówionko po 24h u mnie! kolejny raz wszystko ok! Polecam wszystkim tego sprzedawcę 🙂 

• Lubię to 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

@Gloss Factory zamówienie odebrane. Niestety nastąpiła pomyłka przy pakowaniu zamiast ADBL Clay Mitt otrzymałem  ADBL Clay Sponge. Poniżej zdjęcie z zawartością paczki

IMG_20190606_174019-960x1280-1280x960.jpg

Opublikowano

Pomyłka rzecz ludzka zawsze może się zdarzyć, o klasie sprzedawcy świadczy jak sprawę rozwiąże.

Widać, że tutaj mamy do czynienia ze sprzedawcą, który dba o klienta!

Pierwsze zakupy u Was za mną ale już wiem, że na pewno wrócę!

Pozdrawiam.

Opublikowano

Kłopot nie, tylko nie wiem czy dziś jeszcze do mnie zajedzie InPost po odbiór paczki. Ewentualnie nadam osobiście w paczkomacie po prostu jeśli tak jest lepiej! 🙂

Opublikowano

A to spokojnie może być wysyłka w przyszłym tygodniu, to nie problem.

Opublikowano

ClayMitt już u mnie👍. Dzięki za szybkie załatwienie sprawy i do następnego zamówienia.

Pozdrawiam

IMG_20190612_081928-960x1280.jpg