michal559 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2019 co lepiej stosować do kokpitu po dokładnym czyszczeniu apc milk dressing czy uv Protection Dressing?
DaV Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2019 Macie w ofercie jakiś QD z dodatkiem sio2? Albo coś co się dobrze nadaje do pielęgnacji powłoki. Mam ma mysli odpowiedniki dla produktów takich jak Gyeon Cure i CarPro Reload.
Dystrybutor ProElite Opublikowano 24 Czerwca 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2019 1 godzinę temu, michal559 napisał: co lepiej stosować do kokpitu po dokładnym czyszczeniu apc milk dressing czy uv Protection Dressing? UV Protection Dtressing poniweaż jest bardziej trwały, zwiera w składzie filtry UV i jest mocno antystatyczny.
Dystrybutor ProElite Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2019 W dniu 24.06.2019 o 13:37, DaV napisał: Macie w ofercie jakiś QD z dodatkiem sio2? Albo coś co się dobrze nadaje do pielęgnacji powłoki. Mam ma mysli odpowiedniki dla produktów takich jak Gyeon Cure i CarPro Reload. Nie posiadamy w ofercie QD z dodatkiem sio2
kursien Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2019 Hej @ProElitemam pytanie - czy wszystkie wasze pędzle twarde nie mają napisu białego na czerwonej rękojeści? według strony internetowej powinny wyglądać tak : Dodatkowo wystające włosie ze skuwki jest z warstwą kleju. Czy ja mam jakiś egzemplarz przedprodukcyjny? Czy poprostu takiej jakośći są te pędzelki
Dystrybutor Elite Detailer Opublikowano 13 Września 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2019 @kursien Wymienimy pędzelek na nowy.
Pkubalak Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2020 Mam pytanie dotyczące parametrów pH cleanera do skór. W Waszej karcie charakterystyki podajecie jego wartość jako 6.5 do 7.8. Do dość spory przedział i moja ciekawość, skąd taki duży 'rozrzut'? Dlaczego np. nie jest to, jak u niektórych, jedna określona wartość?
Strus Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2020 Co się stało z AL-Soft+ w opakowaniu 1l ? Ostatnio dostępny w marcu
Dystrybutor ProElite Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2020 @Strus AL-Soft+ w opakowaniu 1 litr nie jest już dostępny.
arlid Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Glass Cleaner GT ma jakiś termin ważności? Zastanawiam się nad zakupem bańki 5L, bo wyjdzie mi około 1L w cenie tych 5 a na dodatek ostatnio butelkę skubnęli mi i zużyli w domu, podobno świetnie czyści płytę kuchenki
Dystrybutor ProElite Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2020 @arlid Trwałość to 2 lata od daty produkcji.
tryhp3 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2020 https://sklep.proelite.pl/akcesoria-do-myjni/atomizery-i-butelki/atomizer-do-butelek?from=listing&campaign-id=15&q=atomizer Czy to jest Guala?
Dystrybutor ProElite Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2020 @tryhp3 - tak 1
Saczi Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2021 @ProElite, czy piana Nanofactor zawsze miała dodatek NaOH (wodorotlenek sodu)?
Rekomendowane odpowiedzi