Skocz do zawartości

Zadaj pytanie ProElite ! > pytania i odpowiedzi ogólne <

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie w ofercie jakiś QD z dodatkiem sio2? Albo coś co się dobrze nadaje do pielęgnacji powłoki. Mam ma mysli odpowiedniki dla produktów takich jak Gyeon Cure i CarPro Reload.

• Dystrybutor
Opublikowano
1 godzinę temu, michal559 napisał:

co lepiej stosować do kokpitu po dokładnym czyszczeniu apc milk dressing czy uv Protection Dressing?

UV Protection Dtressing poniweaż jest bardziej trwały, zwiera w składzie filtry UV i jest mocno antystatyczny.

• Dystrybutor
Opublikowano
W dniu 24.06.2019 o 13:37, DaV napisał:

Macie w ofercie jakiś QD z dodatkiem sio2? Albo coś co się dobrze nadaje do pielęgnacji powłoki. Mam ma mysli odpowiedniki dla produktów takich jak Gyeon Cure i CarPro Reload.

Nie posiadamy w ofercie QD z dodatkiem sio2

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hej @ProElitemam pytanie - czy wszystkie wasze pędzle twarde nie mają napisu białego na czerwonej rękojeści? 
według strony internetowej powinny wyglądać tak :
image.png.f9d0e237f5c6b91ff723dd5e60f3810a.png

Dodatkowo wystające włosie ze skuwki jest z warstwą kleju. Czy ja mam jakiś egzemplarz przedprodukcyjny?  Czy poprostu takiej jakośći są te pędzelki 😕  
image.png.5f59ee6552620f8990c304ab4b94968e.png

image.png.c3f6698d0de678551d6e26a96edd3d98.png

image.png.61449a8478c7717070c285b8a6c48a21.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie dotyczące parametrów pH cleanera do skór. W Waszej karcie charakterystyki podajecie jego wartość jako 6.5 do 7.8. Do dość spory przedział i moja ciekawość, skąd taki duży 'rozrzut'? Dlaczego np. nie jest to, jak u niektórych, jedna określona wartość?

• 6 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Glass Cleaner GT ma jakiś termin ważności? Zastanawiam się nad zakupem bańki 5L, bo wyjdzie mi około 1L w cenie tych 5 🙂 a na dodatek ostatnio butelkę skubnęli mi i zużyli w domu, podobno świetnie czyści płytę kuchenki 😉 

• 4 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...