Fitte Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2018 Jestem ciekaw wyniku czekamy na updateWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Strus Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2018 Po 32 dniach od aplikacji sytuacja na myjni wygląda tak
BarteQk Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2018 Wrzuciłem u siebie na lakier HOW Sapphire, mam nadzieje że poleży trochę dłużej niż 10 dni
Strus Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2018 Poleży poleży U mnie twarde woski zachowuję się od pewnego czasu co najmniej dziwnie
Gozdziu23 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2018 2 godziny temu, Strus napisał: Poleży poleży U mnie twarde woski zachowuję się od pewnego czasu co najmniej dziwnie Całkiem nieźle trzymaja się prodykty po prawej stronie nawet saphire zrzuca wode lepiej niż po 10 dniach Są jakieś różnice w wygladzie ?
Strus Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2018 8 godzin temu, Gozdziu23 napisał: Są jakieś różnice w wygladzie ? Na dzień dzisiejszy niezauważalne gołym okiem. A dziwię się że Water Gold tak długo sam leży
Gozdziu23 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2018 4 godziny temu, Strus napisał: Na dzień dzisiejszy niezauważalne gołym okiem. A dziwię się że Water Gold tak długo sam leży co tam water gold, że ssw się tyle trzyma ciekawe czy tak samo by sie trzymał gdy nakłądany by był na mokro
Strus Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2018 Wrzucam ostatnie uaktualnienie. Po 6 tygodniach zdecydowanie najlepiej sobie radzi Gyeon Can Coat. Reszta prawie umarła co i tak jak moją maskę jest wynikiem bardzo dobrym. Po nagraniu filmu wszystko zostało usunięte AB Wax Off, przetarte IPĄ i wleciały nowe rzeczy
Grzechu23 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2018 Kurde skubaniec z tego Dzijona siedzi jak zły. Wg mnie zaraz po nim CC water Gold i SSW. Co tam wrzuciłeś nowego na maskę?
Strus Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2018 1 minutę temu, Grzechu23 napisał: Co tam wrzuciłeś nowego na maskę? Duragloss Nanoglass Mad Cow Purity FK Hi Temp 3 minuty temu, Grzechu23 napisał: Wg mnie zaraz po nim CC water Gold i SSW A na moje oko to po Gejonie najlepiej zachowuje się Fireball, potem Prostaff i SSW
Speedo Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2018 45 minut temu, Strus napisał: FK Hi Temp o to coś dla mnie, zamierzam swojego kutra wypastować tym za jakiś ponadtydzień :)
Grzechu23 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2018 41 minut temu, Strus napisał: Mad Cow Purity W tym tygodniu mocno przyjrzałem się woskom od tego producenta. Niestety na forum bardzo mało info, ogólnie w necie to samo. Purity najdroższa opcja. @e36ace widziałem wrzucał test na forum i polecał Osobiście bardziej byłem skłonny do Jamaica albo Candy Wax. Czas pokaże
Strus Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2018 Pewnie tak żeby sobie sprawdzić jak się u mnie zachowa to bym całej puchy nie kupił Ale jakiś czas temu wpadł mi w ręce testerek to aż grzech nie sprawdzić
Grzechu23 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2018 @Strus jak tam sprawdził Ci się MadCow Purity?
Strus Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Nakładanie proste, docieranie również. Wygląd całkiem OK. Trwałość..... No wiesz, mój lakier na masce zrzucił go po tygodniu. Więc nie brałbym tego pod uwagę. Generalnie jakiegoś WOW lookowo na mnie nie zrobił 1
Rekomendowane odpowiedzi